גברים צעירים-ונשים בוגרות.טרנד חדש

שילה1

New member
אצלי-יצאת מלך!דברי חכמה ללא צל של

ספק. שבוע טוב גם לך,ולכולם. ושוב,רצה ל"עבודת הקודש " שלי,ולא אני ממש לא רבנית!

יערית

New member
אין לי שמץ של מושג

מה היא הסיבה.. אבל אני בת 33 ובלי שחצנות מחוזרת גם ע"י גברים בני 23-21 מה הם מוצאים? חיוך אחד גדול שלי...או שזו משיכה לכיביכול "מנוסה בחיים" אין לי מושג...אבל חוץ מחיוך אצלי..זה לא מאתגר אותי.

אלמרה

New member
היופי הפנימי יערית, כנראה!

אבל 33? זה עוד לא גיל של "נסיון"... חכי... עוד 10 שנים!

יערית

New member
תודה ../images/Emo8.gif

נעים לי בעשור הזה

מערכת לא בריאה

אני חושב (וזו דעתי האישית בלבד) שמערכת יחסים עם פערים של עשרים שנה בין בני זוג ולא משנה מהו הכיוון, לא תחזיק מעמד זמן רב. בדרך כלל מתקיימים יחסים כאלה בין מפורסמים: אנשי ונשות: ציבור, טלוויזיה וקולנוע, דוגמנות, פוליטיקה וכו'. כנראה שהרצון להתחכך בנ"ל הוא גדול ללא מחשבה אחת קדימה. ולראייה גרושים רבים ומהירים מהממוצע הכללי בקרב אוכלוסיה זו. אז נכון שהיום הטבע מחמיא הן לגבר והן לאישה והם יכולים למשוך במראה החיצוני ובשאר הפרמטרים גם לגילאים גבוהים יחסית, אך בכל זאת הפערים גדולים מדי בכל התחומים: הבנה וראיית הדברים, אנרגטיות, גידול וקשר עם הילדים וכמובן סקס ויכולת מינית. סטוצים למיניהם זו אופרה אחרת לגמרי ולא קשורה למערכת זוגית מתמשכת.

6645

New member
זה באמת משנה? ../images/Emo3.gif

אנשים הם יצורים מזן בכיין במיוחד: אם גבר מוצא אשה צעירה ממנו יאמרו עליו שהוא לא בטוח בגבריות שלו ולכן מתעסק עם ילדות; אם ימצא אחת מבוגרת ממנו יאמרו עליו שהוא מחפש תחליף אמא או שכך הוא לא צריך לסבול מדחיה. החברה עושה הכל על מנת לנרמל את כולם (דהיינו, למצוא בני זוג בטווח הגיל המתאים), ואח"כ מתפלאים למה אנו חיים בחברה לא סבלנית. על כל דבר מקטרים, בוכים ומייללים. צאו מזה! לכל אחד העדפה אחרת ותהיינה הסיבות אשר תהיינה - זה לא מענייננו.

לא. הוא "סתם" פדופיל

ומאיפוא צצה המחלה הזו - אין לי מושג. אם אף אחד מבני הזוג אינו קטין אז הבדל של כמה שנים לכאן או לכאן - אינו משנה והוא בלאו הכי "מצטמצם" עם השנים (לפחות ההדל ביחס לגיל הממוצע) רצוי, לפי ניסיוני, שהאשה תהיה קצת יותר מבוגרת (גברים, בכל גיל, קצת ילדותיים... לא?) הבדל של 20 שנה נראה כמו יחסי הורה/צאצא. ולגבי "קשר-שמחזיק-מעמד" שנת הלידה בדרכון היא באמת פרט שולי.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה קראת לי אסתר....

קראתי לך... באת. יופי ומה דעתך?

פוורם חמוד...

אבל בלי דעות קדומות בבקשה... למען האמת, יצאתי עם גבר שגדול ממני ב22 שנה, והיה לי קשר ארוך עם אחד שגדול ממני ב12 שנה. ולא היה לי חבר טוב בעולם ממנו. דברים כן מצליחים, גם אם יש הבדלי גילאים גדול. סו וואט. אופן יור מינד...

zorba2

New member
../images/Emo13.gifהרפתקאה די מעניינת-מנסיון די טרי

אני גבר בן 33,ולא מזמן חוויתי את נסיוני המיני "הראשון",עם אישה מקסימה בת - 50. אני מודה שלא הייתי פה שום ראיה כל שהיא לעתיד משותף,אלא רק הרפתקאה. הגברת הנחמדה,שהיא מאד נאה,משכילה,אשת שיחה מרתקת ולא! לא מדובר באיזו,זונת ברים מזקנת.ידע בדיוק למה אנחנו נכנסים. האמת שזה היה די מוזר לנשק באופן חושני אישה מבוגרת בהפרש כזה. בתת-מודע עלה הקשר הזה בין "הגברת" לאמא שלי,אבל ממש,ממש לא באופן שלהימשך בקטע מיני,זה יותר בגלל (ובעיקר)שזו היתה החוויה הראשונית שלי,וגם בגלל הקשר הפיזי המוכר ביותר והקרוב ביותר,אל רוב הגברים,זו אמא שלהם!!! חוץ מזה גם הסקס,או שאולי עדיף הזיון(3-מספרים),היה ממש אחלה,זה שונה מהתחושה כמו עם בחורה צעירה(גמישות וכאלה...),אבל עדיין זה היה לילה מצוין. אני המשכתי משם הלאה וגם הגברת וכך זה נגמר. לשנינו זו היתה חוויה מרגשת,מרתקת עם המון אנרגיות חיוביות. לסיכום : היה שווה

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך בואך זורבה2

לבריאות! האם זה מה שהיא גם אומרת? היה "שווה"? אחלה אם כן. מעניין כיצד היה נשמע הסיפור הזה בהיפוכי תפקידים: מצידה של האישה בת ה-33 והגבר בן ה-50.

אלמרה

New member
שילה1! זה היה פשוט חייב להגיע לשער

ואכן הגענו שוב בזכותך. הנושא מרתק ללא ספק וכאן ללא עודף חום או חמסין גבר בן 30 מוצא אישה בת חמישים... ולהיפך!

ziva12

New member
חתונה של בן 20 ובת 30

אולי תנסו להסביר את הסיטואציה הזו, למה דוקא להצמד לגיל 50, זה קורה גם בגיל צעיר יותר, מה כאן המניעים ושל מי? האם מישהו בכלל יכל להסביר דרך גבר בעלמה?

שילה1

New member
זיוה,בחיים כמו בחיים:יש דעות לכאן

או לכאן,אבל אין כללים. ולא תמיד יש הסברים.

למעלה