גדול!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהנה עובדה נחמדה:

אתה אידיוט. לא הייתי נותנת לך 20 אפילו,אפילו לא גיל 5.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאתה לא באמת מעליב...אתה יודע..

אבל שאלה-באמת נעים לך להיות בפורום כשכולם..לא בדיוק מתים עלייך? (וזה במילים עדינות כמובן)

פחחחחחחחחחחחחחחחח

וזה מה שיש לי לרשום אם נראה לך שאני רואה אותך או את אחד האנשים האלה שלא מתים עליי ממטר את טועה. חמודה... אתם יצורים וירטואליםםםםםםםםםם לגמרי מבחינתי וחוץ מכמה שאני ממש מסכים עם הדעה שלהם ובסבבה איתם אני לא בדיוק מתעניין בשאר וזה במילים עדינות כמובן.. אני פה בשביל התמונות והסדרה. אז..... תחסכי ממני את ההודעות שאני מבזבז פה עלייך ועל מי שכמוך:]

khzh120

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

פעם ראשונה שאני מסכימה איתך ב100% אם לא יותר..

אלוהיםםםםםםםםם אולי תפסיק כבר להגיב לי??

נראלי שביקשתי את זה יותר מפעם 1 וזה היה מאוד ברור... אני גם לא יגיב לך סבבה? מצויין.

NP16

New member
מממממממ.......לא. וזה כולה ירידה על קיניה.

זה לא אמור להיות מכוון ממש אלייך,לשם שינוי..

נ.ב EFIF מה עם משחק התסרוקות??

נמאס לי מהתמונות המחרידות של אווה חחע תשימי מתמודדת יפייפיה באמת...!! אהם מישו אמר דניאלללללללללללללל? :) יאללה תעשי חדש!

khzh120

New member
עוד פעם דניאל../images/Emo122.gif?../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

אולי תשימי את ג'ואני? מתמודדת שראויה לתואר

khzh120

New member
זה לא במטרה לריב../images/Emo4.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

זה כדי שתבין שיש אנשים שלא אוהבים את דניאל הזאתי ברמה מטורפת, שאוהבים את אווה, ולא חושבים שדניאל היא "אלוהיתתת" ו"100ממתתתתת" ו"דניאלי ה100מממממתתתתת" כמו שאתה כותב ברוב התגובות שלך אם לא בכולם... תבין שלא תצליח לכפות על אף אחד את הדעות שלך על דניאל, כי לא כולם חושבים שהיא "אלוהיתתתתת"
זה מה שהיה לי להגיד...

khzh120

New member
שוב פעם,../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

לדעתך! ושאתה אומר למישהו: "אווה המכוערת!" אז הוא אומר:"לא נכון,לדעתי היא יפה".. אתה מגיב:"לא נכון!היא קופה!דניאליייייייי האלוהיתתתת" אז אל תגיב ככה, פשוט תשאיר את זה ככה, שכול אחד יחשוב מה שהוא רוצה. אינלי מטרה לריב איתך, זאת פשוט עצה וזהו!

טוב תקשיבי חמודה... אל תגידי לי מה להגיב

או איך להגיב וגם אל תייעצי לי תודה. וכן דניאל מושלמת ואני יגיד את זה. ואם אני חושב שהמתמודדת אווה או משי אחרת מכוערת אני גם יגיד. ואם לא נוח לך אל תקראי. וזה סתם מטומטם כי מי בא לריב בכלל. ופאתט..

למעלה