ישן או מה? מי יכול להסביר לי מה גבר בסביבות ה30 מוצא באישה בת 50 או יותר,ולהפך. ואך על פי כן רואה סביבי נסיונות שכאלו. אודה לתשובות של דברים,והגיגי נשים יתקבלו בברכה.
זה שונה, מעניין, מרתק, משעשע, סקסי,מרגש, נהדר להרפתקאה , קצרה או ארוכה, נותן טפיחת עידוד לאגו,(לשניהם) משיב רוח מרעננת, למה לא? אה, נכון, לא לקשר יציב וממוסד, אז מה? בגלל זה לא להנות?
ומה מוצא גבר צעיר באשה בת גילו? ומה מוצאת אשה צעירה בגבר בן גילה? ומה... והרי יכולות להיות מיליון (אולי קצת פחות) וריאציות לנושא. למה פשוט לא לקבל זוג בכל הפרש גילאים כזוג שמצא שפה משותפת וענין משותף? ומנין הקביעה שזוג בהפרשי גיל גבוהים מה'מקובל' (ומי קובע מה המקובל) אינם מסוגלים לקיים זוגיות ארוכת שנים אלא רק 'סטוץ' או סוג של ריגוש אחר? כבר אמרו חכמים ממני ואף חרזו שירים וכתבו סיפורים על כמה אין גיל לאהבה, אין מדינה לאהבה ועוד כהנה וכהנה. ואני, מאמינה באהבה כל היתר בעיני שולי. בוקר טוב
אם הוא בן 30 והיא 50 פלוס? זו הקשבה לניסיון חיים שלה זה לחפש אמא מאמצת,ויד מבוגרת מלטפת עיניין משותף? סקרנית מה היא תמצא בו,אם לא אגו שאבד לה. מכירה את הנושא מקרוב מחברות בנות גילי,אבל ההפרשים לא היו מטורפים.
כדאי לתת את הדעת גם על הדוגמא שהבאת שושה. ועל הריגושים בין בני זוג לא-משנה-כמה-הפרש-הגילים-ביניהם להיות טובים ולגמרי דומים כמו בין שני בני זוג לכל דבר וענין. לאהבה אין גבולות כנראה.
אם גבר בן 53 מתאהב באישה בת 30 היינו בכלל מדברים על זה פה? כנראה שלא , כי זה נחשב "נורמאלי". היה לי פעם קטע עם איש צעיר מאוד וזה קרה במקרה. לא בגלל הגיל אלא למרות. רומן קצר ומתוק ונפלא. עד היום אנחנו בקשרי ידידות. אבל כאשר גברים פונים אלי בגלל הגיל אני מאוד נרתעת. זה תמיד נשמע לי כאילו הם מראש מחפשים סטוץ בלבד והגיל הוא תעודת בטוח. נראה לי הוא שהם מחפשים איזה רגוש מיני שנראה להם שצעירה לא יכולה לספק. אז ככה, בגלל שאני מבוגרת אני יודעת שאכן בגיל צעיר הבנתי הרבה הרבה פחות במין. ובגלל שאנ מבוגרת אני גם יודעת שמין לא שייך לגיל ולא שייך לאדם אחד אלא לחיבור שנוצר בזוג. אז אין להם מה לחפש כי כנראה גם אין להם מה להציע.