גברים צעירים-ונשים בוגרות.טרנד חדש

אש אש

New member
אל תדרך על יבלות,כדי שלא אצטרך

לדרוך על שלך. מיסטר מלאך יקר אני רק 9 שנים מעלייך,אהבתי מיליון שנה,אתה עדיין לא נהנית מאהבה יש לי ילדים וארבעה,אין אושר גדול מזה בעולם מאחלת לך שיום אחד תיגע באושרי ותבין ואחרי הכול אני פנוייה ומאושרת,כי הכול מאחוריי,להבדיל ממך,אין מאחורייך כלום. אותי מחפשים הצעירים ואתה?........מחפש את אמא שלי. יחי ההבדל הקטן. בין חיי לשלך.

אש אש

New member
ולא נגעתי ולא אעיז לגעת ביבלת שלך.

אז שמור על המקשים שלך כי זה היה נמוךךךךךךךךךךךךךךך. ואני שומרת על עצמי להישאר בגובה הזה ולא לעשות באנג'י.

המלאך מגיב...

כל מה שניסיתי לומר הוא די פשוט... לכל אחד יש תפיסת חיים שונה רצונות שונים נכון, המלאך לא מוכן להקמת משפחה זכותו, לא? לא מעניין אותו העניין הזה (כן, גם לא ילדים...) מה שכן, אהבה וזוגיות הוא כן מחפש שותפה שיהיה לו כיף איתה הגיל לא משנה בגבולות ההיגיון הגיע הזמן (לדעתו של המלאך) שיקבלו אנשים כמו שהם המלאך מבין אנשים שרוצים להתחתן, להקים משפחה זה לא אומר שזה מה שהוא מחפש כשהדבר האמיתי יגיע...כל מה שכתוב למעלה לא תקף... סוף שבוע טוב לכולם...

שילה1

New member
מכבדת את רצונותיך,כמובן.

מאחלת לך שתצלח דרכך. כשהדבר האמיתי יגיע-כל הכתוב למעלה יתגמד לו,או ייעלם. מחזיקה לך אצבעות!

שילה1

New member
אכן-מי שלא חווה גידול ילדים-אינו

מבין "טריפ" אמיתי וחיובי מהו,עם כל הקושי שבדבר. אז מלאך-במקום שלנו טרם בקרת. מה לך כי תלין?

שילה1

New member
טוב אז ככה:השורה האחרונה,צינית למדי

מקומה אינו כאן,לעניות דעתי המלומדה,ולא אסביר על מה מעידה. ליצור קשר יכול-רק שלא קשר שיחזיק מעמד,שאם לא כן-ממה ,המלאך, בורח. ומדוע מדבר על עצמך בגוף שלישי?ממש מוזר לי..

וואלללה

כל השבוע היה די יבש שירשור סקס אחד ופתאום זורררררררם מסקנה? סקס זה אחלה

זה נוח.

אשה בגיל הזה כבר חוותה לפחות מערכת משפחתית אחת. אין חשש לחתונה וילדים במקרה הזה

צעירות בוגרות@מבוגרות צעירות?

כמו שבנושא המין אין אפליה בכל הקשור לגיל דת צבע ואפילו מין מדוע שתהיה "אפליה" בכל קשר אחר בינו לבינה? לא היה לכן ולכם שיחות נפש ,ידידויות שלא על בסיס אופקי עם בוגר בנפש ולא בהכרח בגיל? או הפוך עם צעירה בגיל אך בוגרת בדפוסי מחשבתה? ובתוספת לשרשור של לאן ההייתי נוסע היום(סתם לחסוך לי ) אז חזרתי מסיני לאחר שנים שלא הייתי שם ועוד חודש אני אשוב לשם הפעם לקצת יותר זמן. היה קשה בלי הניידים(המחשב והטלפון )חשבתי שאשבר אחרי שעה -לא נשברתי אחרי שבוע.כדאי לנסות . שבת שלום אנשים .

שילה1

New member
ברוך השב אדגר../images/Emo140.gif

העיקר שנהנית. לי סיני לא עושה את זה,כבר לא.

כן, פעם האחרונה שהייתי שם

לא נהניתי מהאוכל והיה לי חם מידי ... אולי הפכתי להיות מפונק עם השנים... (שילמדו מהתאילנדים...חושות ממוזגות על החוף ואוכל נפלא...)

s h o o s h a

New member
מדבר סיני

המחשבה על השקט ההתמזגות עם הטבע החיבור הזה של אדם עם עצמו בהחלט יכול להיות אטרקציה (לי, שמעולם לא היתה ולא רואה שם את עצמה בקרוב) מתנחמת בסיפורי השבים ובתמונות המדברות בעד עצמן ברוך השב אדגר אלן

מציץ

New member
מה לעשות?.

בתור גבר,פתוח מינית ... וללא עקבות כמעט, תמיד אהבתי מבוגרות יותר ככל שהדבר נוגע לסקס. בגילאי העשרים---- אהבתי בנות 40 ובגילאי השלושים--- כאלו שהיו בסביבות החמישים. לא רוצה להכליל.. אבל חושב שרוב הנשים מגלות את מיניותן המלאה, לומדות להנות ממש ממין בסביבות המחצית השניה של גילאי השלושים.. אט אט מסירות מעליהן את עכבותיהן... ומתחילות להנות ולהנות באמת.. סקס בשביל סקס. והעניין הולך ומשתפר ככל שחולפות להן השנים, פשוט יותר כיף איתן. ממש לא קשור לעניין ה"אמא"...

שילה1

New member
וכעת,כשאתה בן..ככתוב בכרטיסך?

מי הנשים שלך? ו"סקס בשביל סקס"? האם זה המוטו? ומה התאוריה המלומדת שלך על גברים?בלי להכליל כמובן? ואני התכוונתי לקשרים אחרים,אם בכלל.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך בואך מציץ... ואחרי שהצצת.

הפלא בנו בדברי חכמה ותבורך.

מציץ

New member
תודה על קבלת הפנים

ואין לי שום דברי חוכמה מיוחדים, ובטח גם לא מונופול כל שהוא על "תובנות גבריות". הדבר היחידי שיודע... זה שהרבה דברים עדיין לא יודע. ובאשר לשאלותיה של שילה.. גם היום מעדיף מבוגרות יותר אם כי... הפרשי השנים קטנו. בכל אופן, ושוב בלי להכליל (ובלי להתחיב מראש).. לא מניח "שיתפסו" עם מישהי בת 30 ומשהו. תמיד אעדיף אחת בת 50 על שתי בנות 25.

למעלה