גזענות, צביעות - המראה של המדינה(אדון שי-לך).

קפרי

New member
היי זברה17-אני כתבתי מה שאני יודעת ורואה

ואכן היא לא מתלהמת וזה בעיניי נהדר כי אפשר להשיג יותר באופן הזה, כשנלחצים שיש צעקות זה גם כי רגילים לשקט וזה חיובי או מרתיעה כל שהיא ובכל אופן עדיף בלי, היא באמת יפה ואני אוהבת לראות יופי (ולא רק זה כי רק זה ריקני) בייחוד עכשיו עם שיער אסוף, פנים עדינות וכו' ואני כותבת אחרייך כי כאן התלהמו לפני ימים מספר וכתבו שהיא לא, ורק שלילי. כעת-אני לא אומרת שהיא מושלמת, אני בטוחה וזה גם ישמע מוזר אם אכתוב שאין בה למרות שאינני מכירה אותה ורק מתוך הפרומו או ההתרשמות על המסך אבל זה לא מצדיק שום "לינצ'" והוצאות הדיבה שעשו לה, לא מצדיק ביטויי שנאה כאילו הייתה מעולם או גזע אחר (לשני הצדדים). אז כן, יש לה טוב ויש לה רע, יש כאלה שיבחינו ויש שלא ויש כאלה שיאהבו ויש שלא אבל יש גם דרך להגיב וזה מה שקומם אותי-היה משהוא שכתב במילים "שימות מי שלא מצביע ליוסי", את יודעת כמה שנאה זה עושה? בדיוק את ההפך.

אני מאוד מקווה שאני טועה

אך משתמע מההודעה שלך שאם היא הייתה מגזע אחר היה בסדר לשנוא אותה ולעשות בה לינץ', בבקשה תגידי לי שאני טועה...

לונה 2

New member
זברה...שלא תטעי

שפרה לא סגורה על עצמה כדי להיות מתנשאת באמת. ההתנשאות זו שמיכה שמכסה על חולשות ועל קושי להיות בחברת אנשים שלא סוגדים לה.(מגלומניה זה שם המחלה שלה(-:) כך שלמעשה אם להתפלסף כמותה... מדובר ברגש נחיתות. הצורך להיות נאהב באובססיה נובע מחור ריגשי עמוק. ואני די מרחמת עליה בסה"כ.. היא מאבדת שליטה כשמשנים לה סדרי בראשית. כושר ההסתגלות שלה בעייתי. צבר רואה שהיא מתפרקת ומבין שהיא תשלם מחיר חברתי גבוה. זוכרת מה אמרה שפרה בכרטיס שלה בפרק הראשון? "באתי להיות אני ושהעולם יתמודד עם זה...."

קפרי

New member
כמו שיוסי לא יכל להמשיך לשחק מול הקהל כמו

בהתחלה, כך גם שיפרה. מי ששונא אותה פשוט כי לא הבין כמה היא אינטליגנטית, היא לא שולפת מילים כמו לצערי אחרים למשל, ואחר כך להגיד שנפלט, שים לב: היא שוקלת כל מילה, היא מדברת בשקט (תכונה מעולה), היא מקורית (המסרגות בהן השתמשו כולן אפילו עינב, כמה כתבתי ולא התייחסו), למי שיש אינטליגנציה וכישורים, לא יכול לשחק אחרת, כשמפגינים אינטליגנציה זה משהו שצריך פשוט לדעת,, אבל טיפשות למשל, בורות, ליצנות-כל אחד יכול, לא צריך לדעת כלום חוץ מאשר לשלוף ולהוציא. חכם יכול לשחק טיפש, טיפש לא יכול לשחק חכם. ואת באמת חושבת שמי שחכם לא אוכל לפעמים יותר מידי או עושה גרעפס? שמעתי שעינב אמרה בקול לפני כולם (שיפרה לפחות אמרה בשקט וגם לנו יוצא לפעמים) על כך שיוסי מפליץ (קראתי), עינב הודיעה לכולם שהיא הולכת לכרבן? שהמחזור נוזל לה? זה יותר נעים? האם לא כולנו שמים לפעמים מסכה? אנחנו לא חיות, חיות גועות בקול, שיפרה גם אם אמרה, לא צרחה, בני אדם מדברים בשקט (וכן, גם אם אתה אומר משהו חמור-זו אותה משמעות אבל זה מתרכך כשאתה אומר אחרת וזה פחות ברברי), זה שעינב פותחת הכל החוצה לא חכם, "סייג לחוכמה שתיקה" שולף בלי לחשוב בע"ח, שיכור, טיפש. אולי עינב לא טיפשה (לא רוצה להדביק תוית) אבל היא בהחלט לא מתורבתת יותר.

קפרי

New member
אולי כי מי שלא אינטליגנט מספיק-לא רואה זאת

כמה האחר אינטליגנט.

ingel

New member
סליחה חביבתי

אבל את חיה בפנטזיות.כמו רבים וטובים גם אני אהבתי את שפרה בתחילת התוכנית.אפילו התאהבתי. אך לאחר שראיתי איך היא מדברת אל ועל אנשים אחרים ראיתי צד אחר שלא אהבתי. ושלא תגידו לי שגם אם לי היו קוראים שרמוטה אני הייתי מתייחסת לבנאדם כך,היא הייתה מתנשאת עוד לפני תקרית השרמוטה. רק הפרצופים שהיא עושה כשאחד מהבובלילים מדבר אומר הכול! ואת האמת נמאס לי כבר העיסוק בשפרה.אם לא היה לה קונטרה(אם זה אשר או בובליל)אף אחד בכלל לא היה מתייחס אליה.לא דיירי הבית ולא הצופים. עובדה בוא נשים את שפרה ללא חברים ואת בובליל ללא חברים או תקשורת מעניין למי היה זמן מסך רב יותר? לאדם שמנה להנעים וחושב על הצופה או אדם ששקוע בסריגה וחושב שזה אמור לעניין אנשים? ואז היא שואלת בתימהון-למה מחזירים אותו(בובליל).מה הוא יותר טוב ממני. בובליל למרות כול המגרעות מקסים,חינני,מדבר בגובה העניים והכי חשוב מצחיק!!!!!!!!!!!!

sima1203

New member
שום איכות

בחורה צעירה שמתיימרת ללמוד נימוסים אדם מבוגר, ומדברת עליו מלמעלה, זאת לא איכות. היא משכילה די נאה כל זה נכון, אבל כאשר היא אומרת לשי על האשקלונים "האנשים אלה" לא מבינים מה שאני אומרת, אז דחילק דברי איתם בשפה שלהם, את יודעת שיכולת ההתבטאות שלהם קצת אחרת, ונוסף היא אומרת שהיא מתאימה עצמה לסביבה אז שתתאים עצמה, ושלא תתנשא. ומה זאת האנגלית הזאת באמצע כל משפט עיברי. דברי עיברית. ומה שנכון עינב קצת מרגישה נחותה וזאת הדרך שלה לכסות על נחיתות זאת, כאשר היא אומרת שהם לא מדברים כמוה. אבל סך הכל אני אישית מעדיפה אותה על שפרה.

morani222

New member
שפרה מתנשאת בריבוע !

הבחורה פשוט אנטי כל מי שלא נראה לה או לא בצד שלה, הבחורה מתנשאת ברמות...היא שקרנית מרירה ותמכור את אבא שלה כדי לעצבן ולהצדיק "עובדה" שאינה קיימת. מניפולטיבית תככנית וחסרת חיים ! כל מי שראה אותה קצת בערוץ 20 יודע במה מדובר - פשוט מפלצת, במשדר בערוץ 2 היא פשוט הופכת לפיה טובה לכולם, ילדה חמודה בלי צמות, הכל הצגה !!!

מה זאת התנשאות?

ברגע שתפסיקו להסתכל עליה מלמטה, אלא רק בגובה העיניים, היא לא תתנשא מעליכם. גם הנושא הזה של התנשאות הוא אך ורק בעיניכם או בראש שלכם. רגש נחיתות של שנים רבות גורם לאנשים להסתכל על אנשים אחרים שונים מהם, כאילו והם מתנשאים עליהם. לא אף אחד לא מתנשא על אף אחד. זאת צורת התנהגות בלבד. שפרה פגועה מעינב בדיוק כמו שעינב פגועה משפרה. כל אחת מהן מגיבה בצורה אחרת. שפרה נראית לי פגועה יותר מעינב כי עינב למדה "איך לא לשים @ ולא להיעלב כי למה מי הם?" ונראה לי ששפרה עוד לא למדה איך לא להיפגע כל כך. היא תלמד. זה בית הספר של החיים. אם אני הייתי שומעת מאחורי גבי מישהו אומר עליי "בת שר----ה" גם אם זה היה בעידנא דה ריתחא, הוא לא היה יוצא מזה "חי". מה שצבר עשה זה היה כאין וכאפס למה שאני הייתי עושה לו. מדברת איתו בשפה שלו ולא מסבירה לו בעדינות שככה לא מדברים... כל אחד מהם הביא מהבית שלו את תרבות הדיבור ואת המנטליות. אני באופן אישי לא מסוגלת להתחבר לתרבות הדיבור של הבובלילים. אותכם זה מצחיק ואותי זה מעציב. הכל נמצא בראש שלנו.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאני לגמרי איתך.

כולל זה ששפרה צריכה ללמוד להתחסן וזה שאני הייתי יוצאת עליו הרבה יותר.

מסכימה איתך

לגבי ההתנשאות, לדעתי התוכנית תעשה טוב לשתיהן, לכל אחת במקומות אותם היא צריכה לשנות/לשפר/להתחסן וכדומה. ולא רק להן. אגב- גם וונסה אמרה לעינב שלו יוסי היה אומר לה שרמוטה היא הייתה דופקת בו עם המחבת בראש. באלה המילים. הדרך בה שיפרה מראה את הפגיעות שלה היא ההתרחקות. כדי לא לקחת ללב מדי היא משתמשת במה שהיא למדה 'זה שלהם לא שלי וזה לא נוגע בי'. וזו דרך של 'לשמור על עצמך' ולא להיפגע יותר מדי. זה לא פשוט לחיות בבית ששונאים אותך וגם מחצינים את זה בכל הזדמנות. (ראינו בחדר של האח הגדול שהיא התאפקה לא לבכות כשדיברה על כך שהכינוי פרידמנים מעליב אותה), ראיתי את הקטע עם שחר ואינה. וזה באמת היה מכוער. עינב הייתה דוחפת אותה או תוקעת לה משהו.

eveligne406

New member
מסבירה לו בעדינות?!

סליחה, ההתנהגות של צבר הייתה רחוקה מאוד מאוד מ"להסביר בעדינות". לא משנה כמה אהבתי את צבר והערכתי אותו, על אף ההתרועעות המוגזמת שלו עם שיפרה שאני פשוט לא יכולה לסבול יותר, ברגע ה"שיחה" עם יוסי לנוכח המחזה הזוועתי הזה של ילד נוזף, אשכרה נוזף במישהו שיכול להיות אבא שלו לפחות! באותו רגע ההערכה שלי לצבר צנחה וכרגע היא מגרדת את האפס. לא משנה כמה יוסי טעה והוא טעה, ללא ספק, לצבר אין שום אבל ש ו ם זכות להעמיד אותו במקום. הוא חצוף וחסר בושה וזה היה פשוט דוחה, התביישתי לראות את זה.

זברה17

New member
התנשאות זה.......

כששיפרע תמיד. אבל תמיד , קמה בהפגנתיות כשאיני החדשה רוצה לשבת לידה. התנשאות זה , ככשיפרע יושבת עם ליאון ואומרת לו שהדיירים החדשים בעמדת חולשה כי הם לא חכמים, זאת בשעה שהיא עדיין לא מכירה איש מהם. התנשאות זה כששיפרע לא מוכנה להחליף איתם מילה והיא מפגינה כלפיהם עויינות. התנשאות זה כששיפרע מפעילה על ליאון לחצים רגשיים ויסורי מצפון בכל פעם שהוא זז ממנה והולך לדבר עם אחרים , כי היא יודעת מה טוב לו . רוצה עוד? תודה רבה.

My Little Fairy

New member
הייתי מתרשמת מדבריך הרבה יותר

אילו היית כותב שפרה ולא שפרע. תוציא את הרוע מעצמך לפני שתשפוט אחרים.

24שעות1

New member
זברה- התנשאות זה

ששיפרה מספרת לצבר שהיא את שחר מכירה מעבודתה באל על ומכירה טיפוסים כמוהו ריקנים מאצואים ובלי שכל מי שם אותו לבצע את מבחן הפסיכוטכני של התוכנית זאת התנשאות ועוד הרבה הרבה ממעשה הנילוזים

תגידו גם אתם לא יכולים לראות את שיפרה עד כדיי

כך שאתם מעבירים ערוץ??? אני אומרת לכם בחיים שלי לא קרה לי מה שקורה לי עם שיפרה,תבינו הגעתי למצב שאני מעדיפה לראות ערוץ 33 ולא לשמוע אותה,זה כבר בלתי נסבל...

אני בגלל שאני לא מסוגלת לשמוע את שפרה

כבר חודש לא רואה ערוץ 20. את העדכונים אני מקבלת מחברי הפורום החביבים כאן.

למעלה