גברים צעירים-ונשים בוגרות.טרנד חדש

שילה1

New member
נראה לי שרק סקס..ואם כסף-נראה

לי שהצעירים הם המשלמים. למה? בגלל הצעות שקבלתי וקבלו אחרות....

אש אש

New member
גם אני חשבתי שאנחנו מקבלות הצעות...

אבל היית מאמינה שיש נשים בגיל הזה שהן מציעות???

שילה1

New member
מניחה שיש,וזאת על פי עדויות של

גברים בגילאים הללו,או שמא זו רק "שיטת שכנוע"=דמגוגיה. אבל במחשבה שנייה-הכל קיים בעולמנו!

תשובה שונה קצת...

היעדר הלחץ הוא גורם חשוב. חוסר ציפיות (שזה יצליח) פריצת גבולות שכמעט ולא נעשתה עד הדור הזה יותר פתיחות שקיימת היום (אם לגברים מותר לצאת עם צעירות למה לנשים אסור?) אם שני הצדדים מעוניינים... אמא? בנות 40-50 פלוס לא ממש מחפשות להתנהג כמו אמא. מסתבר שגם הן בני אדם עם צרכים... מי חשב...? :) מבחינתי, מנקודת ראות של ילד בן 31.5, הרבה פעמים מדובר בעניין - נשים בטוחות בעצמן, מעניינות יותר, עצמאיות ובלי הלחץ שיש לבנות גילי להתחתן ומיד בנות 65+ - יש גבול לפתיחות שלי...:)

אש אש

New member
בוודאי,אמא בוודאי אבא../images/Emo66.gif

חברותיי,3 במספר מסבירות לי מדוע הן אוהבות את הממש ממש מבוגרים הן טוענות שיש משהו רגוע,בטוח,אבהי שכזה וזה מובן לי בהחלט,רק שלי זה לא עושה את זה. ידיד צעיר שלי מוצא שבקשר שלו עם המבוגרת יש את האמהות שנימשך אליה,הפינוק הבישולים אין משחקים רק פינוקים. אני מסוגלת לתהות על דברים משונים בעולמינו הפתוח אבל א.נהנית מהמצב. ו...ב. כל אחד ומה שעושה לא את זה כמובן כל עוד ואנחנו לא פוגעים באף אחד סביבנו. שבת שלום לכולם. ועשו המון אהבה

אש אש

New member
עוד דבר קטנצ'יק אלייך מלאך.

אני לא מחפשת להיות אמא אני תמיד אמא חמה,רכה מפנקת דואגת ואוהבת בכל סוג של קשר!!!!וזה בא מהמקום הכי נשי שלי הכי אמהי שלי...שבבטן

שילה1

New member
מלאך-ואולי הדברים באים מתוך חוסר

אפשרות ליצור קשר בר קיימא עם בנות הגילאים של הגברים? אולי זה משהו יותר עמוק? ועל הפנטזיה-חשבת?ועל מימושה? לא מובן לי קשר שכזה,ומניחה שלא יכול להיות לו בסיס מוצק. יש כאן עוד גברים?הייתי שמחה לקרוא את דעתם!

אש אש

New member
לא הצורך של להיות אמא

הצורך שלו לאהוב בי ולמצוא בי את האמא. ולא טוענת שזה לא בסדר כל עוד אחד נותן לשני את אשר מחפשים.

שילה1

New member
הלחץ של להתחתן-טבעי הוא.אלא שהפחד

מהתמסדות-אותו קצת קשה לי להבין. ואולי משם באים הדברים?חוסר רצון להתחייב?

שילה יקרה

אולי לא הסברתי נכון אבל הלחץ להתחתן לא בא מאצלי. הוא בא יותר מהכיוון של בנות גילי. מובן שחלק מבני גילי כן רוצים להתחתן אבל אצלי זה לא קיים. הפתרון האפשרי בשבילי הוא לצאת עם מבוגרות ממני או עם הרבה יותר צעירות...שאולי אפילו הן מסתכלות עלי כמו שאני מסתכל על מבוגרות ממני... אין לי חוקים, אם יש כימיה, הגיל בשבילי מאוד לא משמעותי

אש אש

New member
יש לי סבתא מדליקה../images/Emo8.gif

אני צוחקת כמובן ומאמינה שלא תמיד זה גיל אבל בוא נחשוב 25 שנה ממני....הוא יהיה בן 65,או וואי אז ללכת לפי התיאוריה שאם יש כימיה אז??? או בוא ניהיה אופטימיים,אם אני בת 40,אז בן 20,וואי טוב אני פורשת....

אלמרה

New member
וכשתהיה לך בת 20 תסכים שהיא תצא עם

חטיאר בן 40? 50? הלו??? אתם ממש צודקים בכל מה שאתם אומרים - אבל כל אחד רואה רק את צלחתו הפרטית... ומנקודת התצפית.... שלו! אנו כאן רוצים לדון לגופו של ענין ובגדול...

Y e d i d

New member
אלמרה, החיים מלאי הפתעות

אלא אם כן גבר בן 35 עם נערה בת 18 זה פער מתקבל על הדעת מבחינתך.

שילה1

New member
עכשיו הבנתי אותך,וגם לא.מה אין לך

קווים אדומים? ובנות גילך אכן צודקות בלחץ שלהן,אלא שמאמינה שיש גם כאלה שאינן לחוצות, ואת אלה אינך מוצא. ולכן-חוזרת לכתוב לעיל-אינך יכול ליצתור קשרים עם שנים בנות גילך. עובדה. ומנסה פתרונות קלים לכאורה.

שילה...

המלאך יכול ליצור קשר עם מי שהוא רוצה... לגבי אלו שרק מחפשות להתחתן...אנחנו יודעים מה קורה להן... הן מתחתנות, 3 ילדים ואז מתגרשות, מבינות מה באמת חשוב (אהבה אמיתית) בסוף הן מגיעות לפורום...:)

למעלה