בשביל מה אתם חיים?

ai27

Well-known member
היא לא גורמת לי שום סבל. אני עוקב רק אחרי אמת ולכן אני מאמץ אותה.
זו לא אמת
והיא שיעבדה אותך במקום לשחרר.
לא שמת לב?
בחרת ב שיעבוד עד מוות
עכשיו תענה רק על שאלה אחת. אתה יכול לציין פגם אחד בפילוסופיה שלי?
נתתי לך מספר פגמים
1. הפילוסופיה שבחרת פגומה כבר מאקסיומות שאסור לך לערער עליהן

2. היא מאמללת אותך במקום לשחרר או לגרום לך אושר.

3.אפילו מבחינה אמפירית היא פשוט שגויה

4. אימוצה לא משפר את המציאות הכוללת. אפילו לא קצת.
למעשה די להפך.
כי זו אידאולוגיית רשע משעבדת ומזיקה

זו לא אמת
והיא שיעבדה אותך במקום לשחרר.
לא שמת לב?
בחרת ב שיעבוד עד מוות

נתתי לך מספר פגמים
1. הפילוסופיה שבחרת פגומה כבר מאקסיומות שאסור לך לערער עליהן

2. היא מאמללת אותך במקום לשחרר או לגרום לך אושר.

3.אפילו מבחינה אמפירית היא פשוט שגויה

4. אימוצה לא משפר את המציאות הכוללת. אפילו לא קצת.
למעשה די להפך.
כי זו אידאולוגיית רשע משעבדת ומזיקה
שאלתי אותך רק שאלה אחת, תענה עליה. שוב:
באיזה מצב הקיים (נגיד אדם) יכול להיות יותר טוב מהלא קיים? תן רק מצב אחד.

ai27

Well-known member
שאלתי אותך רק שאלה אחת, תענה עליה. שוב:
באיזה מצב הקיים (נגיד אדם) יכול להיות יותר טוב מהלא קיים? תן רק מצב אחד.
בכל מצב שאינו סכום 0.
אותו אדם מייצר שפע הגובר על השפע שהוא צורך או משחית
משמע קיומו מייצר טוב והנאה לכל אחד אחר.

לראיה: בחן את סטנדרט הקיום האומלל בתקופה בה הפילוסופים הדיכאוניים מגרמניה שאתה סוגד להם חיו
והשווה אותו לסטנדרט המצוי היום
הם היו רואים בו גן-עדן עלי אדמות

בכל מצב שאינו סכום 0.
אותו אדם מייצר שפע הגובר על השפע שהוא צורך או משחית
משמע קיומו מייצר טוב והנאה לכל אחד אחר.

לראיה: בחן את סטנדרט הקיום האומלל בתקופה בה הפילוסופים הדיכאוניים מגרמניה שאתה סוגד להם חיו
והשווה אותו לסטנדרט המצוי היום
הם היו רואים בו גן-עדן עלי אדמות

אין מצב כזה שבו הקיים יותר טוב מהלא הקיים. בגלל שללא קיים אין תודעה ורגשות, אין לו שום דבר שמחפש סיפוק ואין זהות, אז לו לא איכפת כמה שפע יש בעולם. בחן את התרשים.

שפע לא גורם לנו להיות שמחים, הוא מספר חלק מהרצונות שלנו, אבל לא עושה אותנו מאושרים. מה איכפת לי מההישגים היחסים של האדם אז לאדם שעכשיו, עדיין לא משנה את האמת האבסולוטית, סכום החיים הוא עדיין שלילי.

בקיצור, לא הצלחת להפריך את הפילוסופיה האנטי-נטאליסטית, וגם לא תצליח.

10677_2021_10186_Fig2_HTML.png

הסבר יותר מעמיק, תוכל לקבל מיוטיוב. חפש DAVID BENATAR ASSYMETRY

ai27

Well-known member
אין מצב כזה שבו הקיים יותר טוב מהלא הקיים. בגלל שללא קיים אין תודעה ורגשות,
מה לגבי חתולים? גם אותם אתה שונא?
קיומו של חתול בתנאי שפע ורווחה ללא התעללות מתמדת מחיות אחרות כולל בני מינו לא קיימת ללא האדם שמטפח אותו
שפע לא גורם לנו להיות שמחים, הוא מספר חלק מהרצונות שלנו, אבל לא עושה אותנו מאושרים. מה איכפת לי מההישגים היחסים של האדם אז לאדם שעכשיו, עדיין לא משנה את האמת האבסולוטית, סכום החיים הוא עדיין שלילי.
אולי את שלך. וזה הנטל שלך.
לשם שיפור העולם
כל אדם מנקה את הגינה שלו, מטפח את התודעה שלו ושל סובביו
בקיצור, לא הצלחת להפריך את הפילוסופיה האנטי-נטאליסטית, וגם לא תצליח.
לא היסית אפילו להתייחס לכל 4 הנקודות שלי
רק הפנת אותי למדכאים ששיעבדו אותך
צא לחופשי
רמוס את כבליהם
צפה בקובץ המצורף 99032
הסבר יותר מעמיק, תוכל לקבל מיוטיוב. חפש DAVID BENATAR ASSYMETRY
הפגם שלך הוא באקסיומה שנגזר עליך לסבול.

נשים מוארות חוות לידה אורגזמית: נהנות אפילו ממה שנשים מדוכאות חוות כסבל.

בארץ לא זכית להארה?
תעבור לכרכור,
סע לתאילנד לכמה חודשים. תראה אנשים שפשוט נהנים מהחיים עצמם
לא מהמסיכות

מה לגבי חתולים? גם אותם אתה שונא?
קיומו של חתול בתנאי שפע ורווחה ללא התעללות מתמדת מחיות אחרות כולל בני מינו לא קיימת ללא האדם שמטפח אותו

אולי את שלך. וזה הנטל שלך.
לשם שיפור העולם
כל אדם מנקה את הגינה שלו, מטפח את התודעה שלו ושל סובביו

לא היסית אפילו להתייחס לכל 4 הנקודות שלי
רק הפנת אותי למדכאים ששיעבדו אותך
צא לחופשי
רמוס את כבליהם

הפגם שלך הוא באקסיומה שנגזר עליך לסבול.

נשים מוארות חוות לידה אורגזמית: נהנות אפילו ממה שנשים מדוכאות חוות כסבל.

בארץ לא זכית להארה?
תעבור לכרכור,
סע לתאילנד לכמה חודשים. תראה אנשים שפשוט נהנים מהחיים עצמם
לא מהמסיכות
אני לא יודע למה אתה כל פעם אומר שאני סובל, אני לא סובל. אני מרגיש אותו הדבר עוד לפני שהכרתי את האנטי נאטליזם.

אף אחת מהארבעת הנקודות שלך וכל מה שרשמת עד עכשיו לא הפריך את מה שרשמתי.

לגבי החתולים, מצידי שהאדם יכחד, הוא רוצח חיות, הן האוכל שלו. מאות מיליארדים מתים כל שנה. עשרות אלפי מתו על ידי האדם מהזמן שהתחלתי את האשכול. יותר מ-50% מחיות הבר נכחדו עוד בשנות ה-70 על ידי האדם (כפי שדווח בספר של יובל נח הררי). שהאדם הזה ישרף מהפצצות הגרעין שיטיל על עצמו יום אחד, לא איכפת לי מהאוכל היבש שהוא נותן לחיות המחמד שלו. יותר אני ארחיב, בשביל החתול בניגוד לכלב החיים בחוץ הם יותר מגרים, אז האדם לא כזה עושה לו טובה.
אתה תמשיך להתווכח על חיות ותגלוש לטבעונות אני אקרע אותך גם שמה, אל תנסה, אני יותר מ10 שנים טבעוני, את כל המחקרים שלי עשיתי. על העמדה הימינית והציונות שלך בקושי אתה מצליח להגן. ואתה מגן עליה בגלל שנולדת לתוכה, לא כי יש לך ידע. אני אף פעם לא התרשמתי משום ידע שלך על הציונות, יהדות והיסטוריה ישראלית.

אתה כבש בעדר, אתה לא יכול לאמץ אמת שלא נעימה.

גם החיים שלך הם סכום שלילי, אולי את הזיונים שאתה רוצה אתה כן מקבל, אבל אתה אחד שעובד. אם הייתה קורא יותר על מקס וובר, הייתה מבין למה עבודה היא כלא. כך בחשבון שהוא נחשב כסוציולוג קלאסי, בן הראשונים והדי משפעים על הסוציולוגיה.

אין לי פגם עם האמת איתי. לא קיים פגם. פגם קיים בדברי הבל ושקר. עכשיו שוב תוכיח...

באיזה מצב לקיים יותר טוב מהלא הקיים?

ai27

Well-known member
אני לא יודע למה אתה כל פעם אומר שאני סובל, אני לא סובל. אני מרגיש אותו הדבר עוד לפני שהכרתי את האנטי נאטליזם.
אתה מתאר מציאות של סבל
השיעבוד גרם למצב להיות בלתי הפיך
כי כבר לא תלך לקבל עזרה
כמשועבד תתנגד לה
אף אחת מהארבעת הנקודות שלך וכל מה שרשמת עד עכשיו לא הפריך את מה שרשמתי.
כולם.
אפילו לא ענית, כי אין לך מענה
לגבי החתולים, מצידי שהאדם יכחד, הוא רוצח חיות, הן האוכל שלו.
וזה ימיט סבל מזעזע על אותן חיות שאתה לכאורה אוהב
מאות מיליארדים מתים כל שנה. עשרות אלפי מתו על ידי האדם מהזמן שהתחלתי את האשכול. יותר מ-50% מחיות הבר נכחדו עוד בשנות ה-70 על ידי האדם (כפי שדווח בספר של יובל נח הררי).
נח הררי הוא נוכל משעבד בעצמו
נפלת בפח
שהאדם הזה ישרף מהפצצות הגרעין שיטיל על עצמו יום אחד, לא איכפת לי מהאוכל היבש שהוא נותן לחיות המחמד שלו. יותר אני ארחיב, בשביל החתול בניגוד לכלב החיים בחוץ הם יותר מגרים, אז האדם לא כזה עושה לו טובה.
כמעט כל החתולים חופשיים לטייל בחוץ כרצונם.
אתה תמשיך להתווכח על חיות ותגלוש לטבעונות אני אקרע אותך גם שמה, אל תנסה, אני יותר מ10 שנים טבעוני, את כל המחקרים שלי עשיתי.
הפסדת ב5 קרבות ואתה מחפש עוד זירה?
תתמקד, אין סיבה להתפזר
על העמדה הימינית והציונות שלך בקושי אתה מצליח להגן. ואתה מגן עליה בגלל שנולדת לתוכה, לא כי יש לך ידע. אני אף פעם לא התרשמתי משום ידע שלך על הציונות, יהדות והיסטוריה ישראלית.
בקושי התחלתי. אתה בורח מהזירות בגלל שאתה מכיר בנחיתות שלך
גם החיים שלך הם סכום שלילי, אולי את הזיונים שאתה רוצה אתה כן מקבל, אבל אתה אחד שעובד.
לא לנצח.
בגלל שהתחלת ממרקסיזם אתה לא מכיר בקיומה של התפתחות.
אבל המציאות הפוכה: האדם המודרני הופך מילד חסר רכוש, לאדם עובד ולבסוף לפנסיונר עשיר שחי כרצונו
אתה ללא נתמכים
אז למה אתה בשיעבוד?
צא לפנסייה
אם הייתה קורא יותר על מקס וובר, הייתה מבין למה עבודה היא כלא. כך בחשבון שהוא נחשב כסוציולוג קלאסי, בן הראשונים והדי משפעים על הסוציולוגיה.
קח בחשבון שמדובר בבאר מורעלת: גם אם לא אמות מטעימה קלה
אתה בלעת את הרעל בשקיקה
תקיא אותו

תבין שהאקסיומה שלך שקרית
הונאה משעבדת
אין לי פגם עם האמת איתי. לא קיים פגם. פגם קיים בדברי הבל ושקר. עכשיו שוב תוכיח...
הצגתי לך פגמים לכל אורך הטענה
ממש מכל כיוון
החל מהאקסיומה השגויה וכלה בכך שהיא מזיקה גם לך וגם למטרה שאתה מתאר
בכל מצב שאינו מאבק מרקסיסטי עם סכום 0
צא מהתודעה המרקסיסטית המשעבדת
ותגלה עולם של שפע ואושר
שנגזל ממך

אתה מתאר מציאות של סבל
כי כבר לא תלך לקבל עזרה
כמשועבד תתנגד לה

כולם.

נפלת בפח

תתמקד, אין סיבה להתפזר

לא לנצח.
אבל המציאות הפוכה: האדם המודרני הופך מילד חסר רכוש, לאדם עובד ולבסוף לפנסיונר עשיר שחי כרצונו
אתה ללא נתמכים
אז למה אתה בשיעבוד?
צא לפנסייה

אתה בלעת את הרעל בשקיקה
תקיא אותו

תבין שהאקסיומה שלך שקרית
הונאה משעבדת

ממש מכל כיוון

ותגלה עולם של שפע ואושר
שנגזל ממך
חח.. טוב, אני לא יודע למה את יובל אתה לא אוהב, דווקא אחד מההיסטוריונים הישראלים המפורסמים בעת האחרונה בעולם ולא רק בישראל. אתה כימיני צריך להיות גאה.

בוא נתרכז במרקס, לעומת שלא הדגשתי לו תשומת לב. הוא גם היה סוציולוג קלאסי והשפיע על התחום של הסוציולוגיה. כל השפע שבא מהקפיטליזם הוא בא במחיר של ניצול. רק קבוצה קטנה שייכת לבעלי ההון (האלה שלא מנוצלים). לבעל ההון יש מוטיבציה לנצל את מה שהוא יכול פשוט להחליף בכדי לעלות את היעילות של התפוקה. כי בסוף זה מייצר לו יותר תשואה. לכן, לנו שאינם בעלי הון, יותר רע, אפילו לאלו שעושים כסף טוב, רואי חשבון, עורכי דין, מהנדסים ורופאים. יש מקצועות שבהם זה לא ככה כמו פולטיקאים, פעילים אידיאלוגים, מורים וחלק מעובדי מדינה. אבל זה בגלל שהם לא עובדים בעסק (אירגון שהמטרה שלו זה לייצר רווח).

כל הוויכוח הזה על קפיטליזם ואיך החברה בנויה מבחינת סמכות וכוח לא קשור לשאלה שלי. שוב:

לי לא איכפת שיש יותר אנשים, והאנשים האלה תורמים מסביב. במקרה כזה, עדיין התורמים סובלים, ואם ניקח את כולם, שוב נקבל סכום חיים שלילי. לא איכפת לי אם הם מייצרים יותר, ויש יותר שפע. שפע לא מוביל לשמחה (לא איכפת לי מהדורות הקודמים). סתכל על כל סטטיסטיקה עולמית, היחס בין התאבדויות לאושר בין מדינות אינו הפוף. זה שיש יותר ביחס לדור הקודם לא אומר כלום, הדור הקודם עדיין מוריש את הסבל לדור הבא.. וכך זה יתקיים עד שתתכבה השמש או עד שישראל תתן לפלסטינאים מדינה (אף פעם).

ai27

Well-known member
חח.. טוב, אני לא יודע למה את יובל אתה לא אוהב, דווקא אחד מההיסטוריונים הישראלים המפורסמים בעת האחרונה בעולם ולא רק בישראל. אתה כימיני צריך להיות גאה.
למה מקדמים אותו?
כי הוא מקדם את האקסיומות והשקרים של השמאל הקיצוני
אז תסביר לי: איך כימני אני אמור להיות גאה בזה?
בוא נתרכז במרקס, לעומת שלא הדגשתי לו תשומת לב. הוא גם היה סוציולוג קלאסי והשפיע על התחום של הסוציולוגיה. כל השפע שבא מהקפיטליזם הוא בא במחיר של ניצול. רק קבוצה קטנה שייכת לבעלי ההון (האלה שלא מנוצלים). לבעל ההון יש מוטיבציה לנצל את מה שהוא יכול פשוט להחליף בכדי לעלות את היעילות של התפוקה. כי בסוף זה מייצר לו יותר תשואה. לכן, לנו שאינם בעלי הון, יותר רע, אפילו לאלו שעושים כסף טוב, רואי חשבון, עורכי דין, מהנדסים ורופאים.
אלא - שזו הונאה מוחלטת.
מארקס דיבר על מציאות של פרולטרים - שבה לאף אדם אין רכוש
אנחנו חיים בחברת שפע - שבה לכל אדם יש רכוש
בדיוק - הפוך מהמציאות שלו
והוא תיאר את הסיוט הפרולטרי הזה - כמציאות בלתי-נמנעת
בזמן - שמה שמתרחש בפועל הפוך: שפע אדיר
יש מקצועות שבהם זה לא ככה כמו פולטיקאים, פעילים אידיאלוגים, מורים וחלק מעובדי מדינה.
תראה - אמא שלי הייתה מורה 45 שנה, אז לסבן אותי אי אפשר.
עם כל הבכיינות של ההסתדרות (שזה גוף מרקסיסטי: שנועד לצורך השתלטות הפרולטריון על אמצעי ייצור) המשכורת שלהם סבבה
2 משכורות מורה זה כמו משכורת של עובד הייטק - שעות העבודה שלהם נוחות. וימי חופש שכל השאר יכולים רק לחלום עליהם
אבל זה בגלל שהם לא עובדים בעסק (אירגון שהמטרה שלו זה לייצר רווח).
נכון - אלא בארגון ציבורי שאפשר לגנוב. כל הקטע של להלאים חברות - נועד כדי שההסתדרות תגנוב אותם, תנהל אותן במקום גוף נבחר
דיקטטורה במסיכה
וכל הקטע של להפריט אותן - נועד כדי לאפשר ניהול תקין
כל הוויכוח הזה על קפיטליזם ואיך החברה בנויה מבחינת סמכות וכוח לא קשור לשאלה שלי.
אלא שזה לב העניין
האקסיומה המרקסיסטית היא שהעולם הוא משחק סכום אפס:
המרקסיסט הוא גנב, שמבחינתו א משנה כמה הוא יגנוב - החברה תמשיך להצמיח שפע
אבל הגנב הזה - מחריב את החברה. בחברה מרקסיסטית אין שפע
יש רק סבל ואומללות

ואתה בבריכה המרקסיסטית - אז אתה אומלל.
לי לא איכפת שיש יותר אנשים, והאנשים האלה תורמים מסביב. במקרה כזה, עדיין התורמים סובלים, ואם ניקח את כולם, שוב נקבל סכום חיים שלילי.
כל אדם שמייצר שפע - הפך את חיי סובביו לטובים יותר
כולם מאושרים - אין סכום 0
נגיד אתה אומלל: לך לפסיכיאטר, המדינה הרי מסבסדת (מסכום עמלם של יצרני השפע)
והוא יאפשר לך לצאת מהדיכי

אבל למרקסיסט הדיכאון והסבל הוא אידאולוגי:
זה התירוץ שלו לגנוב ולהחריב
לא איכפת לי אם הם מייצרים יותר, ויש יותר שפע. שפע לא מוביל לשמחה (לא איכפת לי מהדורות הקודמים). סתכל על כל סטטיסטיקה עולמית, היחס בין התאבדויות לאושר בין מדינות אינו הפוך.
והיחס בין מרקסיזם להתאבדויות ישר:
מה יעשה מרקסיסט שלא מצליח לגנוב?
להגביר שפע הוא הרי לא יכול - ושפע לא יגיע אליו כשהוא לא גונב,
אז הוא יתאבד
זה שיש יותר ביחס לדור הקודם לא אומר כלום, הדור הקודם עדיין מוריש את הסבל לדור הבא
איפה יש סבל?
הסבל של הדורות הקודמים נכחד
הסבל היחיד שנותר - נוצר מתודעת השטן המרקסיסטי
.. וכך זה יתקיים עד שתתכבה השמש או עד שישראל תתן לפלסטינאים מדינה (אף פעם).
למה שניתן לבוזזים המרקסיסטים את הנשק לרצוח אותנו?
זה שוב הפנטזיה שלך לרצוח את כולם

אתה מתאר מציאות של סבל
כי כבר לא תלך לקבל עזרה
כמשועבד תתנגד לה

כולם.

נפלת בפח

תתמקד, אין סיבה להתפזר

לא לנצח.
אתה ללא נתמכים
אז למה אתה בשיעבוד?
צא לפנסייה

אתה בלעת את הרעל בשקיקה
תקיא אותו

תבין שהאקסיומה שלך שקרית
הונאה משעבדת

ממש מכל כיוון

ותגלה עולם של שפע ואושר
שנגזל ממך

בוא נתרכז במרקס, לעומת שלא הדגשתי לו תשומת לב. הוא גם היה סוציולוג קלאסי והשפיע על התחום של הסוציולוגיה. כל השפע שבא מהקפיטליזם הוא בא במחיר של ניצול. רק קבוצה קטנה שייכת לבעלי ההון (האלה שלא מנוצלים). לבעל ההון יש מוטיבציה לנצל את מה שהוא יכול פשוט להחליף בכדי לעלות את היעילות של התפוקה. כי בסוף זה מייצר לו יותר תשואה. לכן, לנו שאינם בעלי הון, יותר רע, אפילו לאלו שעושים כסף טוב, רואי חשבון, עורכי דין, מהנדסים ורופאים. יש מקצועות שבהם זה לא ככה כמו פולטיקאים, פעילים אידיאלוגים, מורים וחלק מעובדי מדינה. אבל זה בגלל שהם לא עובדים בעסק (אירגון שהמטרה שלו זה לייצר רווח).

כל הוויכוח הזה על קפיטליזם ואיך החברה בנויה מבחינת סמכות וכוח לא קשור לשאלה שלי. שוב:

לי לא איכפת שיש יותר אנשים, והאנשים האלה תורמים מסביב. במקרה כזה, עדיין התורמים סובלים, ואם ניקח את כולם, שוב נקבל סכום חיים שלילי. לא איכפת לי אם הם מייצרים יותר, ויש יותר שפע. שפע לא מוביל לשמחה (לא איכפת לי מהדורות הקודמים). סתכל על כל סטטיסטיקה עולמית, היחס בין התאבדויות לאושר בין מדינות אינו הפוף. זה שיש יותר ביחס לדור הקודם לא אומר כלום, הדור הקודם עדיין מוריש את הסבל לדור הבא.. וכך זה יתקיים עד שתתכבה השמש או עד שישראל תתן לפלסטינאים מדינה (אף פעם).
למה מקדמים אותו?
כי הוא מקדם את האקסיומות והשקרים של השמאל הקיצוני
אז תסביר לי: איך כימני אני אמור להיות גאה בזה?

אלא - שזו הונאה מוחלטת.
מארקס דיבר על מציאות של פרולטרים - שבה לאף אדם אין רכוש
אנחנו חיים בחברת שפע - שבה לכל אדם יש רכוש
בדיוק - הפוך מהמציאות שלו
והוא תיאר את הסיוט הפרולטרי הזה - כמציאות בלתי-נמנעת
בזמן - שמה שמתרחש בפועל הפוך: שפע אדיר

תראה - אמא שלי הייתה מורה 45 שנה, אז לסבן אותי אי אפשר.
עם כל הבכיינות של ההסתדרות (שזה גוף מרקסיסטי: שנועד לצורך השתלטות הפרולטריון על אמצעי ייצור) המשכורת שלהם סבבה
2 משכורות מורה זה כמו משכורת של עובד הייטק - שעות העבודה שלהם נוחות. וימי חופש שכל השאר יכולים רק לחלום עליהם

נכון - אלא בארגון ציבורי שאפשר לגנוב. כל הקטע של להלאים חברות - נועד כדי שההסתדרות תגנוב אותם, תנהל אותן במקום גוף נבחר
דיקטטורה במסיכה
וכל הקטע של להפריט אותן - נועד כדי לאפשר ניהול תקין

אלא שזה לב העניין
האקסיומה המרקסיסטית היא שהעולם הוא משחק סכום אפס:
המרקסיסט הוא גנב, שמבחינתו א משנה כמה הוא יגנוב - החברה תמשיך להצמיח שפע
אבל הגנב הזה - מחריב את החברה. בחברה מרקסיסטית אין שפע
יש רק סבל ואומללות

ואתה בבריכה המרקסיסטית - אז אתה אומלל.

כל אדם שמייצר שפע - הפך את חיי סובביו לטובים יותר
כולם מאושרים - אין סכום 0
נגיד אתה אומלל: לך לפסיכיאטר, המדינה הרי מסבסדת (מסכום עמלם של יצרני השפע)
והוא יאפשר לך לצאת מהדיכי

אבל למרקסיסט הדיכאון והסבל הוא אידאולוגי:
זה התירוץ שלו לגנוב ולהחריב

והיחס בין מרקסיזם להתאבדויות ישר:
מה יעשה מרקסיסט שלא מצליח לגנוב?
להגביר שפע הוא הרי לא יכול - ושפע לא יגיע אליו כשהוא לא גונב,
אז הוא יתאבד

איפה יש סבל?
הסבל של הדורות הקודמים נכחד
הסבל היחיד שנותר - נוצר מתודעת השטן המרקסיסטי

למה שניתן לבוזזים המרקסיסטים את הנשק לרצוח אותנו?
זה שוב הפנטזיה שלך לרצוח את כולם
הסבל הוא בשיש לאנושות תודעה, רגשות ותוחלת חיים ארוכה.

הבודהיזם כבר חקר את הנושא (אמונה הרבה יותר קדומה מהיהדות). הנה:

The Buddha believed that most suffering is caused by a tendency to crave or desire things. A person might crave something nice to eat or desire to go on a nice holiday or earn lots of money. Buddhism teaches that through being dissatisfied with their lives and craving things, people suffer.​

זה נוגד את כל היחס של השפע שלך לשמחה.

אבל הדיון עדיין מתקיים לגבי אנשים שקיימים. אתה מייחס קיים מול קיים, ולא קיים מול לא קייים. וגם את זה אתה עושה בצורה גרועה. משכורת יותר גבוהה לא מעלימה את רגשות הכלא ( רעיון ה-"כלוב הברזל" של מקס) וגם לא את הניצול שמתקיים לפי מארקס. אז מצב של שפע, לא פותר את עניין הסבל, הוא אולי נפחת, אבל לא נעלם. מעבר לכך, סתכל על כל הדתיים בעולם שרוצים גאולה (מיליארדים של אנשים)... די ללדת ילדים.

images.jpg

אפילו בדיון שבו אני משווה את החיים של הזבוב לאדם, אני אקח.

זבוב חי כשבוע ואין לו תודעה, והוא לא עובד בשבוע שהוא חי. יותר מזה, זבוב הוא חרק מהחרקים שתורמים לעולם ולא הורסים אותו כמו האדם. הם תורמים להיווצרותו של קקאו וממנו אנחנו מקבלים שוקולד. אין שוקולד אם הזבובים לא היו קיימים. אני גם לא בטוח שהעולם היה יכול להתקיים בלי דבורים וג'וקים.

ai27

Well-known member

הסבל הוא בשיש לאנושות תודעה, רגשות ותוחלת חיים ארוכה.

הבודהיזם כבר חקר את הנושא (אמונה הרבה יותר קדומה מהיהדות). הנה:

זה נוגד את כל היחס של השפע שלך לשמחה.

אבל הדיון עדיין מתקיים לגבי אנשים שקיימים. אתה מייחס קיים מול קיים, ולא קיים מול לא קייים. וגם את זה אתה עושה בצורה גרועה. משכורת יותר גבוהה לא מעלימה את רגשות הכלא ( רעיון ה-"כלוב הברזל" של מקס) וגם לא את הניצול שמתקיים לפי מארקס. אז מצב של שפע, לא פותר את עניין הסבל, הוא אולי נפחת, אבל לא נעלם. מעבר לכך, סתכל על כל הדתיים בעולם שרוצים גאולה (מיליארדים של אנשים)... די ללדת ילדים.

צפה בקובץ המצורף 99037

אפילו בדיון שבו אני משווה את החיים של הזבוב לאדם, אני אקח.

זבוב חי כשבוע ואין לו תודעה, והוא לא עובד בשבוע שהוא חי. יותר מזה, זבוב הוא חרק מהחרקים שתורמים לעולם ולא הורסים אותו כמו האדם. הם תורמים להיווצרותו של קקאו וממנו אנחנו מקבלים שוקולד. אין שוקולד אם הזבובים לא היו קיימים. אני גם לא בטוח שהעולם היה יכול להתקיים בלי דבורים וג'וקים.
הדיון תקוע - תעביר אותו לפורום הליכוד,
כדי שיהיו עוד משתתפים

ai27

Well-known member
אתה בדיוק יודע למה הוא נתקע, ומסתייג להתוואות.
אני בהחלט יודע,
אתה מתעלם ממה שעונים לך

אבל מעבר לזה - המדרגות שיבשו את הדיון וקשה טענית לענות
ויש משתתפים שרוצים להשתתף ולא יכתבו פה
תעביר אותו לפורום אחר

אני בהחלט יודע,
אתה מתעלם ממה שעונים לך

אבל מעבר לזה - המדרגות שיבשו את הדיון וקשה טענית לענות
ויש משתתפים שרוצים להשתתף ולא יכתבו פה
תעביר אותו לפורום אחר

ההשכלה שלי היא במנהל עסקים. נולדתי לתוך הקומוניזם. דוד שלי חי ועבד בקומוניזם, וכשהוא נפל, הוא פתח עסק 10 שנים אחרי ונהיה מיליונר. כיום הוא פרופסור לכלכלה. כל הטיעונים שלך שהחיים הם טובים לכולם ויש רק כמה בודדים שסובלים, אינו נכון. הקומינזם ניסה ליצור מערכת עובדת שבה יש איטיופה, זה לא עבד, ועכשיו הקומוניזם זו מערכת מתה, נתקענו עם הקפיטליזם, וכל הלא בעלי ההון סובלים תחתיו (חוץ מאלה שלא עובדים בעסק, אלא באירגון אחר).

תאמין לי, בפורום אחר שבאתר אין משכילים, אז אין מה להעביר אותו. אי אפשר גם לנגוד את הפילוסופיה האנטי-נטליסטית, חפש באינטרנט איפה שאתה רוצה, אם תימצא, תחזור ותירשום את הטיעון שלך. אנחנו לא יכולים לשלוט על גורלנו, ההורים שלנו עשו לנו עוול כשהביאו אותנו לפה, אבל כל מה שנותר לנו זה להבין את עולמנו ולא לסלוד. האור זה האמת, והחושך זה השקר. לאור אנחנו צריכים ללכת.

ai27

Well-known member
ההשכלה שלי היא במנהל עסקים. נולדתי לתוך הקומוניזם. דוד שלי חי ועבד בקומוניזם, וכשהוא נפל, הוא פתח עסק 10 שנים אחרי ונהיה מיליונר. כיום הוא פרופסור לכלכלה. כל הטיעונים שלך שהחיים הם טובים לכולם ויש רק כמה בודדים שסובלים, אינו נכון. הקומינזם ניסה ליצור מערכת עובדת שבה יש איטיופה, זה לא עבד, ועכשיו הקומוניזם זו מערכת מתה,
הקומוניזם תמיד היה מערכת ממיתה ומשעבדת
זה פשוט לא השתנה
העולם התקדם - ואתה עדיין תקוע.
כדי להתקדם - אתה צריך לזנוח את אקסיומות ההונאה

העבר את הדיון לפורום הליכוד, ותוכל להתקדם

זה פשוט לא השתנה

גבר, לסיכום - אנשים חיים כי הם כבר נולדו, יעני כל המילים מיותרות

זה פשוט לא השתנה

לאן הוא מתקדם למלחמת העולם השלישית? אסון אקולוגי? עוד דור של מריונטות (הטבע הוא המושך בחוטים) שמחפשות גאולה?

לפני שעברנו לכדור הארץ היינו "נשמות חופשיות" - ז"א חלק מהאלוהים בלבד

והסכמנו להגיע לכאן ולעבור את הקשיים בשביל להגיע לרמה רוחנית גבוהה יותר.

גם עכשיו אנחנו חלק מאלוהים אבל מאיתנו "חלק כאן למטה סובל"(אישיות מפוצלת אם תרצה).

זה המטרה של החיים מבחינת האדם הקטן לגלות את האלוהי מחיי היום יום שלו.

לגלות את הבלתי נראה מתוך הנראה.

בנו לך מנגנון שלא תרצה להתאבד למרות הקשיים - עובדה ש"ניסית" |יעני| להתאבד

אבל אתה לא ממשיך בזה.

למעלה