dory30
Well-known member
לא מזמן שמעתי את השיר של יוריתמיקס ברדיו וזה גרם לי לחשוב על סמוטריץ'. לא נראה לי שהיו נותנים לו להיות גבאי בבית כנסת, בעולם מסודר. בישראל כל אפס מקבל משרד, בלי קבלות מוכחות.אחרי שביבי הכזיב אותך - קרסת אידאולוגית.
לא מזמן שמעתי את השיר של יוריתמיקס ברדיו וזה גרם לי לחשוב על סמוטריץ'. לא נראה לי שהיו נותנים לו להיות גבאי בבית כנסת, בעולם מסודר. בישראל כל אפס מקבל משרד, בלי קבלות מוכחות.אחרי שביבי הכזיב אותך - קרסת אידאולוגית.
עם חצי מיליון שח לא חיים בתאילנד כמו מלךהוא כבר בן 40 בלי נדל"ן וילדים, אז בטח הצטבר לו המון.
אפילו נגיד רק חצי מליון
הוא יכול לחיות כמו מלך בתאילנד
עם חצי מיליון שח לא חיים בתאילנד כמו מלךהוא כבר בן 40 בלי נדל"ן וילדים, אז בטח הצטבר לו המון.
אפילו נגיד רק חצי מליון
הוא יכול לחיות כמו מלך בתאילנד
עשית בחירות שטובות לך אז אתה מרוצה,זה כל הסיפור.אני בן 82 הייתי חובב רדיו, יודע לצייר היטב, וכעת נשארתי עם משחק במחשב,
ילדי עוזרים לי לפעמים ,החיים יפים מאוד ,לא כמו אשתי החתיכה היפה מאוד
מי שיש לו מספיק משאבים כלכליים,נפשיים ושל זמן, יכול - וגם להנות מזה.לעשות ילדים זו לא בחירה טובה.
לא צריך לשאול אותם כמבוגרים, אחרי שסבלו מספיק זמן בעבודות שלהם, האם הם שמחים.מי שיש לו מספיק משאבים כלכליים,נפשיים ושל זמן, יכול - וגם להנות מזה.
את הילוד ברור שאין מה לשאול - הטיעון הזה מטורף תיסלח לי.
לכן משתמשים בו כמעט רק הגויים - פחות חכמים מהיהודים.
אם אתה מתעקש על הטיעון אז אפשר לשאול ילדים קטנים אם הם שמחים שנולדו.
הברבור...לא צריך לשאול אותם כמבוגרים, אחרי שסבלו מספיק זמן בעבודות שלהם, האם הם שמחים.
רוב האנשים הם מכוערים. למה לבחור להיות מכוער מבחירה.
רוצה תשובה רצינית בלי כל הקשקושים שקישקשו לך עד עכשיו?לעשות ילדים זו לא בחירה טובה.
חשבתי שתגיד הפוך,שיהיה מי שיעזור להם שיהיו זקנים.אנשים עושים ילדים בשביל שיהיה להם למי לעזור ולדאוג
כן, כפי שאני טוען, הם עושים אותם לצרכים אישיים. על הזין של הילד, מי דואג לו, או למי הוא דואג.רוצה תשובה רצינית בלי כל הקשקושים שקישקשו לך עד עכשיו?
אנשים עושים ילדים בשביל שיהיה להם למי לעזור ולדאוג. אנשים אחרים מתנדבים לעזור בכל מיני תחומים.
אם אין לך אף אחד או אף תחום שאתה מרגיש שאיכפת לך ממנו ושאתה יכול לדאוג לו ולעזור לו, אז כאן הבעיה שלך.
תמצא תחום/ משהו כזה.
אז תמצא גם אתה מישהו או משהו שאיכפת לך ממנו בעולם הזה ותדאג/ תעזור לו. ואז לא תרגיש שאין לך בשביל מה לחיות.כן, כפי שאני טוען, הם עושים אותם לצרכים אישיים. על הזין של הילד, מי דואג לו, או למי הוא דואג.
חשבתי להתנדב בשביל הבעלי חיים, אבל בכל מקרה לא בטוח שיש לזה זמן. אני תורם לעמותות כספית.אז תמצא גם אתה מישהו או משהו שאיכפת לך ממנו בעולם הזה ותדאג/ תעזור לו. ואז לא תרגיש שאין לך בשביל מה לחיות.
אם שום דבר לא גורם לך לסיפוק/ הנאה, זה סימן לדיכאון.חשבתי להתנדב בשביל הבעלי חיים, אבל בכל מקרה לא בטוח שיש לזה זמן. אני תורם לעמותות כספית.
עדיין ארגיש שאין בשביל מה לחיות.
אמרתי לו מההתחלה שהוא התחיל לכתובאם שום דבר לא גורם לך לסיפוק/ הנאה, זה סימן לדיכאון.
לא בהכרח. יש סגפנים שחיים בסדר.אם שום דבר לא גורם לך לסיפוק/ הנאה, זה סימן לדיכאון.
גבר, זה בסדר רק לחיות, אתה לא חייב למצוא מטרה למענה תחיה כי יש אותך וזה הכי חשוב לפי השיטה הפילוסופית שאימצת, יעני אל תתן לחסודים כאן לשגע אותךלא בהכרח. יש סגפנים שחיים בסדר.
הם מתנפלים עליי כחמולה, ואני מעיף אותם ממני אחד אחרי השני. לא לקחתי צעד אחד אחורה. הבעיה בהם שהם כבשים שנולדו לתוך עדר שבו יש הגדרות שלא בהכרח מבוססות על אמת. אני הבז בג'ונגל הזה, אני מרגיש לבד כבר מגיל 3, ומנודה מהמשפחה שלי מגיל 15. לי לא איכפת מהעדר הכבשים, כבש אחד אחרי הכל הוא כמו כבש האחר. זה לא משנה אם יש יותר הרבה כבשים מבזים. בז היא חיה טורפת, חוקרת ומחשבת את המהלך הבא שלה, וגם מסתמכת על הבדידות שלה בשביל החשיבה הפילוסופית. לבז בניגוד לחיות האדמה יש ראייה עליונה על מה שמתרחש בג'ונגל. כבש זו חיה שנשלטת ומובלת על ידי רואה הצאן.גבר, זה בסדר רק לחיות, אתה לא חייב למצוא מטרה למענה תחיה כי יש אותך וזה הכי חשוב לפי השיטה הפילוסופית שאימצת, יעני אל תתן לחסודים כאן לשגע אותך
אתה רואה? בסוף מתברר שיש לך מטרה בחיים. המטרה שרשמת עליה עכשיו.הם מתנפלים עליי כחמולה, ואני מעיף אותם ממני אחד אחרי השני. לא לקחתי צעד אחד אחורה. הבעיה בהם שהם כבשים שנולדו לתוך עדר שבו יש הגדרות שלא בהכרח מבוססות על אמת. אני הבז בג'ונגל הזה, אני מרגיש לבד כבר מגיל 3, ומנודה מהמשפחה שלי מגיל 15. לי לא איכפת מהעדר הכבשים, כבש אחד אחרי הכל הוא כמו כבש האחר. זה לא משנה אם יש יותר הרבה כבשים מבזים. בז היא חיה טורפת, חוקרת ומחשבת את המהלך הבא שלה, וגם מסתמכת על הבדידות שלה בשביל החשיבה הפילוסופית. לבז בניגוד לחיות האדמה יש ראייה עליונה על מה שמתרחש בג'ונגל. כבש זו חיה שנשלטת ומובלת על ידי רואה הצאן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.