אתה אומר את זה בתור אחד
שלמד אי פעם בתואר למדעי החיים (באוניברסיטת תל-אביב ליתר דיוק) - או אחד שעשה איזשהו מחקר בנושא (אני טרחתי לבדוק מה בדיוק הולך שם לפני שנרשמתי למסלול).? " אם תהיה מצטיין במסלול הרגיל, ישימו אליך לב יופי." כן, אבל אם אתה לא במסלול הרגיל שמים לב אלייך מההתחלה, כי חלק מהמסלול זה לעשות סמינרים שבד"כ לא עושים בתואר ראשון, ולעשות מחקר שבד"כ לא עושים בתואר ראשון. בקיצור, אתה עושה דברים הרבה לפני כולם. וזה משהו שאני רוצה לעשות. "ה"שמים לב" זה בטח משהו שטחנו לכם ביום פתוח או משהו... אני רואה רק חסרונות במסלול כזה. הוא לא נותן משהו שמסלול רגיל לא נותן פרט לכך שמסיימים את התארים בפחות זמן וגם זה חסרון לדעתי האישית למרות שיש שיגידו שזה יתרון. אני לא מצליח לראות בזה יתרון. " כן, אני בטוח שביום הפתוח סתם עבדו עלינו והכל שטויות. אגב, מניין לך שהכל שטויות? גם אם היתרון היחידי של המסלול הזה (שאיני יודע אם אתה יודע עליו דבר, לא כל שכן את הדברים שביררתי לגביו) זה לסיים את התואר מהר יותר (או לזנק לדוקטורט מיד אחרי) זה בדיוק מה שאני רוצה. אני לא רוצה להנות מהתואר, למרות שהייתי שמח להנות ממנו.. אני רוצה לעשות את התואר כמה שיותר מהר כדי שאוכל להכנס למחקר אמיתי כמה שיותר מהר. אני רוצה לעשות את זה מהר, אז בשבילי זה טוב.