אני מזהיר שנית- ביקורת על ניהול הפורום על גבי הפורום לא תתקבל, גם זה היה בתקנון שבוודאי לא קראת. שוב, אני אצטט- "we offer a one-million-dollar prize to anyone who can show, under proper observing conditions, evidence of any paranormal, supernatural, or occult power" תגדיר "proper observing conditions" ותגדיר "evidence" אנרגיה לא יכולה להיות מצולמת- ומה שכן מצולם, בצילומי הילות למשל, אני מניח שלא נתקבל על ידי רנדי ושותפיו. ההוכחה עצמה גם היא ניתנת לפירוש ואינטרפטציה. בזמנו הקוסם דיוויד קופרפילד העלים את הביג בן בלונדון, שום קוסם לא הבין עדיין איך זה נעשה, אז הכיצד שרנדי לא פשוט קפצו על המציאה ונתנו לו את הפרס? מהסיבה הפשוטה, שאחרי שהקוסם יסביר את הטריק- הקסם הפך למשהו ברור, מובן ומדעי. ברגע שתגלה בדיוק אילו גלי מוח מפעילים יכולת חיזוי עתיד לדוגמא, גם זה כבר יאבד את הקסם שלו- לדעתי ולפיכך מכיוון שהמאגיה שואבת את כוחה מן הטבע, ולא מתעלה מעליו בשום צורה שהיא כל ה"One Million Dollars awaits the individual who can prove, in a controlled setting, that they have "super" powers." ודגש על Super לא תימצא שם.