תער אוקהם
יש שני דרכים להבין "משהו" (מילה\מונח) : 1. ללכת למילון, למקורות מוסמכים - משהו שרוב האנשים מכירים ומקבלים, או אינציקלופדיה או פילוסוף שכולם מכירים וכדומה. לבדוק את האטימולוגיה של המילה. לבדוק *איך* אנשים משתמשים במילה - כן זה בעצם אומר שאתה קם ויוצא ממחילת ההוביט שלך, *מתי* - תיעוד כרונולוגי - לפני מה זה קרה, מה בא אחרי זה - sequence, ו*למה* - פסיכולוגיה. 2. לקחת את המילה, ולהשתמש בה כמראה, בלי לנתח או לשפוט או להתחיל להרצות לעצמך מתי או מי או למה אמרו ואיך השתמשו בה. אתה תשים לב שאסוציאציות ותמונות ישיר מתחילות לבוא אליך מעצמן. כל מילה היא שונה במבנה שלה מכל מילה אחרת, כל מילה מצביעה לעבר דבר שונה ב"מרחב-זמן", כלומר בקיום. בטבע עצמו שום דבר לא דומה לשום דבר אחר, הכל מיוחד, שום דבר לא חוזר על עצמו. זה ההבדל בין 1 - לקיחה של בסיס - תחקיר מדעי , מבחינה של מתודיקה, הגיון, תיעוד והתבוננות , נסיון ישיר. לבין 2 - הבנה אינדוידואלית, לתת למערכת העצבים שלך ולמוח שלך ולגוף שלך לפעול בעצמם, בלי - superimposition , אם אתה מבין אותי פחות או יותר. ------ לגבי האדיוטים בחיים וסליחה - זה עניין "רוחני" \ "אנרגטי" שילדים בני 10 מבינים גם בלי לקרוא את קראולי או משהו כזה. מספיק קצת social mingeling ושתי סרטי דיסני ויש להם את הבסיס. הסיבה היחידה שלמישה יכול להיות "משהו נגד" - מילה, או מונח כמו "תער אוקהם" היא האסוציאיות שמחוברות אליו, שתיארת. בדרך כלל לאדיוטים , או אנשים שלטעמך היה נחמד אם הם היו מתחננים בפנים על ארבע "לא לא, בבקשה תרחם עלי, אני רוצה לחיות, אני לא רוצה למות" מזיעים ורועדים. אתה יודע, idiots, waste of breath blood, meat and spirit.