סיכום " קצר" משלי... ../images/Emo9.gif
( אם זה מעניין מישהו...) וואו, קראתי הרבה ואני חייב להודות שרובכם פיצחו את האגוז הקשה הזה לא רע ובצורה מאוד מכובדת. הנושא באמת לא קל ורובכם נהגתם בצורה בוגרת ביותר והתייחסתם להרבה שיקולים ודעות שונות. יש לי הרושם שחלקכם מוצאים לנכון לנהוג בגזענות או פשוט להחזיר באותו המטבע לשונאינו. וזה באמת חבל ולא מוצדק, כי לשנאה אין אף פעם הצדקה... די להביא לי משפטים מהתחת שמבטאים את העיקרון " מידה כנגד מידה"... כי הרי כול משפט ומעשה כזה צריך להיות שקול היטב לפני הוצאתו לפועל ולא לנהוג כעיוורים כי כך נאמר לנו... יש לנו שכל ברוך השם, היגיון, חוכמה והכול, אז עשו לי טובה, נצלו יותר את התאים האפורים שלכם מאשר להסתמך על הכתוב... לא תאמינו לאילו תובנות ניתן להגיע בצורה זו. נכון, הרבה מאוד מן הכתוב נכון ונכתב כמשל או סיכום של מקרים מן העבר, אך לא הרבה דברים חוזרים על עצמם בדיוק כפי שהיו והחברה גם כבר לא מה שהייתה, לפי כך גם הכתוב צריך להשתנות ( דבר שלא קורה)... הרי הסבירו לי מה ההיגיון להיות עצמנו גזענים
במה נהיה שונים מחיות הטרף הללו
באיזו זכות נוכל לאמר שיש בנו שמץ של אנושיות ועליונות מעליהם
נהפוך לאותו ה
... כולנו קורצנו מאותו החומר אז די להיות בטוחים שחתיכת הבשר שלך יותר נאורה/ משובחת/ טהורה. צריך להבדיל ואני חוזר- ל ה ב ד י ל בין החיות הנקראות בני אנוש על פי כול הקריטריונים, אך לא על פי מנת המשכל והיכולת להבדיל בין טוב לרע, לבין בני האנוש הראויים להיקרא כך
ואני שוב חוזר על כך, שבכול חברה יש רעים, טובים, עיוורים, חארות, טיפשים, חכמים, חולי נפש, נאצים וכו' וכו' וכו'... כולנו מתבשלים באותו הסיר
אף אחד לא טוב יותר מרעהו ואף אחד אינו נאור יותר
כמו שיש ערבים הרוצים להביאנו למיתה, כך גם רוסים, גרמנים, יהודים ( חולי נפש הרואים עצמם הדורות הבאים של היטלר), אוסטרליים, אנגלים, אמריקאיים וכו' וכו' וכו'... כול חברה והפירות שלה. למה זה לא ברור
למה אנחנו כול כך נוהגים להכליל חברה רק על פי אפיון בולט אצל קבוצה ממנה
זה משגע אותייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה פעמים חזרתם בשירשור זה " רוסים הטובים", " ערבים חארות", " גויים מנצלים" ודברים דומים המכלילים חברות שלמות, פשוט אוכלוסיות סתם כך מבלי כול התחשבות !!!!!!!!!!!!! מפחיד אותי לחשוב מה יהיה כשנתבגר ויהיו לנו ילדים ואנחנו נצטרך לחנך אותם... מפחיד אותי מה יצא מהם בגלל חילוקי הדעות שלנו, השנאה הטבועה בנו, הגזענות וכו'... הרי השאיפה שלנו היא לשפר את העולם ולהכניס בו קצת וורוד ולא מה שנעשה בשירשור זה
בחיים לא אשנא גויים כי אחד מהם גזען שונא יהודים ומנצל את המדינה יחד עם זאת, בחיים לא אומר מרוקאים חסרי תרבות כי אחד מהם מתפרע ונוהג כמו חיה, בחיים לא אומר כושי מסריח כי אחד מהם חסר כול תרבות וטאקט מינימאלי, בחיים לא אגיד רוסים נהדרים/ משובחים/ חכמים/ נעלים כי הרוב הוא באמת לא רע, אבל יש קבוצות על גביי קבוצות, מגעילות, שתייניות, מסוממות, אלימות, חסרות תרבות וחינוך וכו' ולגבי הערבים... לא אשנא אוטומאטית את אותו האחד שיתקל בדרכי, אבל אחשוש... כי כול הערבים שאנחנו יודעים ושומעים עליהם הם " רעים" ונגדנו ודווקא אלה שבאמת יכולים להצמיח חברה ערבית לא עויינת מתחבאים עמוק. אבל הפואנטה שלי שאתן לו צ'אנס להראות לי מי הוא באמת, כי אין אקסיומה על פיה קובעים מי הוא מי. צריך להשתמש בשכל, שכל, שכל, שכל, שכל ושוב פעם שכללללללל !!!!! דוגמא פשוטה להמחשה: למשל בכיתה ז', כשרק באים לתיכון, כול המורים חדשים לכם. ואתם כבר שמעתם שהמורה למתמטיקה הזאת, היא פשוט התגלמות השטן. צעקנית, רעה, מכשילה, קיצר שרמ***
את קוצצים ציפורניים, כבר שונאים אותה ורוצים להתלונן למנהלת
מגיע השיעור הראשון, אתם נכנסים לכיתה והיא מתחילה בשיעור... אתם המומים... היא נחמדה, מחייכת אלייך, אתה מבין את החומר הנלמד והיא אפילו קצת יפה
... אתה מתחיל לשכוח את שאמרו לך ובשבילך היא המורה הכי הכי הכי טובה
נו אז מה אם לא זה התגלמות הדעות הקדומות וההכללה
אההה, כן... ואם סוף, סוף לגעת בנושא ההתחלתי של השירשור
איך אנחנו יכולים לדעת מי אשם בסיפור
הדתיים או הרוסים ההם
לפי מה נקבע זאת
לפי זה ש
כול הרוסים גזענים, מנצלים, שונאים יהודים או לפי זה ש
כול החרדים סתומים, אטומים, טפילים, רעים
מבינים אותי
אין במקרים הללו " אבל לרוב זה ככה וככה"... לא
כול עניין לגופו ות'אמת לעולם לא נדע מי היה אשם... ועכשיו, אבל ברגע זה ממש, אני
בטוח שקורא מישהו את דברי ואומר לעצמו: " טוב, טוב, אבל עדיין הרוסים/ החרדים האלה אשמים כי הם...". כאילו שלא קרא את מה שאמרתי...
אופס... הכללתי
.