בתקופה האחרונה

א י ל ה

New member
בתקופה האחרונה

יוצא לי לפגוש יותר ויותר נשים, חברות וחברות של חברות וחברות של חברות של חברות וכך הלאה. הן כולן נאות ונעות בגילאי 35-45 פלוס מינוס, רובן ככולן נשואות או היו נשואות, פעם ראשונה או פעם שנייה, לרובן ככולן יש ילד או שניים או שלושה ורובן ככולן מאוכזבות משהו או מפוכחות משהו. אני קולטת שיש הבנה שכן, לזה התכוונו כשאמרו "חיים" והתכוונו ל"לייף" ולא למישהו שידליק את האורות בבקשה. יש הבנה, כזאת שכבר אחרי ההשלמה, שהבית הקטן בערבה שספגנו כולנו מלורה אינגלס, שבו כל אחד יודע בדיוק מה מקומו, מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך, הבית הזה מתחיל בחמש וחצי ונגמר בשש ורבע. אחר כך הוא כבר לא מתקיים. וגם, מאידך, הבתים של ג'יי אר יואינג ואלקסיס וכל החיות האחרות, מתחילים ונגמרים בלחיצת כפתור ומשאירים אותנו איפשהו באמצע. בחיים. ה"לייף", כאמור, לא התדליק את האורות בבקשה. זה מה שיש. יה בייבי, דטס איט. והנשים האלה, שאני פוגשת, עולה מהן איזשהו קול שאומר, אנחנו יודעות את עצמנו, אנחנו אחראיות על החיים שלנו, כוחנו עדיין במותנינו, אנחנו לא מוצצות לגברים בשביל שישלמו לנו את חשבונותינו, אנחנו מחוברות למי שאנחנו ולמי שאנחנו לא, ועדיין, עדיין יש דבר אחד בחיים שבאופן קונסיסטנטי לא מצליח לספק אותנו באמת. הזוגיות. ועולים סימני שאלה ואי הבנות ועצבים ועצבויות, והן מנסות ככה ואחרת ושוב ומפסיקות ומתייאשות ושוב מפיחות תקווה וככה וככה. ואיכשהו, תמיד זה מגיע לאיזושהי פנטזיה, שכנראה לאף אחת אף פעם לא יהיה האומץ באמת להגשים, אבל בשיחות-בנות האלה, זה תמיד נגמר בזה. אולי, הן אומרות, אולי נעזוב אותם, את הגברים האלה, ונחיה ביחד, אנחנו, הנשים, עם הילדים. ממילא אנחנו מחזיקות את המבנה, אז נעשה את הצעד החיצוני שמבטא את זה. כולן מדווחות על תחושה של חברות אמיצה, אחוות נשים, משהו שונה בתכלית מיחסים עם חברוֹת בגילאי 15-25 נגיד. יש תחושה של הבנה אמיתית יותר, של שיתוף ושותפות, של עומק, של קבלה והדדיות בקשרים עם הבנות, שכמהים אליה בקשרים עם הבנים, אבל לא מצליחים להגיע לשם. נחיה אנחנו ביחד, הן אומרות. המחויבות הראשונית תהיה לבית הזה, לתא המשפחתי החדש הזה שניצור. לא שלא יהיה גברים בחיינו. להפך. יהיו. אנחנו אוהבות בנים. אבל הם יילכו ויבואו, או יבואו ויישארו, איך שירצו ונרצה. אבל כל המבנה של הציפיות והקלה והנתינה יהיה שונה. המערכת הבסיסית לא תהיה איתם. המערכת הזאת שכולנו מקיימות, של בית וילדים וכלכלה וקשר עובד והגשמה עצמית וכל הלהטוטנות הזאת, כל אלה יהיו בבית של הבנות. ואז הן נאנחות, ויש איזה מבט מצועף בעיניים והעיניים מופנות לשעון וכל אחת חוזרת למקום שממנו היא באה, והלב עוד קצת מלא במשהו אחר. <קטע מתוך יומני היקר>

תמיד טענתי שנשים

צריכות לחיות בהרמון. טוב, לא תמיד, למעשה פעמים ספורות, אבל אל תהיו קטנוניות. נורא עצוב היומן היקר שלך, אם היה לי לב הייתי מתעטף תוגה ובוכה, אבל אני בהמה חסרת אמפתיה. ובכלל, נשים מעל גיל 35 זה לא מי יודע מה יצירה מוצלחת. זה פחות או יותר הגיל שהקרמים נגד קמטים כבר לא מחזירים את ההשקעה, לא פלא שאתן לא מוצצות תמורת תשלום החשבונות שלכן - גם אם הייתן מקדישות לכך 24 שעות ביממה זה לא היה מכסה את הארנונה בתעריפי הרחוב של היום. הבעיה העיקרית שלכן, ושלנו, היא שנשים אי אפשר לרצות. אתן תמיד מחפשות איפה טעיתן ואיך התנפץ לכן החלום שחלמתן בגיל 20 על פרינס צ'ארמינג, שניים וחצי הילדים ודירת הגן בקרית אונו. ביום שתוותרו על סדנאות תקשורת זוגית ושיחות נפש אל תוך הלילה, ותלמדו להנות מרביצה על הספה עם לאפה שהטחינה נוזלת ממנה על הכרס שלכן תוך צפיה במשחק כדורגל ולהנות מזה, תהיו הרבה יותר מאושרות. בעצם, תהיו גברים. בנוסף לתגובה המלומדת שלי, רציתי לעדכן את כל באי הפורום, שמאד מגרדת לי הרגל. בדרך כלל אני לא מדבר על זה, אבל ביחס לפתילים של הימים האחרונים, נראה לי שזה מעניין במידה שווה. לאחרונה יש כאן פחות מדי דיבורים על מין ויותר מדי דיונים על קטינות כאובייקט מיני. ניחא , אבל לפחות תשימו כמה תמונות בוטות, שנוכל להזדעזע במו עינינו.

קפת

New member
אם לזקק משפט אחד

מכל מה שאמר החמור* - הבעיה העיקרית שלכן, ושלנו, היא שנשים אי אפשר לרצות. אתן תמיד מחפשות איפה טעיתן ואיך התנפץ לכן החלום שחלמתן בגיל 20 על פרינס צ'ארמינג, שניים וחצי הילדים ודירת הגן בקרית אונו. . זה משפט מעניין. יש פה נקודה ארכימדית וקונספט שאני בוחנת לאורך השנים, הרבה שנים: ההבטחה לאושר. כילדות גדלנו על המנטרה הזו - בקצה המנהרה ממתינה נעל הזכוכית, ומחובר אליה נסיך שיש לו ארמון וסוס לבן והמון כסף, וחיוך מקסים והוא ה-אחד. ומאז, אנחנו מחפשות את עסקת החבילה הזו. אז נכון, שמבחינה אבולוציונית הישרדותית, יש לנו הצדקות: היופי מנבא יכולת הישרדות וגנים טובים, הארמון והעושר, האקסוריס המתבקשים, מעידים על כישורי פרנסה ופוליטיקה מצויינים והחיוך המקסים מעורר בנו ביטחון ומרטיב לנו את התחתונים. וזה מבחינתנו הכרח ומקדם רציני בדרך למטה. מצד שני, יכוליות שהלכנו עם הפרה-רקוויזיט יותר מדי. הצבנו רף שאיפשר לעמוד בו. והכי גרוע - הגדלנו את הציפיות שלנו בהרבה יותר מ1.90 ועכשיו חרב הפיפיות הזו מתהפכת מעל הראש שלנו. ============================================= בפנטזיה שאת מציגה, אילה, חסר לי איזה בסיס מוצק שעל יסודותיו תבנה אחוות הנשים הזו: לשם מה? למה אני צריכה לחלוק את חיי, רכושי והאינטרסים שלי עם X נשים זרות? מה אני מקבלת בתמורה? * החמור: שחייב לנעור בקולניות, לתבל את דבריו בפליצות ריחניות, ולשחקותה נורא גבר-גבר (כשאולי בעצם מדובר בעיגולד שמנמן עם כרס של רואה חשבון זחוח). זה בסדר, חמור. אנחנו נתייחס אליך גם אם יסתבר שאתה לובש גברדין ותחתוני דרדלה.

Ricca

New member
מה זה תחתוני דרדלה?

אצלנו בשכונה היו אומרים על זה, כגודל הציפיות גודל האכזבות. ובכלל לא הסקנו כבר בשרשור הקודם שכל הגברים באשר הם הם בעצם חובבי קטינות אנסים בפוטנציה מסוכנים ואלימים? קשה לי להאמין שזוגיות יכולה להחזיק יותר מעשר עשרים שנה.. סתם כי נמאס, בכלל לדעתי אחרי חמש שנים אנשים לרוב נשארים יחד לא בגלל הזוגיות-אלא בגלל המשפחה, שזה לדעתי מה שבאמת חשוב- לפחות אצלנו בעדה.. הייתי מנסה להתנסח באופן יותר שנון, אבל זה אף פעם לא מצליח לי גם ככה.

תודה קפת

אני נוקרא אוהב כשאת מצטטת אותי ואחר כך מנתחת את מה שאמרתי - אני מרגיש כמו הוגה דעות חשוב. פאק, בעצם זה מה שאני. אבל לא משנה, אני עדיין מאד אוהב את זה. לפעמים אני חושד שאני המגלומאן היחיד בפורום הזה, ושכל היתר הן סתם נשים עם מחסור בצומי.

Ricca

New member
בדקתי בבילון מה זה

הרמאפרודיטה- וזה בכלל לא מופיע. וגם מוזילימבי לא.. אתם סתם ממציאים פה מילים!!!!! אני ממש פגועה כרגע..

קפת

New member
איך ידעתי שלא תדעי

וגם ידעתי שלא תמצאי. אבל אני נשמה טובה, אז הכינותי לך מראש הזבר: הרמאפרודיטה - המין השלישי. גברים/נשים שנולדו עם מערכת כפולה של אברי מין. תחתוני דרדלה, כשמם כן הם, מדולדלים. דרדלה. נו. זה אונומטופיאה. ואם את לא יודעת מזו אונומטופיאה, אז שאלוהים תעזור לך.

Ricca

New member
זה אני דווקא יודעת

זה כמו צרצר, ובקבוק וסחלע.. אבל בואי נחזור רגע לתחתונים, זה שהם מדולדלים זה כי אין שום- המ.. "גבריות" שתמלא אותם, או שבגלל שיש לו טעם אופנתי פגום והוא חושב שרחב זה צב האופנה. ואם נחזור שוב לאוצר המילים שלי- למה אומרים צב האופנה? למה לא חיה אחרת? למה לא חילזון אופנה או ארמדיל אופנה?

קפת

New member
בוגו, ממתק, שמעתי שאת מתעתדת

להביא שלום עולמי. זה נכון?

שלום עולמי זה סוג של כיבוד?

כי אם כן, אז הייתי מאוד רוצה לדעת איך אוכלימתזה.

את לא יכולה להביא ככה סתם,

השלום אמור להתחיל בתוכך. בדיוק כמו עצירות. תשאלי את נחמה.

למעלה