גזענות

Lara F

New member
חירות, לא שמעת בון?

שמעתי עליהם... כשתיהיה לי זכות בחירה גם אני אבחר בהם
-אבל מה, זה נראה קצת חסר תקווה, עכשיו שינוי בכנסת, והם זכו עם רוב די מכריע... עכשיו הם אחת המפלגות הגדולות בארץ וזה מזעזע... ראיתי פרסומות שלהם איך הם מבטיחים לעזור לכל ה-"לא יהודיים" להגיע לכאן ולאפשר נישואים אזרחיים... זה רק חסר לנו...

Zot ani 1

New member
לא שמעתי עליהם...

במה הם דוגלים חוץ מסילוק כל האנטישמים האלה? אוי השינוי הזאת לא נראה לי שתחזיק שם הרבה זמן... התהילה שלה תעבור מהם... הם גם ככה חסרי תועלת ....נו טוב כמו כולם שם...חחח

Sheep From Hell

New member
מה אתה צוחק?!?!?!?!

חירות בעצמם גזענים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לפני שנתיים עבדתי בשביל מפלגה, אתה לא מתאר לעצמך איזה טרור "חירות" עשו לנו...................... כמו שאיש חכם אמר פעם "חירות, כמו נץ באדמה!!!!" ראית את הפליירים שלהם?!?! זה הנאום של היטלר רק במקום יהודים כתוב שם גויים!!!!!!!!!!!!!!!! הפתרון זה לא שנאה בחזרה.... אלא לנסות לפתור את העניין, אני יודעת שזה מאוד קשה ולפעמים נראה בלתי אפשרי, אבל הפתרון זה א השמדה או גירוש... אנחנו חיים בעולם מודרני מדי, זה בלתי אפשרי לפגוע לאנשים בחופש החירות התנועה וכו'.... ותאמין לי מפלגת "חירות" זה לא הפתרון אלא רק לעשות את הבעיה קשה יותר!!!!!!!!

Dynamo1929

New member
סליחה?!?!?!?

אתה תומך במפלגה הימנית הפשיסטית הזאת?!?! הם הגרסא היהודית-ישראלית לנאציזם הגרמני! אתה כל כך מתנגד לאנטישמיות וגזענות ומהצד השני אתה עושה את אותו הדבר! להצביע לתומכי כהנא הגזענים האלה זאת תמיכה ישירה בגזענות והפליה שלא שונה בהרבה מהאידיאליים הפאשיסטים והנאצים!

Lara F

New member
מה גזעני בתומכי כהנא?

כהנא היה בן אדם חכם והוא צדדדדק.... הוא הגיע עוד מזמן למסקנה שרבים שפעם היו שמאלנים מגיעים אליה עכשיו- אי אפשר למצוא פשרה עם הערבים, אין כזה דבר שלום, ערבים רוצים הכל לעצמם בלי לשמוע אפילו גרסה ולו אחת הגיונית שמציאים להם, הם חותמים על מסמכים ואז מפרים אותם, הם משקרים ולא משנה מה נותנים להם הם לא מפסיקים להרוג אותנו....

Dynamo1929

New member
כהנא=הגרסא היהודית/ישראלית להיטלר.

את מדברת באותה רוח דברים של הנאצים במלחמה"ע ה2, בגלל אנשים כמוך (מהצד השני-האנטישמי) שאומרים שערבים נולדו כאלה רעים ואי אפשר לשנות אותם הייתה השואה! הנאצים טענו את אותו הדבר על היהודים ועכשיו ומה שאת עושה זה לוקחת את האידיאולוגיה הנאצית ונותנת לה גרסא יהודית/ישראלית.

Russia 4 Ever

New member
תגובה

כהנא הוא דוגמא קלאסית לאדם שמוחו 'נשרף' על ידי הדת. הרב כהנא היה הגרסה היהודית של השייח' יאסין וחיסולו עשה רק טוב לאנושות.

Russia 4 Ever

New member
אתה צבוע דו-פרצופי

אתה מזכיר לי את הבדיחה: "2 הדברים שאני הכי שונא הם גזענים וכושים".

Sheep From Hell

New member
וואי זה בדיוק הזכיר לי פאסלוביצה

ברוסית...... esli v krane net vadi, zna4et vipili jidi.... גאד איזה פאסלוביצה מצחיק....

niva99

New member
וגם........

esli v krani yest vada ,zna4et jid upal tuda והפיזמון:ivrei .ivrei .krugom odni ivrei

Lara F

New member
לא אמרתי את זה...אתה לא מבין ש..

אין לי שום דבר נגד רוסים!!!! יש לי הרבה חברים לא יהודיים שאני אוהבת!!!! אבל אני לא אוהבת אנטישמיים ותודה, תודה שזה מגעיל שבנאדם, לא יהודי, שמגיע לארץ ומקבל יחס מצויין (אני לא מדברת על הציבור אלא על המדינה-עם הציבור כולנו עברנו את זה) מתנהג ככה ותוקף יהודים מאמינים בגלל דתם... תודה שזה מגעיל...

Russia 4 Ever

New member
לפי מה את קובעת את זה?

אם את מתכוונת למקרה הספציפי בבת ים אז לפי מה את קובעת שהם אנטישמים ש"תקפו יהודים מאמינים בגלל דתם"? מדוע את מקבלת את גרסתם של הדתיים כאמת היחידה ומבטלת כליל את גרסתם של הרוסים? אני לא הייתי שם וגם את לא היית שם ככה שאנחנו לא יכולים לדעת בוודאות מה קרה.

למעלה