ג'יימס רנדי הציע לפני שנים מיליון דולר למי שי

nhavu1

New member
אם הכוחות המאגיים לא משפרים כלום אפילו מבחינה

סטטיסטית אז הטענה לכוחות היא רק טענה או שהכוחות לא רלבנטיים. אתה מפעיל כוחות שאו שלא עוזרים לאף אחד או שעוזרים במידה בלתי מורגשת.

RainBird

New member
שוב, אני לא מודד את הכוחות שלי בסטטיסטיקה כי... סטטיסטיקה= מדע, מאגיה =\= מדע. הבנת? או שעדיין קשה לך להבין?

nhavu1

New member
ברור שאתה לא מודד וברור למה. סטטיסטיקה=מספר א

נשים. עזוב מילים גדולות. מה יקרה את אני אספור את מספר האנשים שהבריאו מתוך מאה הפונים האחרונים שלך לעומת מספר האנשים שהבריאו מתוך קבוצה של סתם מאה אנשים? או שאני מדבר עם מיליונר פוטנציאלי או שהמספרים שווים. ברור שאתה חושש מסטטיטיקה כי אז יתבררו גודלם של "כוחותיך"

RainBird

New member
זהו, אתה מסיק שפונים אלי ואתה מסיק שאני מרפא. למה? אני לא חושש מסטטיסטיקה כמו שאמנות לא חוששת מסטטיסטיקה- פשוט לא ניתן לקבוע אמנות על ידי מתמטיקה. במיוחד שחלק אומרים שפיקסו גאון וחלק אומרים שהוא האמן החרא ביותר שפלטה האדמה.

RainBird

New member
כרגע? עבודה אינטסיבית עם האור והצל עובד על המדיטציה שלי, ולומד לעשות סושי. ואתה?

nhavu1

New member
מדיטציה זה מרגיע אותך? סבבה.

סושי טעים לך? סבבה. מה עבודה אינטסיבית עם האור והצל עושה?

RainBird

New member
מדיטציה לרוב מוציאה אותי מדעתי- כל הקולות הפנימיים מקבלים במה ולא עוזבים בשקט, וזו הסיבה שאני עובד עליה. עבודה עם האור והצל, משמע עבודה עם מה שכן מקדם אותי רוחנית, גילוי מקורות כוח פנימיים והסרת מכשולים מחיי הנפש שלי- שזה הצל.

הו...הרשה לי להגיב.

ולבחוש בקדרה לא לי. ראשית כל - חלק מהמדעים לכאורה הם "פסאודו מדעים" - שלהלן לא ניתן לעשות ניסוי שיוכיח שהם לא נכונים, ובעצם ניתן להסביר דרכם כל תופעה. כך להלן ניתן למצוא את הפסיכולוגיה, את הסוציאולוגיה וכן, גם את הכישוף, בניה אנרגטית וכל דבר אחר. כפי שאתה לא יכול לעשות (תיאורטית) ניסוי בגישה פרוידיאנית שיוכיח שפרויד הוא אדיוט כך אתה לא יכול לעשות דבר אחר. אבל - אף אחד לא טען שפרויד הוא אדיוט. פרויד וגם כל שאר החברה (כולל בבא יאגא ושאר החברים) אמרו הרבה דברים שיכולים לעבוד - ועובדים. חוץ מזה, בהרבה מדעים מכובדים - כמו פיזיקה למשל, הרבה פעמים אפשר למצוא תיאוריות מקובלות שההוכחות לכך שהן באמת עובדות הן קטנות - גם בגלל שעדיין אין את הטכנולוגיה לכך (תיאוריית המיתר, למשל. כאב ראש גדול, אבל מעניין מאוד. ושוב - בלי יותר מידי פרקטיקה נכון לימנו) וגם כי אולי לא חשבנו עליהם כפי שצריך. כך גם מאגיה, פסיכולוגיה ובניה אנרגטית. מה גם - שיש הרבה דברים שלא ניתנים למדידה- כי עדיין אין את הטכנולוגיה או הגישה הנכונה לכך. אם מי שמתעסק - מאמין - אשריו. אם מישהו לא מאמין, טוב, בעיה שלו. איש באמונתו יחיה, בלה בלה בלה. אגב - סטטיסטיקה מלאה בהטיות כמו שהחולחולת מלאה בצואה. ובל נשכח איזו תיאוריה חביבה שנחשפתי אליה בתחילת השנה - הצורה שבה תופסים את העולם משנה אותו - והוא עצמו משתנה לפי התיאוריות. מכאן - כל תיאוריה עובדת זמן מה, עד שמגיע זמנה, והיא מפוטרת והולכת לעולם התיאוריות האבודות, בשביל להתמזמז עם אפלטון ותומפסון. (וסלחו לי על הנימה הסרקסטית, אני מקווה שלא פגעתי באף אחד בזה. אם כן, תודיעו לי. אני עדיין לא קוראת מחשבות משהו. במיוחד לא מרחוק.)

nhavu1

New member
תיקון

אתה מבלבל בין תיאוריה לניסוי. תיאוריות מתחלפות אבל הן מסבירות תוצאות בעידון הולך וגובר. ההסברים הניוטונים עדיין נכון בחלקים מסוימים של הפיסיקה. חלקים שהם רוב עולמינו. אל תספיד אותו כ"כ מהר. ההסברים האיינשטיינים *מכילים* את התוצאות הניוטוניות ו*מוסיפים* עליהם. לא הסטטיסטיקה מלאה בטעויות. סטטיסטיקאים מטעם יכולים להטות סטטיסטיקה נכונה. כלומר לשקר. זה עובד רק על מי שלא מבין בזה. קשה יותר לשקר כשצריך להראות שיש גם קבוצת ביקורת וdouble blind test. גם בפסיכולוגיה אפשר להראות תוצאות אמפיריות

לא הספדתי את ניוטון

בסך הכל, עדיין לומדים אותו בתיכון, לא כן? אז הוא עדיין לא מת לגמרי.

nhavu1

New member
הוא אחראי גם לכאב הראש של הרבה סטודנטים בעולם

ואם במקום תפוח היה נופל עליו פיל הרי לייבניץ הגיע לאותם דברים בהפרש של שנתיים. (אז לא היה אינטרנט)

קח פראצטמול

אולי יעזור. :) אישית, הייתי ממליצה על שינה לאותם סטודנטים. שינה עוזרת נגד כאבי ראש. ומלפפונים הורגים. (ראית פעם מישהו שאכל מלפפון ולא מת?)

nhavu1

New member
זה עובד רטרואקטיבית?כי למודים פורמלים סיימתי

מזמן

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif

בשורה התחתונה: מה שהחלק החושב של המוח חושב, החלק המוכיח של המוח מוכיח. האם כדור הארץ סובב סביב השמש או ההפך? יש גם מספיק מדענים שמעוותים כל מיני פירושים לקוונטים כמו גם מספיק ניו אייג'רים שעושים את אותו הדבר... קחו לדוגמא את ווילהלם רייך, הפסיכיאטר הגרמני ואנרגיית האורגון שלו. כשמדענים שתמכו ברייך ניסו להוכיח את זה שהאנרגייה קיימת ושהיא יכולה להיות משומשת בטיפולים נפשיים הם הצליחו. מדענים שהתנגדו לרייך וניסו להוכיח את חוסר קיום האנרגיה הזו גם הצליחו. מי מהם צודק?

nhavu1

New member
זה בסדר שאתה מפנה אלי את התקנון אבל למה רק אל

י?

RainBird

New member
כי אתה זה התחלת עם "חרטטן וקשקשן" וגם כי כל גולש חדש מחוייב לקרוא את התקנון.

למעלה