גזענות

Angel lips

New member
אני מסכימה חלקית, צריך להעדיף את

האנטישמים, הארץ הזו היא מקום בו היהודים אמורים להרגיש בטוחים, אי אפשר להעיף את הלא יהודיים מה שכן להעדיף את האנטישמים עם ההתנהגות הזו.

Sheep From Hell

New member
גאד.. מי היה מאמין שזה יכול לקרות

דווקא פה!!! המדינה היחידה שאמורה להיות נטולת אנטישמיות.... ממש עצוב... האמת הנערים האלה עושים את זה כי זה הטרנד החדש..... הם לא באמת מאמינים בשטויות האלה, סתם נאכלו זבל באינטרנט, או משו כזה... ראו שזה מגניב ואימצו את זה לעצמם.. ממש עצוב איך אנשים עושים שטויות בלי לחשוב. בכלל לא קולטים שזה הדבר הכי שפל שאפשר לעשות, ברגע שאדם פונה לגזענות הוא מאבד את האנושיות שבו... השנאה רק הורגת ולא בהכרח את השנוא.... היא הורגת את הנפש! הבנאדם הזה כבר בחיים לא יהיה אותו דבר... וחבל.... מה רע בדו קיום!?

Evil Gremlin

New member
שם ההודעה הוא גזענות

אתה בעצמך חתיכת גזען בלאט! מה ההבדל בין לשנוא יהודים ללשנוא גויים...אותו דבר בלאט!!!!! ושוב בלאט!!!!!

Sheep From Hell

New member
you go gremlin...

כמו שאמרתי קודם שנאה נוספת לא תפתור כלום!!! במיוחד ליהודים אין שופ זכות שבעולם לשנוא אף אחד... אנחנו עברנו את הגרוע מכל.... השנאה של הנאצים הביאה להשמדת עם שלם, בעוד כל העולם לא עשה כלום.... ופתאום אנחנו שונאים???? אנחנו רוצים לגרש אנשים בגלל הגזע שלהם?! אנשים תקראו את מגילת העצמאות, ואת עקרונות הדמוקרטיה.. "בלי הבדל דת, גזע ומין!!!!!!!!!"

Lara F

New member
חמודה, תקראי את השורות למעלה-

ותביני למה ניתנה לנו בכלל המדינה ועל איזה יסודות היא הושתתה- "מדינה יהודית לעם היהודי" לא "מדינת שונאי ישראל" ואותם ציוניים שכ"כ תיארת ודיברת עליהם, אבותייך מרוסיה, נלחמו ומסרו את חייהם בשביל להשיג לך את המדינה שאת חושבת שצריך לתת לערבים.... לנו איך זכות לשנוא אבל לכולם יש זכות לשנוא אותנו??? "הקם להורגך השקם להורגו" או שמא אני צריכה לתת להם לרצוח אותי כי אסור לי להיות חס ושלום גזענית, אין לי זכות...??.... נו באמת!

Sheep From Hell

New member
אני? אמרתי לתת מדינה לערבים???

מתי..? זה לא שאני מתנגדת לזה.. אני אומרת שמגיע לפלסטינים מדינה כמו שמגיעה מדינה לכל לאום שקיים בעולם הזה... ועובדה שקמה מדינה יהודית ע"פ האדיאולוגיה הזאת, אז מה רע כל כך בפלסטינאים? מה הם לא בני אדם? אני לא אומרת לתת את כל מדינת ישראל, כל כך כואב לך לתת להם את עזה רמללאה, וכו'? לכי את תגורי שם.. בכיף לכי תקימי שם משפחה.. לך קל לדבר לך יש הכל, יש לך בית, אוכל במקרר, להם מה יש? הריסות? לראות את הילדים שלהם נפגעים מטעויות של צה"ל, חוסר מים בכיור, אפילו לישתות הם לא יכולים כמו בני אדם.. נראה לי שאת פשוט לא יכולה לסבול את העובדה שיש עוד דעות בעולם הזה חוץ משלך.. גאד, אני פשוט לא מבינה את זה... שמעי תשנאי מי שבא לך בכיף. אני לא אתן לשנאה להרוס את החיים שלי.... ואת בתור מסורתית או מה שזה לא יהיה צריכה לדעת מה כתוב בתנ"ך, התנ"ך בהחלט לא דוגל בשנאה כלפי עם, או אדם..... מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך\אויבך..

למה שאני

לא השנא את מי ששונא אותי? למה שהיהודים לא ישנאו את מי ששונא אותם? מה רק לכם מותר לשנוא אותנו? אדוני שכחתה שזאת מדינה יהודית? גם באים לארץ גם מתנהגים כמו בהמות וגם מתלוננים? לא טוב לכם תחזרו מאיפה שבאתם

Sheep From Hell

New member
מה זה?!

מה אני לא יהודיה?! מה אני עז?! סליחה אבל אני יהודיה יפה מאוד... ההורים שלי יהודים יפה מאוד, אתה לא מתאר מה ההורים שלי עשו כדי להגיע לפה... עזבו את כל מה שהיה ברוסיה כדי לגור בעיר הקודש... והמצב שלהם פה על הפנים...! והם עדיין פה.. ושומרים חלקית על המצוות.... שמע אני לא מצדיקה אף יצור שעושה פה בעיות, ומתנהג כמו גזען, אבל למה אתה יותר טוב? אתה בעצמך גזען. וזה לא עושה אותך יותר טוב מכל אנטישמי!!!! גזענות זה גזענות לא משנה כנגד עם זה נעשה..!!! אין פה פרוטקציות!!!

מה אכפת-לך

מהם? הם שונאים אותנו יותר משהערבים שונאים אותנו במקום להיות לצד היהודים את מגינה על אותם ניאו נאצים שבכול שני וחמישי רוצחים ואונסים וכו...............

Sheep From Hell

New member
תגיד את מסתמך על עובדות?!

אני לא מגינה על נאו נאצים, אני פשוט לא רוצה שאנחנו נהפוך לגזענים... דבר אחד אני יודעת לגבי עצמי, וזה שאני בחיים לא אשנא אף אחד בצורה עיוורת שכזאת, אתה מכליל כמו היטלר, "היהודים לקחו לנו את העבודה, את כספי המדינה וכו'...." ואתה אומר שהם באו לפה, ניצלנו את המדינה ושונאים אותנו.... אתה מנסה להסיט כמו היטלר(אולי קמצ מגזימה, אבל אתה עדיין חולה בנפשך..). (ואפשר לחשוב שיהודים לא אונסים, רוצחים, וכו'..) למה באת לכאן בכלל? מה אתה רוצה? אתה בעל דעות קדומות כמו לא יודעת מה, ברגע שראית שכתוב שהפורום הוא ישראל ברוסית, ישר קפצת "האא... רוסים, הם גויים, נאצים מסריחים..." למה לא הלכת להייד פארק? שם יש פורומים שבהם יש אנשים ניאו נאצים אמיתיים לך תטיף להם... ורק שתדע לך אני לא לצד יהודים, נאצים, רוסים, אתיופים או מה שזה לא יהיה, אני בצד האנושות...!!! הזהות שלי היא לא ישראלית או יהודית אלה בת אדם!!! מצטערת מאוד אבל אני לא יכולה לשנוא מישהו רק כי הוא שונא אותי.. (ככה אני תקרא לי משוגעת, אבל לי יש עקרונות!!)

D SHADY

New member
תגובה

מה אתם לא יודעים שהעולים הלא-יהודים אם בחלקם אנטישמיים? יש לי חבר שהוא יהודי רוסי והוא שונא את הרוסים הגוים בטענה שברוסיה הם קראו לו "יהודי מסריח" וזה מעצבן אותו שמביאים לארץ את אותם עולים אנטישמים!!!!! ואני מבין אותו ואף מצדיק את דברו. למה אתם מנסים להצדיק אותם? אולי בגלל שאתם גם לא-יהודים? או בגלל שאתם מבינים אותם?(איך אפשר להבין אנטישמיות... טוב אגיב לדבריך-חלקם אנטישמים?ממש לא נראה לי,והחבר שלך שזה בושה לקרוא לו רוסי הוא עוד כבשה שחורה בעם הרוסי שאני דיי מתבייש בוש,שונא רוסים גויים?!הוא גזעני לכל דבר ואף יותר גרוע מנאצי כי הוא אחד שצריך להבין ולהזדהות עם האנטישמיות ובעצמו דוגל בגזענות כאלה אנשים צריך להשמיד,ועוד שהוא וכל דורותיו חיו ברוסיה ו"חלבו"את רוסיה,לידיעתך ארץ ישראל לא של יהודים זה שיש פה רוב יהודי לא אומר כלום,אם לא הרוסים הגויים האלה אתה לא היית קיים כיום ולהזכירך סטאלין הצביע בעד קיומה של מדינת ישראל שהוא רצה לעשות אותה מדינה קומוניסטית וכ"ו אבל בזכות ההצבעה הזאת יש לך תמדינה,מה אתה מזיין תמוח הא?אם אין פה מקום לגויים האלה שהרבה מהם גם משרתים ביחידות קרביות ומובחרות אז בוא נעיף גם את כל היהודים מארה"ב ומרוסיה לפי התאוריה שלך אני יכול לטעון שזה גם לא מקומם ואלה ארצות נוצריות,תבין חד וחלק זאת לא רק הארץ שלך ותתחיל להמודד עם זה,והרבה מהגויים האלה תורמים בהרבה יותר מאשר החרדים האלה שלא משרתים בצבא והגוי הזה צריך לשים את חייו בישביל המדינה להיקבר 20 מטר מעבר לגדר בלי כבוד ואחרי זה עוד ישמיצו אותו,ומעניין כשאומרים רוסי מסריח אז לא מתייחסים לזה ברצינות אז זהו שזה עודו הדבר שאומרים בחו"ל יהודי מסריח אין שום הבדל,והמקרה שהיה בעיתון זה הרי ידוע שהעיתונות אוהבת לנפח דברים ו"קצת" להגזים יכול להיות גם כשאחד מהדתיים ראה צלב ישר זרק משפט כמו "רוסי מסריח תחזור לרוסיה ושם תענוד תצלב" אבל לזה כמובן לא יתיחסו אלה לאיזו תגובה שנפלטה מאחד מהם מהפה ינפחו את זה וישר יצעקו אנטישמיות.

Sheep From Hell

New member
זהו באמת....

אני אישית מתביישת במדינה שלנו.. הם מפלים אל הלא יהודים בלי הרף, וכש"לא יהודי" משרת בצבא סבבה. וכשהוא נהרג בשביל לשרת את המדינה עוד יותר סבבה, אפילו לא צריך לבזבז עליו חלקת כבר יהודית, קוברים אותם מחוץ לגדר.. זה לא גזעני?!?!?!?!? אף על פי שאני יהודיה אני אתחנן להקבר מחוץ לגדר, אם האנשים הטובים שהם באו לפה להנצל מעוני ורעב לא יאמן, עושים הכל בשביל המדינה, ואז כשהם צריכים עזרה יורקים להם בפרצוף!!!!!! זה פשוט מזעזע....(ובכלל היהודים הדתיים, שהם שומרים על הדת וכל הבולשיט הזה, בכלל לא תורמים למדינה, ורק מנצלים אותה... כל החיים רק שואבים כסף מהמדינה!!!!!ולא נותנים כלום בחזרה, חלקם אפילו מתנגדים לתקומת המדינה.. ואפילו לא חושבים שאנחנו כולנו פה יהודים כי אנחנו לא יושבים כל החיים בבית ומזיינים ת'שכל בתפילות) האנטישמים שעלו לארץ זה באמת מקרה עצוב, אני לא מצדיקה אותם, ולא אלחם למען הזכויות שלהם ולא כלום... הם מבישים את כל בני האדם. לדעתי מקומם לא פה... אבל מה לעשות אי אפשר להעיף אותם מהמדינה. יש להם זכויות אזרח בדיוק כמו לכל אחד מאיתנו. ובמקום לצמצם את הבעיה, להראות שאנחנו לא כאלו מסריחים, לפעול למען חינוך טוב(הכל בא מהחינוך!!) יותר ודו קיום אאנחנו רק מכעירים את האווירה בכל השטויות שנאמר פה ע"י היצור שפתח את השרשור!! תבינו שרק ישנאו אותנו יותר ויותר אם החרא הזה... ולדעתי זה מוצדק!! מי יכול לאהוב אנשים שבכלל שונאים כל דבר ששונה מהם...

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif

הדתיים החרדים הם סתם פרזיטים והם הטפילים האמיתיים של המדינה הזאת. ואגב, רובם גם לא עומדים בצפירה של יום השואה ויום הזכרון ואם כל היהודים היו כמוהם אז גם עוד אלף שנה לא הייתה קמה מדינת יהודית! ולגבי הניאו נאצים והאנטישמים, כמו שכבר אמרתי, אין להם מקום בשום מדינה בעולם, הם סתם זבל!

Lara F

New member
צודק...לגבי העניין עם הערבים-

תגנו עליהם חופשי... תיהיו שמאלנים תכלס הם כולם שם מתים להרוג אותכם ואתם מגנים עליהם... בטח, לנו אסור לגלות גזענות כלפיהם כי אז אנחנו גזענים אבל כשהם מפוצצים אותנו באוטובוסים אנחנו צריכים לרחם עליהם ולזכור שהם היו כאן קודם.... זה ממש אוויוליות...

D SHADY

New member
תגובה...האםם...

גם אני לא יהודי וגאה בדת שלי ובמה שאני,תגיד יא חתיכת זבל ומה היה לך ולמשפחתך לחפש ברוסיה הא?ומה יש למיליוני יהודים לחפש בחו"ל הא?אני גר פה ויש לי בדיוק את כל הזכויות שלך יש ושם זיי* אחד גדול על אנשים כמוך. חתיכת גזען מזדיין בגלל אנשים כמוך שונאים יהודים בעולם שחושבים שהם הכל "סגולה" אעלק.

Lara F

New member
אף אחד לא אמר שאתה משהו שאתה צריך

להתבייש בו! אתה הבנת הכל לא נכון! הוא שונא את האנטישמים, שגרמו לנו, ליהודים, הרבה צער, בשואה, בגלות, ועדין גרומים- כי הם מגיעים למדינה שלנו ופוגעים בנו ובלאום שלנו- בלאום של המדינה כולה, הם משתמשים באלימות בגלל שהם שונאים יהודים, ויש להם דעות קדומות, לכן נאמר שלהם אין זכויות כאן! אף אחד לא אמר שלך אין זכויות! אף אחד לא אמר שאתה אדם רע! אף אחד לא אמר שאתה אנטישמי! אז אל תגן עליהם בבקשה...

למעלה