אז אני לא אקרא אבל רק תראה, שהתנהגות חוזרת בבומרנג :) ונכון, לא שווה לריב על שטויות.
K khzh120 New member 2/11/07 #27 אז אני לא אקרא../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif אבל רק תראה, שהתנהגות חוזרת בבומרנג ונכון, לא שווה לריב על שטויות.
אז אני לא אקרא../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif אבל רק תראה, שהתנהגות חוזרת בבומרנג ונכון, לא שווה לריב על שטויות.
ה הטופ מודל הבא New member 2/11/07 #26 וכן כל אחד חושב מה שהוא חושב וזה לא מעניינותי כאילו חוץ מחלק השאר לא מעניין מה הם חושבים מצידי שיחשבו שדניאל מכוערת ושנאימה ושנדי התגלמות היופי. אני יודע שאני צודק וזה מה שחשוב...!!! פשוט שאני רואה שנידשבקים להודעות שלי כמו דבק כמו מי שאני מבקש שלא יגיבו לי אז זה מציק..! זהו...))
וכן כל אחד חושב מה שהוא חושב וזה לא מעניינותי כאילו חוץ מחלק השאר לא מעניין מה הם חושבים מצידי שיחשבו שדניאל מכוערת ושנאימה ושנדי התגלמות היופי. אני יודע שאני צודק וזה מה שחשוב...!!! פשוט שאני רואה שנידשבקים להודעות שלי כמו דבק כמו מי שאני מבקש שלא יגיבו לי אז זה מציק..! זהו...))
K khzh120 New member 2/11/07 #28 OK../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif מ...ע...כ...ש...י..ו אני לא אגיב, סליחה באמת אם נטפלתי
ה הטופ מודל הבא New member 2/11/07 #29 איך שבא לך אבל זה לא היה אלייך בכלל ללא אמרתי לך אפעם לא להגיב להודעות שלי.. זה היה להוא שאמרתי לו למעלה!! שלא יגיב..
איך שבא לך אבל זה לא היה אלייך בכלל ללא אמרתי לך אפעם לא להגיב להודעות שלי.. זה היה להוא שאמרתי לו למעלה!! שלא יגיב..
N NP16 New member 2/11/07 #19 היא תשים מי שיש לה.לא לכולן יש תסרוקות. אני בעד יואנה,מלא זמן לא ראינו ,או לפחות אני משהו חדש ממנה וגם אני לא חושב שיש אחד שלא חושב שהיא מהממת
היא תשים מי שיש לה.לא לכולן יש תסרוקות. אני בעד יואנה,מלא זמן לא ראינו ,או לפחות אני משהו חדש ממנה וגם אני לא חושב שיש אחד שלא חושב שהיא מהממת
K khzh120 New member 2/11/07 #21 ../images/Emo45.gifהיא אחת ה-מושלמות..../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif אממ לדעתי הזכיה בתואר שלה ושל אווה היו הכי מוצדקות, ואם ג'ואני הייתה אז גם... נאימה לדעתי לא ממש יפה, ומהעונה הראשונה אני לא זכרת כלום
../images/Emo45.gifהיא אחת ה-מושלמות..../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif אממ לדעתי הזכיה בתואר שלה ושל אווה היו הכי מוצדקות, ואם ג'ואני הייתה אז גם... נאימה לדעתי לא ממש יפה, ומהעונה הראשונה אני לא זכרת כלום
ה הטופ מודל הבא New member 2/11/07 #23 יש לה פנים יפות בתוכנית אהבתי אבל גוף זוועה ולוידע יש לה מראה מבוגר כבד כזה. בזמן האחרון אחרי קרליין אני פחות אוהב אותה.
יש לה פנים יפות בתוכנית אהבתי אבל גוף זוועה ולוידע יש לה מראה מבוגר כבד כזה. בזמן האחרון אחרי קרליין אני פחות אוהב אותה.
K KrIvInE New member 3/11/07 #30 למה דווקא ג'ואני ודניאל? O: הן רק עברו פה לאחרונה, זה דבר ראשון. דבר שני, לשתיהן לא היה כזה מגוון תסרוקות, ככה שתנו לשים מה שמתאים למשחק וזהו.
למה דווקא ג'ואני ודניאל? O: הן רק עברו פה לאחרונה, זה דבר ראשון. דבר שני, לשתיהן לא היה כזה מגוון תסרוקות, ככה שתנו לשים מה שמתאים למשחק וזהו.
ה הטופ מודל הבא New member 3/11/07 #31 באמת מה קשור ג'ואני אבל דניאל?? הפנים המושלמות שלה יפות על כל תספורת ובמיוחד על הפוני בובה הזה!!
M Manga136 New member 3/11/07 #39 זה כ"כ לא מתאים לה../images/Emo122.gif../images/Emo142.gif אני מעדיף את מה שהיה לה בתוכנית
M Manga136 New member 4/11/07 #60 אולי, ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif אבל הפוני ממש לא מתאים.
ה הטופ מודל הבא New member 3/11/07 #40 ../images/Emo207.gif יום בחיי אילנית לוי ראיתי תתוכנית בהוט.. וכל מה שיש לי להגיד על האישה הזאת והפנים האלה שהיא הדבר הכי יפה שיש בישראל ואחת היפות של היקום הזה.
../images/Emo207.gif יום בחיי אילנית לוי ראיתי תתוכנית בהוט.. וכל מה שיש לי להגיד על האישה הזאת והפנים האלה שהיא הדבר הכי יפה שיש בישראל ואחת היפות של היקום הזה.
M Manga136 New member 3/11/07 #43 אילנית../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif רציתי שהיא תזכה ברוקדים עם כוכבים
ה הטופ מודל הבא New member 3/11/07 #46 מה היא לא זכתה בסוף??? הייתי בטוח שכן. בכל מקרה מהקמפיין החדש שלה עם מירי בוהדנה שגם היא סוג של שלמות היא הוציאה כמה מהתמונות היפות שראיתי בחייםםםםםםםם!
מה היא לא זכתה בסוף??? הייתי בטוח שכן. בכל מקרה מהקמפיין החדש שלה עם מירי בוהדנה שגם היא סוג של שלמות היא הוציאה כמה מהתמונות היפות שראיתי בחייםםםםםםםם!
M Manga136 New member 3/11/07 #47 תראה בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif ולא, היא לא זכתה...
ה הטופ מודל הבא New member 3/11/07 #49 אין לי את זה במחשב!! אבל אם אני יצליח אני יסרוק.. (כן אני ומחשב לא כל כך מסתדרים) אתה לא ראית כמות כזאת של יופי.....
אין לי את זה במחשב!! אבל אם אני יצליח אני יסרוק.. (כן אני ומחשב לא כל כך מסתדרים) אתה לא ראית כמות כזאת של יופי.....
ה הטופ מודל הבא New member 4/11/07 #54 לא הצלחתי נו זה היה די ברור..../images/Emo67.gif אבל הנה הקישור.. תכנס ותראה יופי אלוהי... באמת אלוהי. הדבר הכי יפה בטבע!! וזה בשבילך על כל התמונות שנתת לי ! http://www.golbary.co.il/
לא הצלחתי נו זה היה די ברור..../images/Emo67.gif אבל הנה הקישור.. תכנס ותראה יופי אלוהי... באמת אלוהי. הדבר הכי יפה בטבע!! וזה בשבילך על כל התמונות שנתת לי ! http://www.golbary.co.il/
M Manga136 New member 4/11/07 #56 וואו! ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif תודה רבה!