ברוח השרשור של דניאל,

ששש..

יש מספיק אנשים עילגים בעולם שצריכים להשתמש בזה. העילגעילגעילג פתוח לכולם!

xXxHIMCRxXx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני עדיין נשארת עם העיגלעיגלעיגל. זה פשוט.. מתאר אותי

A Hilit

New member
ובכן..

התחלתי לשמוע אותם מלפני איזה שנתיים כשעוד הייתי ותיקה בפורום אבריל לאבין[
] והמנהלת לשעבר של הפורום [מיטל] הייתה שמה מצלמה בשיחות צ'אט שלנו ומשמיעה מוזיקה לכל חברי הפורום שהיו נוכחים בצ'אט.. בכולופן, היא במקרה שמה את נימו וחברה שלי ממש התלהבה, מאחר והיא כבר הכירה את השיר, ולא רציתי להרגיש בורה אז גמני הורדתי אותו והתחלתי לשמוע אבל הזנחתי את הלהקה ולא שמעתי עוד שירים שלהם ורק נימו היה לי על המחשב עד שבסוף השנה טסתי לבולגריה ושם פגשתי ילדה מאוד נערצת וסגידתית שהסבירה לי את כל מהות המטאל ולמה יותר שווה לי לשמוע נייטוויש מאשר אבריל לאבין.. חזרתי לארץ, הורדתי עוד שירים שלהם, התמכרתי בעיקר לאובר דה הילס ואיכשו יצא שמשני שירים חרושים נולדו פתאום עשרות שירים שלהם בתיקייה שלי.. חפרתי..

FeLL67

New member
BARE GRACE MISERY ../images/Emo99.gif

דרך פורום אוונסנס [ז''ל :[ ] הכרתי בנאדם מאוד חשוב לי בחיים ושמו שי והוא הכיר לי את נייטוויש P: וד''א אני מאוהבת בשיר עד היום. אךך לשמוע אותו בווליום גבוהה טאריה נשמעת שם כ'כ טוב. כ'כ אבל כ'כ טוב.

Blade Of Fire

New member
לא לקחת לי את סיפור סונטה!../images/Emo3.gif

איך? אהמ... היה לפני שיעור, חבר שלי שמע משהו ושאלתי מה הוא שומע... וזה דווקא היה וויד'ין טמפטיישן... שמעתי, אהבתי וביקשתי ממנו שייצרוב על דיסק שירים שלהם ושיוסיף ראמשטיין על הדרך. יום אחרי זה הוא מביא לי דיסק ואומר לי שהוא שם שם עוד להקה באותו סגנון של וויד'ין, והלהקה הייתה כמובן נייטוויש. מה שאומר שבעצם השיר הראשון של נייטוויש ששמעתי היה AWAY כי השירים היו מסודרים בסדר הABC....

box 5

New member
ווע איזה סיפורים מעניינים יש לכולם

חוץ ממני
אממ איכשהו (ממש לא זוכרת איך) הכרתי את ווית'ין... זה היה עוד לפני שקניתי את TSF אז עדיין הורדתי שירים וכאלה. עשיתי רשימת השמעה של כל השירים והסתכלתי על המילים של כולם. ופתאום גיליתי שהסתנן לשם שיר בשם *טםטםטםטם* נימו! אז חפרתי וחפרתי עד שמצאתי שזה של נייטוויש. היומולדת שלי הייתה בערך חודש-חודש וחצי אחר כך, אז פשוט ניצלתי את ההזדמנות ואחרי ששמעתי שיר אחד ביקשתי את הדיסק ליומולדת

dralan

New member
אני

ידידה שלי מפורום הארי פוטר (היי, נכנסתי לשם שנה שעברה רק כדי שיעזרו לי עם המילים XS) שלחה לי את NEMO, אח"כ נכנסתי ליוטיוב וראיתי את SIMS ואת OTHAFA והתאהבתי...

למעלה