גזענות

גזענות

שמעתם על התקיפה בבת-ים? נערים גלוחי-ראש הכו מתפללים שיצאו מבית-הכנסת תוך כדי שהם מצתלבים וצועקים מוות ליז'דים. נו מה אתם אומרים על הנאצים האלו?

bariska

New member
בבת-ים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אתה בטוח?כי אני לא שמעתי על המקרה הזה בת-ים היא אחלה עיר אז בלי ללכלך בבקשה

בידיעות אחרונות

פורסם אתמול 21.6.2004 על התקיפה המתפללים יצאו מבית-הכנסת ושעברו בדרך-חזרה מהתפילה נתקלו בכחמישה נערים ממוצא רוסי ואלו שאלו אותם:אתם מדברים רוסית? המתפללים ענו שלא וכאשר החוליגנים ראו שהמתפללים לא יודעים רוסית תקפו אותם בשרשראות ומכות(תוך כדי שהם צועקים ממות ליז'דים ומצטלבים) כתוצאה מהתקיפה נפצעו שלושה מהמתפללים ואחד מהם אף נזקק לתפרים בראשו. זאת לא אנטישמיות

bariska

New member
לא כל

מה שכתוב בעיתונים זאת אמת..לא צריך להאמין לכל מה שכתוב שם

the freaky girl

New member
נכון!!

לפעמים העיתונות פשוט מראה את המצב מהצד שלה, שחושבת שהוא ה"נכון".. למשל, עשו כתבה במעריב על בן דוד שלי לפני כחודש (
), בקשר לחוליי הכליות שיש פה בחדרה, שהם צריכים לנסוע למכון ברמת-גן ובלה בלה בלה.. עשו אותו בכתבה כ-אחד מסכן, שצריך לרחם עליו, שצריך לנסוע עד לשם כדי לקבל טיפול דיאליזה 4 שעות, וקיצקץ, הכתבה רק באה כדי "להאשים" את קופת החולים... למטבע יש שני צדדים, והעיתונות מראה את הצד שלה בעיניין, או במי היא מצדדת.. זה מעצבן.. =/

bariska

New member
הם כותבים רק

מה שמתאים להם...וצריך להיכנס בהם על זה לדעתי

Evil Gremlin

New member
יש גם כאלה

פגשתי כמה כאלה דרך הגב, אני לא באמת מאמין משהם "גלוחי ראש" פשוט הראש שלהם מגולח, (הראש שלי היה מגולח לפני חודש בערך), זה סתם אנשים שלא אוהבים דתיים.

הם ניאו נאצים

הם שורפים בתי-כנסת,מתנהגים בצורה אלימה,שותים אלכוהול כמו מים, מזריקים הרואין, למה צריך להביא לארץ חיות כאלו? שכחתם שזה מדינה של יהודים? שכחתם מה אותם חוליגנים עשו לכם ברוסיה?(בבי-יאר)איך אתם יכולים לשתוק כאשר הממשלה מביאה לארץ אנטישמים?

Dynamo1929

New member
תשמע...

זה שהם ניאו נאצים או משהו כזה זה עוד לא בטוח, זאת גירסה של התקשורת שלא תמיד אובייקטיבית ב100%... וניאו נאצים לא מגיע להם אפילו להקרא "בני-אדם" ולא רק שלא צריך להביא אותם לארץ , אלא אין להם מקום בשום מדינה בעולם! ועכשיו אני אצטט את אחד מעמיתיך, מישהו שנולד וגדל בארץ בדיוק כמוך, "למדינה אין דת או מוצא וגם ישראל היא מדינה של כל אזרחיה, גם הלא יהודיים...". זה שיש פה רב יהודי והוא השולט והמדינה היא בעלת שאיפות יהודיות-ציוניות זה משהו אחד, אבל המדינה שייכת ליהודים באותה מידה כמו שהיא שייכת לדרוזים ולערבים אזרחי ישראל ולשאר הדתות הלא יהודיות בארץ. ^ ואת זה רצה להבהיר ישראלי צבר ולא איזה רוסי גוי שעלה לארץ לפני שנה... כך שיש בזה משהו. זה שהממשלה מביאה לארץ אנטישמיים זאת בעיה שאלה...כי למדינה לא אכפת מי בא לפה, עבריין, אנטישמי, הומלס או משהו כזה. כל מה שרוצה מדינה זה להביא לפה כמה שיותר יהודים ולכן מספיק שאתה מוכיח שיש לך סבא מצד הדוד שהוא היה יהודי ואתה מוזמן לעלות לארץ... לא שואלים אותך אם אתה אוהב את המדינה, אם בכלל אתה מקורב ליהדות (מבחינה מסורתית) ואם בכלל אתה יכול להביא תועלת כלשהי למדינה, וזה אחד הגורמים לזה שיש בארץ לא מעט אנשים שלא מרגישים יותר מדי רגשות פטריוטיות כלפי המדינה... כי הם סתם באו לפה כמפלט מבעיות כלכליות, פוליטיות ואחרות במדינת מוצאם... ואגב, בבי יאר-אוקראינה.

עכשיו כמה דברים מסתדרים לי בראש

יש קבוצת ילדים עדיין לא גיליתי מי הכלבים אבל מילאו את המקום בצלבי קרס בבי"ס במתנ"ס ברחובות...ובקטנה לא משהו גרנדיוזי....יווו עכשיו הכל מסתדר לי בראש....צריך להעיף אותם מהארץ קיבינימט...אם לא לשפוט אותם על בגידה..כי הם לקחו על עצמם את האחריות לשמור על חוקי המדינה...וחוקי המדינה הם די אנטינאצים....צריך להביא אותם למוסד..!

Lara F

New member
איזה מוסד ואיזה נעליים??

עוד חסר שנממן לחראות האלה עוד טיפול פסיכולוגי בנוסף לכל מה שאנחנו ממנים להם??? אני מסכימה איתך מההתחלה- צריך להעיף אותם מהמדינה על כך שלא כיבדו את חוקיה!

חחחחחחחחחחחחח תקראי!

"למוסד" כמו ב "המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים" מתוך האתר: דוגמאות למשימות שמילא המוסד במהלך השנים היו: רדיפות אחר פושעי מלחמה נאצים, כשגולת הכותרת שלהן הייתה לכידת הפושע הנאצי, אדולף אייכמן והבאתו לדין בישראל; http://www.mossad.gov.il/Mohr

Lara F

New member
מסכימה עם כל מילה...

סגנון לא אכלנו מספיק חרא מהחיות האנטישמיות האלה בגלות.... אז עוד נותנים להם כאן אזרחות חופשי בשביל שיהרגו אותנו גם כאן?!?! מדינה י-ה-ו-ד-י-ת מי שלא נאה לו הדתיים והיהדות -בה-ביי וסאלמת... שיסע לו...

Evil Gremlin

New member
איך אתה יודע

מה הם עושים, ראיתה אותם עושים את זה, השתתפת, בלאט! העיתון כותב משהו ישר אתה מאשים אותם... חשבת על זה פעם שיכול להיות שזה הדתיים התחילו... גם אני שותה אלכוהול, גם אני מגולח ראש (הייתי), אבא שלי לא יהודי, בוא נעיף אותי מהארץ!!! למה לא!!!

bariska

New member
מדינה של יהודים...

צודק.. אבל אתה מודע לכך שאותם היהודים שקוראים לעצמם יהודים הדוסים לא עושים כלום בשביל המדינה חוץ מלשבת על התחת ולהיתפלל כל היום ובנתיים האנשים מהעדות הלא יהודיות משרתים בצבא ועושים בשביל המדינה משו מוחשי יותר מלהתפלל... ואתה סתם עושה הכללות כנראה שאתה מכיר לא מספיק רוסים אני אומר שוב...זה לא כולם כאלה תלוי באיש עצמו..וגם ישראלים חוליגנים לא חסר..בכל מקום יש כאלה

leahle

New member
כן, מדינה של יהודים... ../images/Emo88.gif

לא הייתי פה בזמן האחרון, ואני עכשיו עוברת וקוראת את כל ההודעות ואני רואה שנושאים מסויימים עולים וחוזים כל הזמן. קראתי את כל ההתפלספות שהלכה על ירושלים - ערבים וחרדים, ויש לי הרבה מה להגיד, אבל אני רואה שזה כבר ירד מהפרק. דוקא ממכם ציפיתי ליותר הבנה, דוקא אתם שמתלוננים כל היום על הכללות, ומצטערת שאני משתמשת ב"אתם" ו"אנחנו", אני לא סובלת את זה, אבל אני רואה שככה זה הולך פה... מאיפה אתה מביא את הסטיגמות האלה של דוסים שלא עושים כלום חוץ מלהתפלל?!?! בתור דוסית שעושה והמשפחה והסביבה שלה והחברה שלה עשתה ועושה הרבה מעבר לרק להתפלל עוד הרבה לפני שחלק ממכם עלה לארץ (וסליחה שאני מוסיפה את זה, אני רוצה להראות לכם איך אתם עושים לאחרים בדיוק מה שעושים לכם.... תבינו), אני חושבת שאתה עושה פה בדיוק מה שעשה פותח השירוש, צאו מהככללות, צאו מסטיגמות שמאכילים אותכם לא יודעת מאיפה.

bariska

New member
מצטער אם פגעתי או משהו

הכוונה לא היתה לפגוע.. נכון יש כאלה שעושים הרבה מעבר מלהתפלל אני בטוח..רק אני לא מכיר כאלה אבל מימה שאני מכיר..בשכונה שלי..בבניין שלי..הם לא עובדים הם יום יום כל היום בבית כנסת..אוכלי חינם..מה את חושבת חלק מימה שההורים שלי משלמים כל חודש לעיריה הולך להם..לפיתוח בתי ספר וכו וכו ואני כבר לא מדבר על זה שרוב בורחים מלעשות צבא ..

leahle

New member
אוי באמת...

זה כמו שאני אגיד שחלק מהכסף שהולך מההורים שלי (ומדבור בסכום רציני כל חודש!!!) הולך לכלכל ערבים ואת הפצצות שהם אח"כ שמים לנו באוטובוסים, נו באמת.... אני לא יודעת איפה אתה גר, אבל אתה יכול להאמין לי, בתור חרדית שגדלה בין חרדים, שכולם למעט אחוז קטן שאותו יש בכל חברה, עובדים והרבה עושים צבא, שלא לדבר על משלמי מיסים ולא חיים על חשבון אף אחד!!! אלא עובדים קשה לפרנסתם. כן, יש קבוצה מסוימת של קיצונים (שאני לא הולכת לנסות אפילו להסביר ת'עמדה שלהם כי גם אני לא ממש מבינה אותה) שלא הולכים לצבא ולא משלמים מיסים, אבל זה כי הם לא מכירים במדינת ישראל ועל כן לא מוציאים תעודת זהות ובטח שלא לקוחים כסף מהמדינה שהם לא רוצים להכיר בה. ולגבי "מוצצי דם", כמו כל הישראלים, גם בין החרדים יש מנסים להקפיד על הכלל שאומר: "נותנים לך - תקח", חסר בכלל האוכלוסיה אנשים שמנצלים כל הזדמנות להוציא כסף מהמדינה? חסר עולים חדשים שלא משרתים במדינה? אז שוב פעם, אל תכליל לפני שתדע את העובדות בשטח, כמו שאני לא אתחיל לספר לך מה אני חושבת על הרוסים לפי השכנים שלי... ויש הרבה עולים פה...

למעלה