גזענות, צביעות - המראה של המדינה(אדון שי-לך).

קפרי

New member
משכיל נראה משכיל ליד כל אחד, דביל נראה דביל

ליד כל אחד, מאוד קשה לשנות ומי שמבין שאני כזה-יקבל מי שלא, יחשוב שאני סנוב.

קפרי

New member
איתי חכם ורואים את זה אבל לאיתי לא נטפלים

כמוה, ברגע שאיתי נדבק לחביבכם יוסי, החלטתם שהוא בסדר, שכחתם שאמרתם בהתחלה שהוא צריך לעוף כי הוא משעמם? עכשיו מי שליד יוסי, נחשב "לאיכות" פרט לכך, לעזאזאל , שיפרה לא מראה-זאת היא, ככה היא מדברת ככה מתנהגת ועובדה שהיא יודעת שיוסי אהוד יותר ולא מנסה להשתנות כי היא כזו, מה היא מראה כבר? מדברת בשקט? גם איתי, מרכלת? גם איתי ודווקא ונסה זו שמנערת אותו מידי פעם, הוא לא אוכל? לא מראה את השרירים שלו ומנסה לספר לכולם (לפחות עד ששמעו אחד אחד) שהוא יודע לעשות מסאג' וכו'? גם אותו שמעתי מדבר על ספרים ועל הצבא וכו' המסקנה מאוד ברורה: שיפרה שנואה כי היא לא בקבוצת יוסי עינב ואיתי כן, לכן אותו לא רואים ככזה ושיפרה כן.

davidlev0255

New member
ממש לא, שפרה מחצינה את עצמה , אז או קי את

נראית טוב וחכמה והכל בסדר, אבל למה להשויץ? הרי יש לך מזל יותר משכל!! הרי אם אשר + עינב לא היו מתאמים בינהם היא קרוב לוודאי היתה עפה

ומדברייך עולה גזענות חריפה ביותר.

הגזע החלש, הגזע הלבן, הגזע השלט. גזענית אחת, זה מה שאת.

rinatt1

New member
את תשארי פעורת פה כשתגלי את הפרצוף האמיתי של

שיפרה. "היא מקרינה דמות שיכולה להתפס בטעות כמתנשאת. להערכתי, לא כך פני הדברים ויש לעשות ספרציה בין איכות להתנשאות"- אז ככה: היא לא מקרינה ולא בטיח, היא מתנשאת. נקודה!. איכות: תלוי מה זה איכות בשבילך, ואיך שום קשר בין איכות למתנשאת בכלל!! אז מה הקשר?? וכל ההתחלה של הכתבה שלך גזענית, ואין לי בכלל חשק וצורך לענות על זה כי נראה לי שאת היא הגזענית פה!!! אז כדאי שתבדקי עם עצמך ותקראי את המכתב שוב ואף תתיעצי אם אנשים על דבריך כי הם מלאי שנאה גזענות והשמצה... אני אוהבת את כל המתמודדים, ואני בכל זאת אשמח ששיפרה תעוף. תעברי על הפורום ותקראי מה כותבים פה עליה ואף אחד פה לא משקר או מסלף, אלו אנשים שצופים 24/7 ולא כמוך שמושפעת רק מהתוכנית בערוץ2, שעורכת אותה כמו שהם רוצים.

לך, שהבנת אותי שלא כהלכה..

לזו שכעסה הורגש מבעד למסך והטיחה בפניי שאני גזענית. במשמעותה הרווחת, מגדירה הגזענות התייחסות שלילית (שנאה, אפליה) לבני אדם, בגלל מוצאם האתני או צבע עורם. אני בזה לעינב לא בגלל מוצאה, לא בגלל צבע עורה, אלא בשל האדם אותו היא מייצגת. את הפרזנטציה הוולגרית היא עשתה בחריצות לעצמה. אביה למשל, בדיחה מהלכת אך אני חובבת אותו (כן כן, זאת למרות שצבע עורו שחום). לעומת זאת, שפרה, הצחה כשלג, שאין אני רואה בה דמות מתנשאת, אינה הכאפ אוף טי שלי. אז נוחי, גזענית אני לא.

davidlev0255

New member
ממתי קפון נהיה סופר? השחצן הזה

אני לא סבלתי אותו מרגע שהיה צבוע והיה עם דן , ולא הצביע בעד נועם

קפרי

New member
הצחקת אותי-הכתבה לא אובייקטיבית למה? כל יום

משהוא אחר מנסה להתחכם ולכתוב, הייתה גם כתבה אחרת ב-walla שכתבה את האמת על יוסי ועינב, נו מה את אומרת? אגב, מיהו זה בכלל, סתם אספסוף נראה לי. פרט לכך, שמתי לב שיום אחד כותבים בעד יוסי עינב ויום אחד בעד שיפרה צבר, לאזן משהו. פני המדינה והגועל!

BrokenWings16

New member
בתור אחת ששונאת גזענות יותר מכל דבר

אחר אני אומרת לך שמי שנעלב מדבריה של עינב אולי לו עצמו יש רגשי נחיתות, באמת אבל באמת שאני לא מוצאת שום סיבה מוצדקות להעלב.

יש לעשות ספרציה בין התנשאות לרוע אמיתי

שפרה רעה והתנהגותה כלפי המתמודדים האחרים היא בזויה ומלגלגת. ההתנשאות שלה ניכרת בכל משפט ומשפט שלה ולא יעזור כמה שתנסו להגן עליה. אני בזה בוז גדול לה ולכשכמותה . ואגב ספרציה בעברית = הפרדה..........................

ordiki

New member
אין מילה כזאת ספרציה

למה לא להגיד הפרדה מההתחלה?

זו המילה שבה השתמשה כותבת ההודעה הראשית

שימוש במילים לועזיות כגון מילה זו, מבטאות התנשאות, מתוך חשיבה שהן משדרות חכמה ואינטליגנציה גבוהה. שפרה מרבה לשלב מילים לועזיות כדי לבלוט, וזה חלק ממה שהופך אותה למאוסה ומעושה.

ordiki

New member
סליחה

קראתי רק את התגובה שלך. פשוט מעצבן אותי שלא משתמשים בעברית כשאפשר.

למעלה