הו...הרשה לי להגיב.
ולבחוש בקדרה לא לי. ראשית כל - חלק מהמדעים לכאורה הם "פסאודו מדעים" - שלהלן לא ניתן לעשות ניסוי שיוכיח שהם לא נכונים, ובעצם ניתן להסביר דרכם כל תופעה. כך להלן ניתן למצוא את הפסיכולוגיה, את הסוציאולוגיה וכן, גם את הכישוף, בניה אנרגטית וכל דבר אחר. כפי שאתה לא יכול לעשות (תיאורטית) ניסוי בגישה פרוידיאנית שיוכיח שפרויד הוא אדיוט כך אתה לא יכול לעשות דבר אחר. אבל - אף אחד לא טען שפרויד הוא אדיוט. פרויד וגם כל שאר החברה (כולל בבא יאגא ושאר החברים) אמרו הרבה דברים שיכולים לעבוד - ועובדים. חוץ מזה, בהרבה מדעים מכובדים - כמו פיזיקה למשל, הרבה פעמים אפשר למצוא תיאוריות מקובלות שההוכחות לכך שהן באמת עובדות הן קטנות - גם בגלל שעדיין אין את הטכנולוגיה לכך (תיאוריית המיתר, למשל. כאב ראש גדול, אבל מעניין מאוד. ושוב - בלי יותר מידי פרקטיקה נכון לימנו) וגם כי אולי לא חשבנו עליהם כפי שצריך. כך גם מאגיה, פסיכולוגיה ובניה אנרגטית. מה גם - שיש הרבה דברים שלא ניתנים למדידה- כי עדיין אין את הטכנולוגיה או הגישה הנכונה לכך. אם מי שמתעסק - מאמין - אשריו. אם מישהו לא מאמין, טוב, בעיה שלו. איש באמונתו יחיה, בלה בלה בלה. אגב - סטטיסטיקה מלאה בהטיות כמו שהחולחולת מלאה בצואה. ובל נשכח איזו תיאוריה חביבה שנחשפתי אליה בתחילת השנה - הצורה שבה תופסים את העולם משנה אותו - והוא עצמו משתנה לפי התיאוריות. מכאן - כל תיאוריה עובדת זמן מה, עד שמגיע זמנה, והיא מפוטרת והולכת לעולם התיאוריות האבודות, בשביל להתמזמז עם אפלטון ותומפסון. (וסלחו לי על הנימה הסרקסטית, אני מקווה שלא פגעתי באף אחד בזה. אם כן, תודיעו לי. אני עדיין לא קוראת מחשבות משהו. במיוחד לא מרחוק.)