גזענות, צביעות - המראה של המדינה(אדון שי-לך).

רiנה 2

New member
גם אני מעבירה ערוץ כל פעם שמצלמים את

שפרה.. היא פשוט בלתי נסבלת.. זה שהיא חושבת שהיא יותר טובה מכולם וכולם אפסים לעומתה והדיבור המתנשא שלה..אני מקווה שהיא תעוף כמה שיותר מהר

איזו דרמה! קפרי התעוררה לחיים...

יאללה תכתבי איזו מגילה,באמת כבר 5 דקות לא כתבת את חוקי האח הגדול..

קפרי

New member
אנחנו דומות בעניין לא טובלרון? שתינו נלהבות

לכתוב ולהביע כל אימת שמתחשק, שתינו יורדות על מי שמתחשק, הנה, רואה? יש לי עוד אחת כמוני...

24שעות1

New member
וירוס חדש וקשה החורף - ושמו שיפרה

כדורי אלרגיה נמכרים ולא עוזרים כנראה שאין לנו ברירה עד שיבינו בהפקה שהיא מגעילה את התוכנית ותעלה על המדרגות לארז טל

קפרי

New member
לא אלפי אנשים, קומץ שאתם מכירים, אני מכירה

גם אלפי אנשים המעריכים אותה, היא מקרינה קלאסה יותר מהרבה אחרים שם, לא רוצים לראות למי שיש חביבים אחרים.

קפרי

New member
ומה רע להתנשא כשיש לך על מה ואנשים מאויימים

בלבד פוחדים מזה.

זברה17

New member
קפרי כנסי

את שואלת מה רע להתנשא כשיש לך על מה . אז אענה לך בשאלה. מה רע להכניס מכות למישהו רק בגלל שיש לך כוח? מה רע לצחוק על עני , רק בגלל שאתה עשיר? מה רע לשים מכשול לעיוור , רק בגלל שאתה רואה? מה רע ללעוג על אדם מגמגם , רק בגלל שאתה רהוט וקולח בדיבור? הרע הוא, השימוש השלילי ביתרון שניתן לך. אם שפרה חושבת שיש לה תכונות טובות יותר מזה שעומד לידה היא לא צריכה להשתמש בזה לרעה. אדם ששפר מזלו והתברך במשהו טוב, לא צריך להשתמש בזה כמנוף לרדת על האחר. ועוד דוגמא- אדם שנולד עם כושר מנהיגות, יכול לנצל את זה לרע או לטוב. הכל לפי בחירתו. שפרה מנצלת את כל היתרונות שלה לרעה. חבל.

קפרי

New member
אוקיי, לפחות נשמע הוגן שכתבת שהתברכה בתכונות

טובות (לצד השלילי, כי גם היא בן אדם), אולי טעיתי בהתנסחות שלי שכתבתי שזה לא רע להתנשא, הכוונה שלי היא, שאוקיי, היא מרגישה עם עצמה נוח, למה היא צריכה להתכופף? האם משהו עם תכונות נעלות צריך להנמיך את עצמו רק כי אחרים לא כמוה? או כדי לתת הרגשה שכולם שווים להתנהג בפשטות יותר או בברוטליות גם אם זה לא אתה? אולי לאחרים זה נראה התנשאות ואולי היא פשוט כזו.

חחחחחה יש לעשות ספרציה חחחחחחה

לא מצאת מילה מתאימה בעברית?

Xtramen

New member
איכות מול התנשאות

בשפרה ודאי שאין איכות אז נשאר התנשאות מדומה

davidlev0255

New member
יש אצלנו הרבה בנות בעבודה מתנשאות

זה מגעיל (בייחוד שיש פוקצות כאלו שלא יודעות מי היה שבתאי קלמנוביץ, זה כולל גם ערסית שחושבת שיש לה אינטילגניה רגשית, רק שהיא מעבירים אותה מקום בחדרישר נלחצת מהעובדים האחרים

למעלה