גייס חמישי בתוכינו

adishu

New member
גייס חמישי בתוכינו

למרות שפינוי התושבים הושלם, יש עדיין יהודים בתוכינו שממשיכים לדרום נזקים לצבא בעשרות ומאות אלפי שקלים. מחבךים בציוד הנדסי כאילו שזה יכול להואיל באיזה אופן למיעת הפינוי. זה גורם לנזקים ישירים למדינת ישראל ולהם לא איכפת. כי הם נגד מדינת ישראל - גייס חמישי. בנוסף, חולל זיכרון השואה בצורה מאוד מכוערת. מעשה שלא יעשה. מעשה שמתאים לשונאי מדינת ישראל לבצע ולא יהודים מתוכה. הוא אשר אמרתי -גייס חמישי.

OMER G17

New member
אכן כן...מדובר פה בפושעים

שגורמים נזק כלכלי בלי כל סיבה הגיונית..לכלא ומייד

יוטו

New member
אני גם יהרוס כלי רכב שיבואו

להרוס את ביתי .. (ויותר מכך ) המתיישבים לצערי התנהגו יותר מידי במתינות כלפי מי שגירש אותם מהבית ..

Theherod

New member
יודע מה? אלה שכל כך רוצים להשאר

שישארו. אבל הצבא לא ישאר שם להגן עליהם, לא ולא, הם מתנתקים מהארץ ומהמדינה על כל חוקיה? גם המדינה תתנתק מהם, שישארו שם אם הם רוצים, אבל בלי הגנה/תמיכה כספית. כלומר שילכו להתנחל שם מחדש, אם זה מה שבראש שלהם...

יוטו

New member
למה לא תמיכה כספית .. לאוייבים

מגיע תמיכה כספית ולמתיישבים לא ? הציעו כבר להקים שם ישות ציונית עם צבא משלה , למה הייתם נגד ?

Theherod

New member
לי לא הייתה בעיה

כל עוד הם לא היו דורשים הגנה ותמיכה כספית וחומרי גלם וכו'... כלומר הם רצו להיות ברשות עצמם, אבל שנספק להם אותם שירותים שסיפקנו להם עד היום. לפלסטינים מגיעה תמיכה כספית מאוד מצומצמת, הם במצב ממש חרא, אבל גם אנחנו במצב חרא, לא כמוהם אבל גם אנחנו, ככה שמגיע להם, אבל לא צריך להפריז בכמות...

יוטו

New member
הם לא דרשו הגנה , הם דרשו חימוש

ותמיכה כספית .. לערבים לא מגיע שום תמיכה מאיתנו .. אנחנו לא חייבים להם כלום - הם חייבים לנו אם כבר ... בניגוד לערבים - הנשק שהיית נותן להם לא היה מופנה כליפיך ..

Theherod

New member
ולמה לעזאזל שנתן להם את התמיכה הזאת

הם צפצפו עלינו, ועל החוק שלנו, ועל כל המדינה בכללותה, שיחנקו. לפלסטינים מגיע כי אנחנו הבאנו אותם למצב הזה, וכי קצת עזרה לזולת עוד לא הרגה אף אחד, אני לא מדבר על לכלכל ארגוני טרור, אלא את העם הפלסטיני, וכן, יש הבדל! אמרת שהם חייבים לנו אם כבר, למה?

יוטו

New member
אה שחכתי שאתה תומך אוייב ..

לפלסטינאצים שרוצחים אותנו מגיע , וליהודים שמגינים עלי (שבמקום שעליך יפלו טילים - עליהם נופלים ) הם האוייב בשבילך .. עם בוגדים - אני לא מדבר .. שיבוא שמאלני נורמאלי - אדבר איתו ..

Theherod

New member
אמרתי שאני לא תומך בארגוני טרור

אלא בפלסטינים כעם, וכמו שאמרתי, יש הבדל!!!! אבל יודע מה? סבבה, לא רוצה לדבר? לא נדבר, אתה נראה לי מקרה אבוד של ימני קיצוני עיוור משנאה.

Theherod

New member
אוף כל כך קשה לא להגיב לך...

אתה באמת עיוור, אני לא שונא אדם על פי מוצאו, אני לא קורא לפלסטיני אויב, אני קורא לטרוריסט אויב, לא משנה אם הוא יהודי או ערבי. וטרורסיט מבחינתי הוא מביא שמביא נזק למדינה, והמתנחלים עם כל החסימות וכו', והבלאגן, בהחלט(!) הביאו נזק למדינה.

ab138

New member
שוחד מעוור עיניי חכמים...

אתה כבר עיוור משינאה ליהוי'דם וליהדות שאתה מוכן לפגוע בכל מי שנושא "מחלה" זו. הערבים והפלשטינטינים הם רק תירוץ לבצוע שפטים ביהודים, שהם באמת מה ששנוא עליך. תודה באמת ואז תוכל למקד פעולותיך.

OMER G17

New member
אממ..לא יודע אם אני שמאלני נורמלי

אבל...למה בדיוק נראה לך שההתיישבות היהודית ברצועת עזה תרמה במשהו לביטחון ישראל?

יוטו

New member
שנצא משם - תראה עד כמה היא תרמה ...

כשטילים יפלו על אשקלון - תתמוך לחזור לשם ? לא נכון ? .. שרון עוד נתן לאוייב (כן כן - לאוייב ) המיצרי לשמור שלא יבריחו כלי נשק לעזה ... הם הראשונים שיבריחו את הנשק ..

תגובה

הפלסטינאים הרי לא מצפצפים עלינו.. כן כן. "קצת עזרה לזולת לא הרגה אף אחד".. באמת? אתה בטוח שבנשק שניתן לטרור לא נעשה שימוש נגדינו?? "אני לא מדבר על עזרה לכלכל ארגוני טרור (תודה!) אלא את העם הפלסטינאי" - ידוע לך שהחמאס קיבל רב בבחירות? = רב העם הפלסטינאי תומך בדרך הזו. הם חייבים לנו - למה? לא בטוחה שהביטוי המדוייק הוא: "הם חייבים לנו" - אבל הם בהחלט לא התייחסו / מתייחסים אלינו בצורה הראויה. זקוק להסבר יותר מפורט? יום נעים!

Theherod

New member
נגיד שהרוב תומך בחמאס

יודע למה? כי הוא הראה הכי הרבה הצלחה עד עכשיו, הוא מה שהביא להם הכי הרבה תועלת, אם יעשה הסכן כזה, נגיד שחודש בלי פיגוע והם מקבלים ככה וככה שקלים, עוד חודש? עוד ככה וככה שקלים וכו'... זה יוכיח להם שהטרור הוא לא התשובה, כרגע, מוכיחים להם שהוא כן. וכן, למה לא מתייחסים בצורה הראויה? הפיגועים? יש גם לכיוון ההפוך, ויש את הכיבוש, ויש את התנאי חיים הקטסרטופלים שהם חיים בהם, כשליד עד לא מזמן גרו מתנחלים בווילות מפוארות, אתה רוצה להגיד שאתה לא היית עושה פיגועים? כי על פחות העם היהודי עשה פיגועים, בתקופת האנגלים. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אומר שזה בסדר, כלל וכלל לא, אבל אני יכול להבין אותם.

יוטו

New member
החיים שלהם פה יותר טובים מהחיים

שלהם בכול מדינה ערבית אחדת בעולם ..

למעלה