גזענות

tan4ka

New member
אמאלה לאן הגענו?

הגענו שנאצים הורגים במדינת ישראל...וזה כבר ממש לא מצחיק אלא מפחיד...

ethanguy

New member
אני מכיר כמה כאלה,

אומנם לא עד כדי כך קיצוניים אבל זה עדיין לא בסדר, שיש אנשים כאלה בארץ. מפגרים שמצדיעים ומדברים על נאצים ועושים זיג הייל כל הזמן וחושבים שנאצי זה מגניב. לדעתי זה נובע מבעיות נפשיות, במיוחד אם מישו גדל בארץ ונהיה כזה.

Mrs James

New member
מכירה כאלה

באשדוד יש מקיף מלא כזאלה
אני קוראת להם נאצים

פוזרים. חולי נפש.

רצון עז להתבלט ולמשוך תשומת לב, גם אם היא שלילית. מנסים להפגין שרירים וליצור לעצמם תדמית קשוחה כפיצוי על רכרוכיות פנימית. אני חושב שכמו שויזנטל צד נאצים, לכד אותם והוציא אותם להורג, יש להוציא גם את חולי הנפש האלו להורג. הנאציזם לא יצמח מחדש ובוודאי לא במדינת היהודים.

Russia 4 Ever

New member
פרסום מגמתי ולא בהכרח נכון

קראתי את הכתבה הנ"ל בידיעות אחרונות ואני יכול לומר שהפרסום היה מגמתי ולא אובייקטיבי. בכותרת נכתב " 'מסע צלב' בבת ים" ובכתבה עצמה מסופר הסיפור מנקודת מבטם של הדתיים ורק בסוף הכתבה, בשורה אחת, מובאת הגרסה של הרוסים לפיה הדתיים ראו על אחד מהם שרשרת עם צלב, דרשו ממנו להוריד אותו וזה התפתח לחילופי מהלומות. הדתיים לא כאלה תמימים ולא היתי פוסל את גרסת הנערים הרוסים : הרי זה ידוע שכאשר הם רואים צלב, הדם עולה להם לראש וגם התנהגות אלימה מצידם היא לא דבר חדש.

Dynamo1929

New member
משום מה אני נוטה יותר להאמין

לגרסה הרוסית... אני לא אומר שהרוסים האלה הם טלית שכולה תכלת, אבל בטח ובטח הארתודוקסים האלה גם לא כל כך תמימים... וזה שהתקשורת מגמתית ומפלה במקרה כזה-זה ברור...

אתה אידיוט?

אותם "רוסים" שורפים בתי-כנסת ומשתייכים לכתות למיניהם אשר שוללים את זכות קיומו של העם היהודי!!!!!! שכחתה מה עשו ליהודים ברוסיה ובאוקראינה(בבי-יאר,פרעות קישינב) שכחתה שחמיניצקי(ימך שמו וזכרו)רצח 300,000 יהודים? לי אישית נמאס מאותם פשיסטים לפי דעתי צריך להחזיר אותם מאיפה שהם באו!!

Angel lips

New member
שמע מאמי אני חושבת שזה מעשה

מזעזע, אבל אני יכולה לספר לך על מאות אם לא נגיע לאלפים, מרוקאים שעומדים ביום כיפור בכביש הראשי זורקים אבנים על מכוניות נוסעות ואנשים נכנסים לבתיי החולים אחריי זה... זה ניראה לך לא מעשה זוועתי?

אני חושב שאת מדברת על חרדים

אבל הבורות האיומה שלך מובילה אותך למגזר עדתי שלא בדקת כהוא זה את הקשר שלו לנושא. בשבילך כל החרדים הם מרוקאים, כל הישראלים מרוקאים, כל הצברים מרוקאים... כולנו מרוקאים! איזה כיף!
עולם של רוסים ומרוקאים בלבד! אבוי לבורות.

Angel lips

New member
כשאני אומרת מרוקאים אז שתדע

שהכוונה הייתה לעולי עדות המזרח, אל תחליט על דעת עצמך מה אמרתי, לא אמרתי שחרדים זה מרוקאים החרדים לא היו באיזור ולא זרקו אבנים!

leahle

New member
אני לא יודעת מאיפה הוצאת את הסיפור

הזה, אבל נניחש הא נכון... מה הוא קשור לפה? זה מעין נחמה או הסבר להתנהגות שלהם או מה?

Dynamo1929

New member
אתה לא יודע לקרוא?

כל מה שאמרתי זה שאני לא כל כך בטוח בזה שה"רוסים" האלה הם אלה שהתחילו את הקטטה, יש פער גדול מדי בין שתי הגרסאות... ומה הקשר בכלל לכל השאר?! מתי בארץ שרפו בית כנסת?! אם יוכיחו שבאמת הם איזשהם נאו-נאצים דפוקים בראש, אז אני מסכים איתך לחלוטין. צריך לעצור אותם ולגרש אותם מהארץ! פשוט נראה לי שהתקשורת עשתה מזבוב פיל ולא ממש מה שקרה שם באמת, הועבר ב100% אמינות לקוראים.

בבית-שמש

לדוגמא חיללו בית קברות(ציירו צלבי קרס על המצבות וניפצו חלק מהם יש לי אתר שיכול לתת לכם מידע על משמתרחש באמת

Zot ani 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה החיות האלה עושות פה זאת השאלה......!

SupermanZW

Well-known member
מספרים וביקורת.

במוסקבה, מתוך 12000000 תושבים, 5000 הם נאצים, משום ש85% מהעולים מחבר העמים לישראל הם יהודים, הנאצים יכולים להיות רק מהקבוצה של אלו שלא יהודים, וביחס של לא יותר מזה שבמוסקבה, ע"פ נתונים אלה לא יתכן שיש בישראל יותר מ-80 נאצים, ואם ניקח בחשבון גם שלפחות ל-75% מהעולים הלא יהודים יש קרובי משפחה יהודים נגיע למסקנה שבישראל יש לכל היותר 20 נאצים, ואפילו נתון זה נראה לי מוגזם. אני לא מאמין לכתבה בכלל, ברור כי היא מגמתית וכל מטרתה היתה לעורר מהומה ולהעלות את הרייטינג של העיתון, פעמים רבות מתפרסמות בעיתונים כתבות שאינן אמת, על הקורא להיות ביקורתי, במיוחד כאשר הוא מכיר את האיזור בו מדובר ואת הרכב האוכלוסיה שם, רק פתי מאמין לכל דבר.

אתם עיוורים?

מה אתם לא יודעים שהעולים הלא-יהודים אם בחלקם אנטישמיים? יש לי חבר שהוא יהודי רוסי והוא שונא את הרוסים הגוים בטענה שברוסיה הם קראו לו "יהודי מסריח" וזה מעצבן אותו שמביאים לארץ את אותם עולים אנטישמים!!!!! ואני מבין אותו ואף מצדיק את דברו. למה אתם מנסים להצדיק אותם? אולי בגלל שאתם גם לא-יהודים? או בגלל שאתם מבינים אותם?(איך אפשר להבין אנטישמיות) ומה אתם מציעים לעשות אם אותם עולים בעיתיים?

SupermanZW

Well-known member
אנשים גזענים יש בכל מקום

אנחנו יודעים שיש בין העולים הלא יהודים אנטישמים, אך הם מהווים לכל היותר 20 מתוך 200000 (אלפית), ואני שונא גזענים ללא קשר למקום ממנו באו, וחושב שצריך לגרש מישראל כל מי שעוסק בפעילות גזענית בכלל ונאצית בפרט, אבל לטעון שכל הרוסים הגויים הם אנטישמים זו גזענות בדיוק כמו האנטישמיות. אגב, אני נולדתי בישראל ויהודי (ע"פ ההלכה).

Evil Gremlin

New member
יש לי שכן כזה

הוא שונא אותי כי אבא שלי לא יהודי... במה זה יותר טוב מאנטישמיות

למעלה