גזענות

Angel lips

New member
כן אכן יש לנו כמה בפורום שהם לא

יהודים, נו אז מה? הם אנשים מקסימים ותאמין לי לא כאלה כפי שתארת.

Lara F

New member
ולכתבות בהן מציגים דתיים באור הכי ר

רע שבעולם אתה כן מאמין..? כי נוח לך להאמין...? אני מכירה כאלה חלאות, אנטישמיים שבאים לפה לארץ ועוד מקבלים אזרחות...! זה עובדה קיימת! זו עובדה! גם אם המקרה עצמו אינו כזה (למרות שאני מאמינה לכל מילה..) המקרים האלה חוזרים ונושנים....

SupermanZW

Well-known member
זה לא כך

אם תשימי לב לדברים שכתבתי, תראי שמה שכתבתי היה על ערכי הדת, אורח החיים שהיא כופה, והסכנות שיש בה, בשום מקום לא כתבתי שדתיים הם אנשים רעים מטבעם (זה גם לא נכון).

אתה מתעסק פה עם בני אדם

לא עם סחורה או עם מלאי במחסנים. אנשים יכולים לפתח תפיסות אנטישמיות או גזעניות אחרי עלייתם לארץ, מסיבות שונות ומשונות. כל המתמטיקה הזאת שווה לתחת כי אנשים מתפתחים. אנשים חושבים ומגיעים למסקנות. אנשים משנים את דיעותיהם. חבל שאתה מתעלם מהגורם המרכזי הזה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

גזענות מקורה בחינוך, מי שחונך להיות גזען יהיה גזען בכל מקום ומי שלא לא. אנשים משנים את דעותיהם, אך בנוגע לגזענות מעט מאוד אנשים משנים את דעותיהם.

Lara F

New member
אתה צודק 100%...

יושבים פה במדינה שלנו- מדינה יהודית- שהסכימה לקבל אותם ובלי בושה עוד משתמשים באלימות נגד יהודים? ודינמו- סיגנון התקשורת לא מפלה לרעה את הדתיים כל שני וחמישי...

Evil Gremlin

New member
אני בטוח שהדתיים אשמים יותר

הם עושים את זה כל הזמן, הם מתחילים את המכות הרוסים פשוט מגינים על עצמם ובסוף הם גם האשים, הדתיים יכולים להמציא סיפורים, חוץ מזה בעיתונים גם מחזקים את זה כדי שיצא סיפםור יפה

Lara F

New member
פתאום כשנוח לכם אז התקשורת מהללת את

הדתיים וגורמת להם להראות טוב בכוונה, כן?? שכחתם כבר או שאני צריכה להזכיר לכם אין התקשורת מתייחסת לדתיים? מה היה חטא הדתיים כאן שאתה כ"כ בטוח שהם האשמים? החטא היחיד שלהם היה שהם התנהגו כיהודים במדינה יהודית- אגב, יש להם ת'זכות המלאה לכך! אף פעם לא הסתכלת במגילת העצמאות...? סיימת כבר י"ב, עוד לא עשית בגרות באזרחות...? זו מדינה יהודית, לאומית יהודית- מדינה שהלאום בה יהודי- לרוסים האלה, שמקבלים אזרחות כאן בגלל שיש להם קשר רעוע עם היהדות, אין שום זכות להתלונן על יהדות ובטח ובטח לא לגלות גילויים אנטישמיים... באיזו זכות????????? הם כעת במדינה שלנו- שיכבדו או שיעופו...

Evil Gremlin

New member
את כ"כ בטוחה בזה

דתי פעם כמעט ולא התחיל להרביץ לחבר שלי, עד שאני ועוד כמה אנשים לא באנו... הדתיים באמץת יכלו להתחיל את כל זה רק בגלל שהרוסים האלה לבשו צלב קרס (אנחנו מדינה דמוקרטית מותר להם חהאמין במה שהם רוצים)

Lara F

New member
אנחנו מדינה יהודית ואסור להתחיל ו

להתנהג באלימות כלפי יהודי מאמין! ותעשה לי טובה.... למה שדתיים יתחילו בקטטה? זה נוגד את כל העקרונות שלהם, נכון, תלוי איזה בנאדם בין אם הוא דתי או לא, אבל אתה עצמך אמרת שאלו הן כנופיות, בכת, ומטרתן לפגוע, לא? לדתיים בינתיחים אין שום כת ושום רצון לפגוע הם רוצים שיתנון להם לחיות בחופשיות ולהאמין במדינה שטכנית שייכת להם ולא לאנטישמים המגעילים האלה...

Evil Gremlin

New member
את בטוחה שאין להם רצון לפגוע?

כי אני ממש לא בטוח...זה דווקא נראה באמת כמו סיפור שהדתיים יכלו להמציא

Russia 4 Ever

New member
הצחקת אותי

הרי הדת גרועה יותר מאלכוהול - היא גורמת לאנשים לאבד את הראש. המאמינים התמימים האלה זורקים אבנים על מכוניות, שורפים חנויות, שורפים מכוני ליווי (יחד עם הזונות) ואחד מהם אפילו רצח ראש ממשלה ואחר זרק פעם רימון אל מפגינים מהשמאל. "זה נוגד את כל העקרונות שלהם" הרבה דברים שהם עושים נוגדים את העקרונות שלהם. חלקם גונבים, חלקם אונסים, חלקם רוצחים. הם פועלים לפי ה"עקרונות" שלהם רק כשזה משרת את האינטרסים שלהם.

Lara F

New member
בכל סביבה יש את השוני דופן שלה

בכל סביבה יש את הכיבשה השחורה שלה, וזה לא סיבה לשנוא את כולם בגלל זה, גם אני מכירה דתיים מושחתים- אבל אני מכירה גם דתיים בני אדם טובים, מאד!!! וכמו שאני מכירה בני אדם רוסיים טובים מאד אני מכירה גם בני אדם רוסיים מושחתים מאד- אנטישמיים שחיים על חשבון המדינה שהם שונאים כ"כ...

Russia 4 Ever

New member
לא זאת הנקודה

אמרת: "למה שדתיים יתחילו בקטטה?" כאילו שהם כולם, ללא יוצא מן הכלל, מלאכים תמימים שלא עושים רע לאף אחד וכאילו שאין סיכוי שהם יתנפלו על מישהו רק בגלל שיש לו שרשרת עם צלב על הצוואר.

Lara F

New member
ת'אמת... אתה צודק...

לא כולם תמימים... יש ויש... יש כאלה שאפילו יתנפלו בגלל שרשרת צלב אבל יש גם אנטישמים שיתנפלו בגלל כיפה ופיאות...

Russia 4 Ever

New member
תגובה

למה להם להטפל דווקא לחובשי כיפה ובעלי פיאות? הרי גם יהודים שלא חובשים כיפה הם עדיין יהודים ומבחינתם אין הבדל בינהם. מה גם שהניו-נאצים המעטים שיש בארץ בדרך כלל לא תוקפים פיזית אלא מסתפקים בריסוס כתובות נאצה ובקריאת סיסמאות. עוד לא קרה מקרה בארץ שיהודי נרצח ע"י רוסי לא-יהודי ממניעים לאומניים אבל קרה מקרה, נדמה לי באשקלון, שרוסי נרצח ע"י יהודי רק בגלל שדיבר רוסית ככה שבואי נשמור על פרופורציות.

D SHADY

New member
תגובה!!!צודק!!

כן כן צודק..... נרצח רוסי באשקלון בגלל שדיבר רוסית!!! ןדר"כ הרוסי הזה היה חייל והיה לבוש מדים אם אני לא טועה...

נו בטח. אתה הרי היית שם וראית את זה

וחוצמזה, הרוסים הרי מתורבתים, אליטה...הם קורצו מחומר אחר, אין מצב שיתנהגו בצורה לא הולמת
לעומת זאת, הדתיים הפרמיטיביים והברבריים...
יופי של מותחן לילדים יצרת כאן. יש טובים ורעים, יש מפלצות ובני אדם...חשבת אולי להוציא על זה ספר?

למעלה