בתקופה האחרונה

אני במקומך, א י ל ה

לא הייתי מנחשת בקול רם. ניחושים כאלו עדיף שיעשו בשקט, בצינעה, בלב, כמו שאומרים. עוד לא ראית את נחמה כשהיא מתרגזת על מישו. היחס שלה לערכת חוקן משומשת הוא פי אלף יותר עדיף. וואלה. אריסון נחמה. את אמרת.

השלום העולמי

אזל כרגע מהמלאי, לכן יחול עיכוב באספקתו על ידי. עם זאת צוות המחקר שאני עומדת בראשו עמל בימים אלה על יצירת תחליף שלום עולמי על בסיס סויה וסוכר ענבים. השלום יכיל רכיבים טבעיים בלבד וניתן יהיה לאחסן אותו עד לחודש ימים מחוץ למקרר עד פתיחת האריזה. האריזה תיוצר מחומרים ניתנים למיחזור ואף לעיכול על ידי עיזים. מחלב העיזים שיוזנו בפתיתי האריזה יגובנו גבינות בטעם סויה. תהליך הגיבון יתבצע בעבודת יד במחלבה שתנוהל ותאוייש כולה על ידי זונות לשעבר מחבר העמים לשעבר שחולצו מקלגסיהן והושבו אל החברה.

א י ל ה

New member
אם לזקק משפט אחר

מדברי החמור - "ובכלל, נשים מעל גיל 35 זה לא מי יודע מה יצירה מוצלחת. זה פחות או יותר הגיל שהקרמים נגד קמטים כבר לא מחזירים את ההשקעה, לא פלא שאתן לא מוצצות תמורת תשלום החשבונות שלכן - גם אם הייתן מקדישות לכך 24 שעות ביממה זה לא היה מכסה את הארנונה בתעריפי הרחוב של היום" אז הרי לך, קפת, התשובה לשאלתך. זה הבסיס המוצק שאת מחפשת. כי בכל זאת קיים בנו הרצון לחלוק חיים, אם לצורכי שיתוף או צמיחה ואם לצורכי נחמה (ולא האחות). הרי אם לא היה קיים בנו הרצון הזה, היינו חיים כל אחד בדל"ת אמותיו וזהו. כשאת חולקת חיים, רכוש, אינטרסים וכו', אז לא מדובר עוד בנשים זרות. אלה נשים מוכרות, מחובבות, בעלות אינטליגנציה, שכבר עברתן יחד כמה שנים טובות, גם אם לא באותו בית. הנשים האלה, יעריכו אותך, יש לשער, גם אחרי גיל 35, כי הן לא יהיו עסוקות ברדיפה אחרי קטינות בשביל לשכוח שהם עצמם כבר לא פרגיים טריים; והן גם לא יזלזלו בכישורי המציצה שלך, כי הן יבינו, שגם אם הבטן לא שטוחה כשהייתה בעבר, השנים לימדו אותך טכניקות מציצה ויכולת הכלה מופלאות, שלא היית חולמת עליהן לפני 15 שנה. כך שהתמורה שאת מקבלת היא בדיוק אותה תמורה שאת מקבלת באולד פשיונד זוגיות, רק עם יותר קבלה ופחות ביקורת. לא דיל טוב?

קפת

New member
אילה, אחות שלי

מה את מתייחסת בכלל לטיזר המטומטם של החמור הזה? מי שבודק את הנשיות ו/או האישיות על פי מוצקות העור, שילך לחפש מי תמצוץ לו במתחם הבורסה. זה מה שהוא ראוי לה. ================================== מה שאני לא מבינה, זה אם אשה מכריזה שעבורה מוסד הזוגיות פשט את הרגל, התגלה כבלתי יעיל ומספק - למה לחפש תחליף שווה ערך? בעיני, שווה לבצע מהפכות עבור מטרות שהן אנטיתזה. 180 מעלות. אם את מכריזה על זוגיות כעל חרא חרה קונספט - למה לא להישאר לבד? חופשיה, מאושרת. משק אוטרקי. עמוד שדרה מעופרת יצוקה. ואני ממש לא מסכימה איתך שקבוצה של נשים יכולה להעניק זו לזו "יותר קבלה ופחות ביקורת". דה. אנחנו מדברים, בכל זאת, על פלג מסוים של המין האנושי. אין דבר כזה פחות ביקורת. לא קונה. השבוע ראיתי סרט טבע על לביאות. הן מגדלות את הצאצאים שלהן בלהקה. בדרך כלל, הן קרובת משפחה, אפילו אחיות. כולן מניקות את הגורים של כולן ויוצאות לציד יחד. זה יעיל יותר, בתנאי שיש בסביבה טרף גדול. אנטילופות, זברות. אבל אם הטרף מתמעט, הן מסלקות באכזריות לביאה אחת או שתיים מהקבוצה. מתיעלות. מצמצמות עלויות. אין קבוצה בעולם, אנושית או אחרת, שלא מתבססת על אינטרס קיום ושרידה. קבלת משענת רגשית ונפשית היא תנאי לקיום ושרידה, אבל היא לא התנאי הבסיסי ביותר. אם תבחני את כמות החברות שיש לך, שמלוות אותך מעל 10 שנים, תתפלאי לגלות שמדובר בשתיים, בקושי. אחת מהן היא אחותך. אם יש לך אחות. ואם לא - זו מישהי שסימנת כאחות. חברויות הן דבר דינמי. הן באות והולכות. וטוב שכך. שלא כמו זוגיות, את המשבר החברי אנחנו מזהים הרבה לפני, ומתרחקים לפני שתפרוץ מהומת אלוהים. רק עם בן/ת זוג, שחולק איתנו, ילדים, משכנתאות, רכוש, קשרים, אנחנו מוכנים לסבול הרבה חרא לפני שמקפלים את החוט מאריך. משום שבן/ת זוג הם חלק מהמערך ההישרדותי. חברויות - הן מותרות. היהלום שבקצפת, פינת הליטוף השבועי. אבל בסופו של יום, רובן משענת קנה וקש וגבבה.

Ricca

New member
די קפת,

זה שלך אין חברים, זה רק כי יש לך אישיות מחורבנת .. ככה זה אצלנו המגלומנים. אנחנו חושבים שאנחנו טובים יותר מהשאר. אבל במקרה שלך- אני מוכנה לעשות אקספשיון (אני מקוה שאני משתמשת במילה הנכונה פה..) ולהיות חברה שלך בכל זאת. נעשה מסיבת פיג'מות, נמרח קרמים ונראה פורנו גברי משובח.

קפת

New member
לריסה

תנגבי את בחינות הבגרות מהשפתיים. מסיבת פיג'מות, על פי חוק, אסורות מעל גיל 13.

Ricca

New member
חוקים נכתבו כדי להפר אותם.

בואי נו.. קניתי בייבי ליס - נעשה לך בקבוקים.

קפת

New member
תגידי, התחמם לך השכל?

את מפתה אותי לכל מיני אירועים אינטימיים בגוון נשי מובהק ולא נותנת כתובת? את מבZבזת את האשראי מועט שנותר לך אצלי. תיזארי. לגמרי. אפילו. עכשיו הזמינו אותי למסיבת טאפרוואר. אולי זה יותר עדיף על בקבוקים.

קפת

New member
אלוהים שתרחם עליך, לריסה

מרוב שאת מאותגרת, שכחת איך לגלגל. את עוד תצטרכי לשלם לי על כל הגיגולים שאני עושה לך פה, מטוב לב. ושתדעי לך, שבימי חול משלמים לי על זה הרבה מאוד כסף. טאפרוור. ועוד אחד, בבקשה. לגמרי. אפילו.

למעלה