ברכות לחיידק המוצלח!

:-\

We're all in this together האמת היא שלא ידעתי על זה שהמליצו עלייך, אבל אין לי בעיה להזכיר את זה עכשיו שאני יודע. פאק - *אני* ממליץ עלייך. אז זה לא שאני מבטא כאן אי-שביעות הרצון שלי.

אה, נ.ב

תודה על המזלטוב
כולי תקווה גם שלא יקרעו אותי יותר מדי, אני ממש הייתי רוצה להשאר.. הממ.. לא קרוע.. עד לסוף התואר.

:-|

הכותרת של השרשור זה המזל טוב לזה שהתקבלתי למסלול למצטיינים בביולוגיה, דה!

denverenum

New member
בהצלחה

ותפסיק לקנות ולאכול בשר בע"ח. מהם תיכנוניך לעתיד ?

...

מדע מדע ועוד מדע וקראטה וקונג-פו ורכיבה על אופניים וטיולים ופעילות קהילתית למען הקהילה החרשת והכבדת שמיעה בישראל. וזהו, נראה לי .מספיק, לא?

denverenum

New member
אתה רוצה להיות חוקר ?

אתה רוצה לעבוד כמדען חוקר ? אני בילדותי הגעתי לחגורה כחולה בג'וג'יטסו.

איכשהו

כל פעם שאני מזכיר את הקראטה ,אז כל מי שאני מדבר איתו סיפר לי על הישגיו בילדות! מה, אף אחד לא יכול להמשיך גם אחרי? אני מאוד.. מאוד... מ-א-ו-ד רוצה לעבוד כמדען חוקר. אני רוצה שמדע יהיה המקצוע שלי. יש לי מועמדות לחגורה שחורה (איקיו) בשוטוקאן (התכוונתי לגשת לבחינה לחגורה שחורה שבחודש הבא השנה, אבל מות אימי, לצערי, קצת מנע ממני את התקופת אימונים שהייתי צריך והמורה שלי סרב לשלוח אותי) - אז אני אצטרך לחכות לשודאן עד שנה הבאה. גם התאמנתי שנתיים בכמה סוגים של קונג-פו, כך שיש לי כמה מובז טובים בזה. סה"כ נטו זמן אומנויות לחימה יש לי בערך 10 שנים, ככה. אני חושב שלהיות מדען חוקר לוחם צריך לתת לי מקום של כבוד באקדמיה!

denverenum

New member
למה הפסקתי ?

כי אני מטומטם. בגיל 5 התחלתי ללמוד ג'ודו, הגעתי לחגורה ירוקה בגיל ההתבגרות, ועברתי ללמוד ג'וג'יטסו. הפסקתי בסביבות גיל 12-13 בעקבות טמטומי השכלי. אני רוצה לחזור בטירוף ואני אעשה את זה.

denverenum

New member
איזה "מחסום שש שנים" ?

לא הבנתי את כוונתך. ואתה מוכן להסביר לי כבר מה זה וולברחנוס ?!

למה אתה שואל אותי?

שאל אותו! אם אני הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שזה על שם וולורין. קיצר, שאל אותו.

denverenum

New member
אוקיי, למה התכוונת ב"מחסום שש שנים" ?

לא ממש הבנתי... מה זה קולי ? זה מלשון cool ?

זה מין של חיידק מעבדה מאוד מפורסם

אני חושב שזה החיידק הכי נחקר במדעי החיים. מבטאים את זה "Ko-Lie" (את שם הסוג מבטאים "אשריכיה")

למעלה