AntiNatalist
Member
אני רוצה לעוף מעל העדר, ופשוט לצלול ולשחוט כבש עם הטפרים שלי.
משמע: גוייסת לקמפיין הרשעאני רוצה לעוף מעל העדר, ופשוט לצלול ולשחוט כבש עם הטפרים שלי.
הסגפנות גורמת להם הנאהלא בהכרח. יש סגפנים שחיים בסדר.
זו לא הנאה של אוכל וזיון. לדעתי כל הדתיים הסגפנים סובלים מהסגפנות שלהם. הם עושים גם ים של ילדים, קשה לראות בעיניים.הסגפנות גורמת להם הנאה
רוב הדתיים ממש לא סגפנים: נהנים מהחיים, מהילדים, אוכלים טוב.זו לא הנאה של אוכל וזיון. לדעתי כל הדתיים הסגפנים סובלים מהסגפנות שלהם.
זאת בחירה שלך לחיות כאינסל אנטינטלי.הם עושים גם ים של ילדים, קשה לראות בעיניים.
כל פעם שאני מסתכל עליהם אני חושב לעצמי, מה המשמעות מאחורי ההתרבות הזאת, אין אלוקים בשמים. אם אין אלוקים אז בעצם אין משמעות לכל הילודה הזאת כפי שהיא מתבצעת לפי המצוות. ותחשוב גם על האבא שכל הזמן צריך לחסות את העלויות המחיה שלהם, ועל האימא שצריכה לשבת רוב חייה בהריונות. גם אם יש אלוהים שמחכה להם, הוא ישים אותם בגן עדן, ומשם הם יסבלו, כי שמה יהיה להם חיי אלמוות, ולא יהיה מוות שיציל אותם מהתודעה שתענה אותם לנצח.רוב הדתיים ממש לא סגפנים: נהנים מהחיים, מהילדים, אוכלים טוב.
רק לפי הכללים.
יש הנאה בשמירה על כללים. בלחיות חיים טובים ולהנות אפילו מהדברים הקטנים
זאת בחירה שלך לחיות כאינסל אנטינטלי.
קשה לך לראות אנשים נהנים?
נתתי לך תשובה ואין לך מענהכל פעם שאני מסתכל עליהם אני חושב לעצמי, מה המשמעות מאחורי ההתרבות הזאת
ואם יש?אין אלוקים בשמים. אם אין אלוקים אז בעצם אין משמעות לכל הילודה הזאת כפי שהיא מתבצעת לפי המצוות.
והם הרי מאושרים עד הגגותחשוב גם על האבא שכל הזמן צריך לחסות את העלויות המחיה שלהם, ועל האימא שצריכה לשבת רוב חייה בהריונות.
נראה שממש לא הבנת מה זה גן-עדןגם אם יש אלוהים שמחכה להם, הוא ישים אותם בגן עדן, ומשם הם יסבלו, כי שמה יהיה להם חיי אלמוות, ולא יהיה מוות שיציל אותם מהתודעה שתענה אותם לנצח.
נתתי לך תשובה ואין לך מענה
אז אתה עברת לדקלם מנטרות אנטינטליות
יש משמעות
כי לא כל בני האנוש זהים:
אתה סובל, ולכן אם תשתכפל רק תשכפל סבל.
אבל מי שתכונתו הוא אושר ושפע
שכפולו ירבה אושר ושפע
ואם יש?
ואם האושר והשפע שהם נהנים ממנו בניגוד ללוגיקה שלך
הם תוצאה ישירה או עקיפה של הבחירות שלא עשית
והובילו לאומללות שלך?
והם הרי מאושרים עד הגג
אז איפה הבעיה?
נראה שממש לא הבנת מה זה גן-עדן
תאמין לי את המחקר שלי מאחורי האנטי נאטליזם עשיתי.
The Conspiracy against the Human Race: A Contrivance of HorrorOn the Suffering of the World by Arthur Schopenhauer and Eugene Thacker
The Human Predicament: A Candid Guide to Life's Biggest Questions by David Benatar
דיכאוני מקצועי. למה שאדם שפוי ירצה להיכנס לדיכאון ולקרוא את הזבל הזה?תקרא את אחד מהספרים הבאים:
אז תענה על השאלותתאמין לי את המחקר שלי מאחורי האנטי נאטליזם עשיתי.
אותה תכונה משותפת לך ול99% מהאנושות שדווקא נולדה מאושרתיש רק דבר אחד שהוביל לאומללות שלי, וזו הייתה הלידה.
למה?זהו! נולדתי וכבר מגיל 0 אני אומלל.
קיום באושר עלי אדמות: לנצח.מה שמתווסף אחר כך זו עוד אומללות. סבל הקיום מסורג לתוך החיים ואנחנו לובשים אותו כל פעם שאנחנו מרגישים שאנחנו קיימים. החרדים יודעים את זה, ובגלל זה הם מתפללים לגואל (משיח), אני לא מאמין במשיח, וצריך גאולה כמו הכמעט המאה אחוז שבעולם זה..
מה זה גן עדן.
דיכאוני מקצועי. למה שאדם שפוי ירצה להיכנס לדיכאון ולקרוא את הזבל הזה?
אז תענה על השאלות
הרי אדם שמתייחס רק לתזה ומתעלם מהאנטיתזה, לעולם ישאר בבורות ודיכאון
תתקדם
אותה תכונה משותפת לך ול99% מהאנושות שדווקא נולדה מאושרת
משמע: האקסיומה שלך פגומה
למה?
למה אתה אומלל וכל השאר לא?
קיום באושר עלי אדמות: לנצח.
משמע
1. קודם להגיע לאושר בעולם הזה
2. לקיים אותו כשפע נצחי לעולם, גם לאחר מותך
3. לקבל עליו שכר בהתאם
(רק השלישי הוא בהנחה שקיים מנגנון קסום שימשיך אותו. אבל מה אם לא? רק הבאת טוב ושפע לעולם)
אבל כבר בשלב הראשון נכשלת.
ובמקום למצוא איך לפתור את הבעיה
איפשרת לרשעים לגייס אותך לקמפיין קידום רשע והשחתת העולם
ובמקום למצוא איך לפתור את הבעיה
איפשרת לרשעים לגייס אותך לקמפיין קידום רשע והשחתת העולם
נשמע שאתה נמשך לספרי זוועהאלו לא הספרים הכי דיכאוניים שקראתי. קראתי ספרי היסטוריה שהביאו לי שוק ובהלה. שני ספרים במיוחד.
גולאג על ידי אנה אפלבאום.
סטאלינגרד על ידי אנטוני ביוורס.
אלו 2 פנים של אותו מטבע. זרוק את האקסיומות המרקסיסטיות שלך לפחלראות את מה שקורה עכשיו בעזה פחות דיכאוני בעינך מאשר פשוט לדבר על הנושא של למה להביא ילדים לעולם שבו הניהיליזם עושה אותו כל כך עווין?
99% מהילדים לא יסכימו איתך.99% אינה מאושרת כי החיים הם סכום שלילי
כל בני המשפחה שלי השיגו את זה בדרך זו או אחרת. 100% נולדים עם צורך לספק את הצרכים שלהם למקסימום (לא רק אדם, כל מה שחי), פחות מאחוז משיגים את זה.
אשתי נראית טוב יותר מבר רפאלי. בשיאה.תן לי שם של בנאדם שהשיג את הזיונים שהוא רצה
בעיה להיות עשיר?ונהיה עשיר.
נשמע שאתה תקוע בלוזריותלמה כל השאר לא. בגלל שהאדם מתנוון באיכות החיים שלו עם הזמן, ועובר רצף של הסתגלויות. תחשוב, אם אין לך את העבודה שאתה רוצה, אתה לוקח עבודה שפחות טובה, ומסתגל אליה. זה שאתה מסתגל פסיכולוגית לא הופך אותך למישהו מאושר, אבל אולי מונע ממך להרגיש אומלל.
רק הוכחת כמה אתה כבש.זו גם נקודה שמוסברת באחד מהפרקים הראשונים של "התסביך של האנושות" על ידי דויד באנטור, כפי שציינתי. אני לא שם זין על שום הסתגלויות כפי שאני לא שם זין על להחביא איך שאני מרגיש. אין לי כבוד למילה של הכבש, במיוחד אם זה כבש חרדי שמאמין בבורא עולם ומחכה לגן עדן שבו הוא יהיה בן אלמוות. - בחיים לא הייתי סוגד לסדיסט כזה.
תאמין לי אני טבעוני כבר יותר מ-10 שנים, ותורם חודשים לעמותות כבר שנה. אני לא רק דואג לעצמי, אלא גם מספיק לאחרים.
למה אתה עובד?הרשעים הם הקפיטליסטים שגורמים לי לעבוד כמו זונה, אוכלי הבשר והמתרבים.
אני לא תוקף אותךאתה שוב ושוב תוקף אותי, אבל אני הר בשבילך. ישראלי בניגוד לאזרח של מדינות מסוימות אחרות, צריך 20 שנות השכלה, ולא 15 או 12, בכדי להיות נבון. זה נכון, למדינה הזו.
מקס ומארקס שתו מאותה באר מורעלת.אתה גם צריך ללמוד מי זה מקס וובר
עבדת עד גיל 40 ואין לך נתמכים.ועל המושג שלו "כלוב הברזל". הוא יתן לך להבין יותר טוב למה עבודה זה כלא.
רק בגלל שאפילו לא הבנת מהי גאולה היהודית,אז אתה אחד שלא צריך להיות גאולה.
לא הצלחת להתמודד עם הלוגיקה והתיאולוגיה אז עברת לתקיפה אישית?ai27 אתה בטח חייזר שבא אלינו מכוכב אחר.
מקס ומארקס שתו מאותה באר מורעלת.
עבדת עד גיל 40 ואין לך נתמכים.
מה אתה עדיין עושה בכלוב?
צא!
רק בגלל שאפילו לא הבנת מהי גאולה היהודית,
ואיך המדינה היהודית משתלבת בתוכנית.
הגאולה האישית (גן עדן) מותנית בתרומה לגאולה העולמית (שפע מתמשך).
מהי מדינה יהודית?
כלי שמכיל את השפע, שמאפשר לשפע לגדול בלי להזין את הרוע הסובב.
עכשיו תחשוב: מי יתקוף דבר כ"כ טוב?
מי ירצה שהוא יצטמק או ייחרב?
לא הצלחת להתמודד עם הלוגיקה והתיאולוגיה אז עברת לתקיפה אישית?
שמת לב שמי שפוגע בבעלי חיים ומתרבה מקומו בשאול. אם הגאולה לא כוללת את שני הרכיבים האלה, אין לה ערך.
חייזר זו לא תקיפה. תחשוב אדם זו חיה עלובה. זבוב עדיף מלהיות אדם, כי הוא חיי כשבוע ואין לא תודעה עצמית... מצידו שיחיה עני וערירי.
מה מביא לך את התחושה. אני חי כמו אספסוף, אבל חושב כמו יונה שרוצה חופש.שמת לב ש
אתה נשמע ממש כמו חיזר?
לתקוף בני אנוש יביא לך סבל או כלאמה מביא לך את התחושה. אני חי כמו אספסוף, אבל חושב כמו יונה שרוצה חופש.
גם אני מאוד משכיל.אני גם נורא משכיל, אולי זה למה אתה קורא לי חייזר.
מה מביא לך את התחושה. אני חי כמו אספסוף, אבל חושב כמו יונה שרוצה חופש.שמת לב ש
אתה נשמע ממש כמו חיזר?
יש פילוסופיה שאתה לא מבין. לא יכול להיות מצב שבו לקיים יהיה יותר טוב מהלא קיים. תחשוב אין מצב כזה. והסיבה לכך שללא קיים אין צרכים ותודעה.לתקוף בני אנוש יביא לך סבל או כלא
לא חופש.
אם מבחינתך העבודה זה כלוב, צא מהכלוב.
גם אני מאוד משכיל.
אבל אתה מביע דעות של פסיכופת או חייזר: שנאה לבני אנוש באשר הם.
מה מונע ממך את החופש?מה מביא לך את התחושה. אני חי כמו אספסוף, אבל חושב כמו יונה שרוצה חופש.
ואם תוותר על האקסיומה הזו?יש פילוסופיה שאתה לא מבין. לא יכול להיות מצב שבו לקיים יהיה יותר טוב מהלא קיים. תחשוב אין מצב כזה. והסיבה לכך שללא קיים אין צרכים ותודעה.
קיומה של פילוסופיה לא גורר את נכונותה.אם תבין את הפילוסופיה הזו, אתה תבין שעדיף לאבד פשוט את ההכרה ולא להיכנס לגן עדן. גם תבין שכל אדם שפה נדפק בלי אף אחד יוצא מהכלל.
היא לא גורמת לי שום סבל. אני עוקב רק אחרי אמת ולכן אני מאמץ אותה.מה מונע ממך את החופש?
מלבד הכלא התודעתי שהכנסת את עצמך אליו?
ואם תוותר על האקסיומה הזו?
או תבחן את נכונותה?
כל מגדל הרשע מתמוטט.
האם האקסיומה תורמת לך משהו? הפכה אותך למאושר?
לא
רק סבל היא מביאה לך.
שחרר...
קיומה של פילוסופיה לא גורר את נכונותה.
פילוסופיה פגומה שגורמת לך סבל?
אז למה לאמץ אותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.