היעדר הלחץ הוא גורם חשוב. חוסר ציפיות (שזה יצליח) פריצת גבולות שכמעט ולא נעשתה עד הדור הזה יותר פתיחות שקיימת היום (אם לגברים מותר לצאת עם צעירות למה לנשים אסור?) אם שני הצדדים מעוניינים... אמא? בנות 40-50 פלוס לא ממש מחפשות להתנהג כמו אמא. מסתבר שגם הן בני אדם עם צרכים... מי חשב...? מבחינתי, מנקודת ראות של ילד בן 31.5, הרבה פעמים מדובר בעניין - נשים בטוחות בעצמן, מעניינות יותר, עצמאיות ובלי הלחץ שיש לבנות גילי להתחתן ומיד בנות 65+ - יש גבול לפתיחות שלי...
חברותיי,3 במספר מסבירות לי מדוע הן אוהבות את הממש ממש מבוגרים הן טוענות שיש משהו רגוע,בטוח,אבהי שכזה וזה מובן לי בהחלט,רק שלי זה לא עושה את זה. ידיד צעיר שלי מוצא שבקשר שלו עם המבוגרת יש את האמהות שנימשך אליה,הפינוק הבישולים אין משחקים רק פינוקים. אני מסוגלת לתהות על דברים משונים בעולמינו הפתוח אבל א.נהנית מהמצב. ו...ב. כל אחד ומה שעושה לא את זה כמובן כל עוד ואנחנו לא פוגעים באף אחד סביבנו. שבת שלום לכולם. ועשו המון אהבה
אפשרות ליצור קשר בר קיימא עם בנות הגילאים של הגברים? אולי זה משהו יותר עמוק? ועל הפנטזיה-חשבת?ועל מימושה? לא מובן לי קשר שכזה,ומניחה שלא יכול להיות לו בסיס מוצק. יש כאן עוד גברים?הייתי שמחה לקרוא את דעתם!
אולי לא הסברתי נכון אבל הלחץ להתחתן לא בא מאצלי. הוא בא יותר מהכיוון של בנות גילי. מובן שחלק מבני גילי כן רוצים להתחתן אבל אצלי זה לא קיים. הפתרון האפשרי בשבילי הוא לצאת עם מבוגרות ממני או עם הרבה יותר צעירות...שאולי אפילו הן מסתכלות עלי כמו שאני מסתכל על מבוגרות ממני... אין לי חוקים, אם יש כימיה, הגיל בשבילי מאוד לא משמעותי
אני צוחקת כמובן ומאמינה שלא תמיד זה גיל אבל בוא נחשוב 25 שנה ממני....הוא יהיה בן 65,או וואי אז ללכת לפי התיאוריה שאם יש כימיה אז??? או בוא ניהיה אופטימיים,אם אני בת 40,אז בן 20,וואי טוב אני פורשת....
חטיאר בן 40? 50? הלו??? אתם ממש צודקים בכל מה שאתם אומרים - אבל כל אחד רואה רק את צלחתו הפרטית... ומנקודת התצפית.... שלו! אנו כאן רוצים לדון לגופו של ענין ובגדול...
קווים אדומים? ובנות גילך אכן צודקות בלחץ שלהן,אלא שמאמינה שיש גם כאלה שאינן לחוצות, ואת אלה אינך מוצא. ולכן-חוזרת לכתוב לעיל-אינך יכול ליצתור קשרים עם שנים בנות גילך. עובדה. ומנסה פתרונות קלים לכאורה.
המלאך יכול ליצור קשר עם מי שהוא רוצה... לגבי אלו שרק מחפשות להתחתן...אנחנו יודעים מה קורה להן... הן מתחתנות, 3 ילדים ואז מתגרשות, מבינות מה באמת חשוב (אהבה אמיתית) בסוף הן מגיעות לפורום...