וואי וואי וואי עוד פורום שאאלץ לעקוב אחריו... אין זמן! הצילו!
א אוהד אסטון New member 22/12/06 #42 יפה, פורום מעניין... מי ייתן וכל המחלפים יהפכו לפארקים מזל טוב ושיהיה בהצלחה אני אהיה פה קצת כדי לרדת על הביצועים במדינה שלנו ולהציק, אולי גם פה יהיה קזינו
יפה, פורום מעניין... מי ייתן וכל המחלפים יהפכו לפארקים מזל טוב ושיהיה בהצלחה אני אהיה פה קצת כדי לרדת על הביצועים במדינה שלנו ולהציק, אולי גם פה יהיה קזינו
P python 4 New member 22/12/06 #43 מזל טוב על הפורום החדש../images/Emo70.gif הו תשתיות - אחת מסטיותיי הלא מובנות בעליל.. עוד פורום לקרוא בו (קורא סמוי כמובן - כמו בתח"צ גם בנושא הזה אני לא מבין הרבה, רק מתלהב כמו ילד קטן למראה מחלף חדש..) בהצלחה!
מזל טוב על הפורום החדש../images/Emo70.gif הו תשתיות - אחת מסטיותיי הלא מובנות בעליל.. עוד פורום לקרוא בו (קורא סמוי כמובן - כמו בתח"צ גם בנושא הזה אני לא מבין הרבה, רק מתלהב כמו ילד קטן למראה מחלף חדש..) בהצלחה!
A ASTRONOMIC New member 22/12/06 #44 מזל טוב לפתיחת הפורום מצוין שיש פורום שמרכז הרבה מאוד מידע שתמיד הייתי צריך לבקר בכמה פורומים שונים בשבילו
מזל טוב לפתיחת הפורום מצוין שיש פורום שמרכז הרבה מאוד מידע שתמיד הייתי צריך לבקר בכמה פורומים שונים בשבילו
ו ונפלון New member 22/12/06 #45 פורום כלבבי איזה כיף, פורום שמתעסק בדיוק בדברים שאני אוהב. אני יונתן, בן 21 מקרית אונו, שכותב בין השאר בפורום חובבי תעופה ובתחבורה ציבורית. שיהיה לנו בכיף!
פורום כלבבי איזה כיף, פורום שמתעסק בדיוק בדברים שאני אוהב. אני יונתן, בן 21 מקרית אונו, שכותב בין השאר בפורום חובבי תעופה ובתחבורה ציבורית. שיהיה לנו בכיף!