ג'יימס רנדי הציע לפני שנים מיליון דולר למי שי

nhavu1

New member
יותר פשוט. אתה כבר מתורגל. שלח לי סרטון של הה

צלחה שלך. אפילו לא תצטרך להוציא כסף על כרטיס טיסה.

RainBird

New member
בשביל *זה* אתה ממש לא צריך אותי. יש לך את תוכנית הכוח. ומתגלגלים ברשת אלפי סרטים "אוטנטים" של אנשים עם טלקניזיס וכו'. אני חושב שההצעה הנגדית שלי יעילה יותר.

Swicca

New member
ארמממ..

הרגע נזכרתי במשהו מעניין.. לא איכפת לי אם אתה חושב שיש לי או אין לי כוחות כלשהם XD בקיצור יום טוב :)

אני רוצה...

המלצות לספרים אמינים שאפשר לשאול מהספריה... וגם שאלת תם: וזה רק בעניין חלק העשבייה שבכישוף- ולא לעניינים אחרים שבו. תחת הנחת יסוד שכישוף הוא דבר נלמד, נרכש, ולא מולד (אחרת מדוע שתצפו מהטרול שיצליח אם יקרא וינסה?) הייתכן שהכישוף לא סותר את המדע ולמעשה הכוחות המאגיים של העשב (למשל, בלדונה) נקראים בדת "סגולות" ובמדע "תכונות הצמח" ואין כל הבדל ביניהם?

nhavu1

New member
**לכל המגיבים.** הסבר מדעי *לא* מבטל את הזכיי

ה. רק צריך להצליח בו יותר מהאדם הממוצע חסר הכוחות.

Bastat

New member
חייבת לציין שעבור מישהו שטוען שמאגיה היא שטות

גמורה...אתה משקיע הרבה זמן עבור העיניין... ההודעה הראשונה שלך נכתבה ב -16:54 וישבת מול המחשב ודנת בנושא הנפלא הזה עד השעה 00:33 - ממש יום עבודה
...שבע שעות לבזבז על משהו שהוא שטות גמורה עבורך - יפה לך. ועוד דבר שאני רוצה לציין...יצא לי בחיי להכיר כמה אנשים (ואחד ספציפי) הומופובים מושבעים שלאחר כמה שנים יצאו מהארון..- כמובן הנושא שונה אבל מבחינתי - אותה גברת בשינוי הדרת. אותי לפחות קצת עייפת גברת (בטח גם את עצמך) נמנעתי להגיב בשיא הדיון, היות וזה נראה לי בזבוז אנרגיה להתדיין עם אנשים כמוך. שיהיה לך רק טוב :)

nhavu1

New member
השיטה הקלה. לטעון שאני מאגיסט בארון ולא להתוו

כח בכלל ...

Bastat

New member
תמיד מעדיפה את הקלות...

למה לי הקושי. לא מחפשת וויכוחים בחיי..ובטח לא להסביר ולהוכיח את דרכי. שיהיה לך יום נפלא ויפה לך שכבר ב- 08:30 אתה בפורום אמנות המאגיה...בסוף תהיה חבר מושבע בפורום

nhavu1

New member
*****סיכום******

מיליון הדולר ינתנו למי שיעשה דברים הנוגדים את חוקי הפיסיקה הידועים *כיום* יזכה. גם זוכי פרס הנובל הפוטנציאליים שיצליחו להשתמש בטכנולוגיה שהספיקו לפתח על סמך חוקי מדע שעוד לא גילינו יקבלו את הפרס (+נובל). גם אם הם יסבירו למחרת איך עשו את זה. או אפילו תוך כדי. גם אם הם ילמדו את כולנו איך עושים את זה. **ההסבר לא רלבנטי לזכאות**. זה חלק מההסכם. אפילו הפיכת המאגיה לחלק רשמי מהמדע לא תמנע זכייה והנושים לא ידפקו על הדלת לדרוש אותו חזרה. הניסוי צריך להיות בתנאים ניטרליים כפי שמוסכמים על *שני* הצדדים. מאות אנשים הגיעו להסכמה הזאת לפני ביצוע הניסוי. למשל שהקלפים לניחוש המחשבות יקנו בחנות מוסכמת ויהיו תחת פיקוח *הדדי*. אבל אף אחד לא יזכה בפרס כי: 1) רנדי רמאי 2) אני מאגיסט בארון. 3) מתוך עשרות המיליונים (חישוב שלי) בעלי כוחות קרה המקרה ואף אחד לא תאב בצע/אף אחד לא מרגיש צורך להוכיח ולא יוותר על עיקרון זה, גם לא בשביל טיפול רפואי מציל חיים לקרוב משפחה או אפילו סתם אנשים רגילים וחסרי מזל. 4) כל אלה שפנו הם הרמאים/רומו ע"י רנדי/היו חלשים באותו יום (כמו אורי גלר כשנתבקש להדגים את כוחותיו עם כלים שלא הוא הכין) 5) הייתכן שפשוט אנשים רוצים להאמין שיש משהו מעבר?

Bastat

New member
***סיכום***

מבינה שאתה שליח של מר רנדי....וכמו המשפט הידוע.... אל תירה בשליח
מי אמר לך שהנוכחים בפורום לא עוזרים לאנשים בכלל וחולים בפרט !!! יקירי תשמור לך את המיליון...לך תקנה לך משהו יפה

nhavu1

New member
וכמובן טענת הקנוניה. את מוכנה להשוות קבוצה ש

תרפאי מול שתי קבוצות ביקורת כשאחת עם פלסיבו? אם כן את זכאית לפרס. אבל סטטיסטיקה היא הרי מדע שמתנגש עם מאגיה...

nhavu1

New member
אני מבין שלא כולם. אבל אף אחד? גם לא להציל חי

י חולה סרטן? לא מענין את הכסף - תצילי חיים *נוספים* בעזרתו. לא את כולם אפשר להציל עם מאגיה. חלק גם הרפואים צריכים להציל

Bastat

New member
אני לא צריכה כסף בשביל זה...

אני לא עובדת רק עם מאגיה. ולא, אני לא אפרט. להתראות ידידי

nhavu1

New member
את יכולה לעזור בהשתלות כבד? אם לא הכסף שלך יו

כל. את לא מכירה אף אחד בסביבה שיש לו קרוב שרק טיפול רפואי יקר יציל אותו? או אנשים רעבים? או אלף מטרות אחרות שכסף חכול לעזור להם ב*נוסף* לאלה שאת עוזרת להם עם כוחות המאגיים? או שהכל כולל הכל אפשר לעשות עם מאגיה וצריך לפטר את מנתחי המוח?

nhavu1

New member
שכחתי לציין שמי שחושב שרנדי רמאי יכול כמו אור

י גלר לתבוע אותו. חבל שכוחותיו לא עמדו לא לראות שהוא יפסיד...

wateryjohn

New member
יש לך כמה טעויות. העיקרית בה היא שהניסוי הוא

לא בתנאים נייטרלים כפי שמוסכמים על שני הצדדים. בחוזה כתוב שהכוח צריך להוכיח לכל אדם, גם פשוט שבפשוטים, שקיים כוח כזה וכי רנדי אחרי לחוזה, כל אי הסכמה בנוגע לסעיף בחוזה תגרור פסילה (לא שהוא לא פסל אנשים עוד לפני שהם ביקשו לכתוב חוזה.), כל אי הסכמה עם רנדי תגרור פסילה, כל דבר שרנדי מחליט יכול לגרום פסילה, רנדי קובע את כל החוקים, זהו לא מבחן מדעי, רנדי אינו מדען, זהו מבחן רנדי. פשוט מאוד. הוא כותב תנאים שמותאמים לכל אדם שלא ניתן לנצח בהם, בעיקר משום שלרנדי נתונה זכות ההחלטה הסופית ואם אתה לא מסכים עם החלטתו ו\או תנאיו אתה מוכרז רמאי בעצמך וכל הסכם מבוטל.

nhavu1

New member
אה באיזה מספר סעיפים בדיוק?

להוכיח לכל אדם פשוט זה דווקא לטובת הנבחן. ושאר הסעיפים נא לציין מספרים.

למעלה