גייס חמישי בתוכינו

TheOrion

New member
אבל אין מדינה שהיא פלסטין.

יש את ירדן, יש את סוריה, יש את עיראק, איראן, אבל אין את פלסטין. אין לפלסטינים מדינה, אלא יש לערבים ומוסלמים אחרים מדינה. יש מבין?

יוטו

New member
ירדן היא פלסטין .. הרוב שם מגדירים

את עצמם כפלסטינים (לומרות שזו המצאה שלהם המילה פלסטין ) אם ככה , שתהיה גם מדינה ל"מתנחלים " לספרדים היהודים , לאשכנזים היהודים , למרוקאים , לחילוניים , ולדתיים ... למה להם מותר להקים עשרות מדינות מוסלמיות ולנו בקושי אחת ?

TheOrion

New member
כי לא כל הערבים הם עם אחד...

אלו עמים שונים ולכן מדינות שונות. אם ספרדים יהודים, אשכנזים יהודים, מרוקאים, וכו' היו מגדירים עצמם כעמים שונים, הייתי תומך במדינה לכל אחד מהעמים. הבעיה היא שכולם מגדירים עצמם בני העם היהודי ממוצאים שונים, ולכן מגיעה לנו מדינה אחת, לעם היהודי. מבין?

adishu

New member
ירדן כרגע נמצאת במצב של שיווי משקל

בין הבדואים לפלסטינאים. המדינה הזו חיה איתנו בשלום. ברגע שהמאזן הדמוגרפי ישתנה משמעותית ממה שקורה היום, כלומר יכנסו אלמנטים חדשים למדינה כפי שאתה מציע אנחנו עשויים לגלות מדינה פלסטינאית חדשה, חזקה, ועוינת כשכנה. דבר שהוא מאוד לא רצוי. אז אנא הפעל את התאים האפורים לפני שאתה מציע הצעות הזויות ללא מחשבה תחילה. מעבר לזה שהם כמובן לא מסכימים ולא יתנו את ידם לכך.

יוטו

New member
בניגוד למילחמה שיש עכשיו - במילחמה

מול מדינה - אנחנו ננצח ולא נפסיד כמו עכשיו .. לכן אין לי בעיה שירדן תהיה "אוייב " אם זה יבוא מסיבה שכול הערבים שכאן עברו לשם .. אגב - גם מצרים שיש לנו איתה " שלום " מתכננת נגדנו מילחמה , למה אני חושב כך ? בהסכם של ציר פילדלפי - חתמנו שגם אם מצריים לא תעשה את חלקה בהסכם (תעצור מחבלים וכו') לצה"ל יהיה אסור לחזור לשם ללא אישור מצריים .. את זה אמר קצין בכיר , לא אני ..

והמדינה הזו -

והמדינה הזו לו חייבת לקום אצלינו, בארץ שלנו, על אדמה שהיא שלנו - כי חיילים שלנו נהרגו בשבילה. זה פשוט לא הפיתרון. שבת שלום!

TheOrion

New member
בשביל זה...

היא לא קמה בגבולות מדינת ישראל, אלא מחוצה להם.

...

אתה, לעומת זאת, בהודעה שלך יצאת גדול!
מה רע בתואר "יפה-נפש"? אז הייתי צינית.. בגלל זה יצאתי אפס?? נו די.. זה לא יפה.. שבת שלום!

One Echoe

New member
תודה../images/Emo13.gif

זה רע כי את מלבישה על בנאדם סראוטיפ במקום לפתח דיון בריא.

לא לא לא

אינני מלבישה עליו סטראוטיפ - אני מתייחסת לתכונה שבשמה הוא (ייתכן ולא הוא ספציפית.. ואם על זה אתה מתעקש - אז סליחה) מנמק את דעותיו. אילו הייתי אומרת לו: אתה שמאלני, מצפון תל אביב, שיושב כל הזמן במשרד הממוזג שלך- ומאמין לכל מה שאתה רואה בטלוויזיה.. אין לך עקרונות - אתה אדם ריקני - אז הייתי מלבישה עליו סטראוטיפ.. יש הבדל. שבוע טוב!

יוטו

New member
כספית הכוונה לנשק , לא למה שאתה

חושב , אף אחד לא מבקש \ביקש כסף עבורו אישית !

../images/Emo12.gif ונשק זה בחינם?

בכל מקרה, מה שאתה רוצה זה בעצם את הכסף.........
מבינים אותך - גם אני הייתי שמח לקבל כסף מהמדינה - במקום לשלם מיסים

יוטו

New member
לא , כסף עבור אוכל , ותשתיות כמו

שנותנים לאוייב הערבי .. אין אף מתיישב שחיי על חשבון המדינה !!

למעלה