גדול!

פשוט מדהים!! התמונה.. ואיך שאתה משיג כל אחת!

תודדדדדדדדדדדדדדדדדדההההההההההההההההההההההההההההההההה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif וגם זאת התמונה הכי חלשה בפרק

התמונה של שנדי היא אחת התמונות הכי יפות בהיסטוריה.אפילו הצלם עצמו אמר שהוא הרבה זמן לא צילם תמונה טובה כזאת. של מרסדס גם הייתה חזקה ברמות וגם של יואנה הייתה מהממת. לצטט את ג'ניס 'היא יושבת שם כאילו הבטריות של הויברטור שלה נגמרו'

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שכחתי ממנה XD

ואני גם לא זוכר את התמונה כ"כ,אז זה אומר משהו...

עאלקקקק

טוב זה שהדעות שלך מנותקות מהמציאות הפנמנו.. אבל רק תיקון: נייג'ל שהוא השופט הכי תותח שם חלה על התמונה (הוא די חלה על כל תמונה שלה אבל על זאת ספציפי) התמונה של מרסס הייתה היחידה מכל העונה שלה שהייתה זוועתית.. קמיל הייתה יפייפיה עם "רגלי יונה" חחע. ויואנה הייתה דומה יותר ללוחם מאשר לוחמת אבל הייתה יפה. שנדי?? ברור שהתמונה שלה הייתה יפה.. כי לשם שינוי לא ראו את הפנים הלא יפות שלה וראו המון שיער בלונדי ויפה ומשקפיים נו איך התמונה לא תהיה יפה?? LOL בקיצור התמונה של אפריל שולטת.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמה מנתוקות מהמציאות מה?!

לכל אחד יש דעות אחרות! לפי דעתי התמונה של קיניה בתור פיל הייתה נוראית. בכלל קיניה היא זוועתית. ותהמונה הכי יפה של אפריל הייתה בטופ 4,כשהן ערומות

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo142.gif

: כל מילה ומילה שכתבת בנוגע לקיניה.
: זה לא כל כך משמעותי, אבל אני דווקא יותר אוהב את התמונה של אפריל עם איור הגוף

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifבוא נסכם שאפריל הייתה מדהימה

ולא היו צריכים להדיח אותה.

Manga136

New member
אם לומר את האמת... ../images/Emo142.gif

זה אחד הפוטושוטים האהובים עליי בהיסטוריה.

מההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?????? התמונה של קיניה אחת היפות בהיסטוריה וכשאני אומר אחת היפות אני לא מתכוון אחת מה-100 יפות אבחת מה-5 יפות ביותר אבר. בזה נסכם כי כל מה שתגידי לא יהיה מעניין. זה עובדהההההההה

מההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההה?????? התמונה של קיניה היתה אחת מהיפות אבר. וכשאני אומר הכי יפות אני מתכוון לאחת מה-5 הכי יפות בתולדות התחרות כולל הכל. בואי נסכם ככה כי כןל מה שתגידי לא יעניין. זה עובדהההההההההההההההה

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמה עובדה? זו דעה!

עובדה זה משהו בסגנון "טיירה מנחה את ANTM" דיעה זה משהו בסגנון "לדעתי התמנוה של קיניה גרועה,בכלל,כמו קיניה."

NP16

New member
עזבי זה חסר טעם.

עוד מעט אגב הוא גם יתחיל להגיד שדניאל צריכה להנחות,וזה שטיירה מנחה כבר לא יהיה עובדה.

למעלה