גייס חמישי בתוכינו

אולי תחליט

טתנ אוצה כסף לאוכל ותשתיות או כסף לנשק
הכל מקרה - אפילו אתה בעצמך אומר שמה שאתה רוצה זה כסףףףףףףף!!!!!!!! ולכן ברור שהרצון הזה בכסף הוא שמניע את ההתנגדות שלך להתנתקות!!!!!!!!

יוטו

New member
אני לא מדבר עלי כמובן

אלא על מי שהיה אמור להקים בעזה את " הישות הציונית" שוב - אף אחד לא ביקש כסף עבורו או עבוא משפחתו , אתה יודע מה - שלא היו נותנים להם כסף (כמו שאנחנו מרוב טיפשותינו נותנים לאוייב הערבי ) אלה רק נשקים חשמל ומיים .. תקלטו !!!! אף מתיישב ביהודה ושומרון (אולי כמה עשרות חרדים שגרים בעימנואל ) שחיי על חשבון המדינה !!

TheOrion

New member
ומי יפצה את המדינה על כך?

אז אתה לא רוצה כסף בבנק, אתה פשוט רוצה להיות אוכל חינם. שוב, כסף כסף כסף.

אתה סותר את עצמך

"...שלא היו נותנים להם כסף ... אלה רק נשקים חשמל ומיים ..." ומה זה נשקים חשמל ומים - לא שווה ערך כספי? זה בחינה? ושוב - שורה תחתונה - מאיפה שלא נסתכל על זה, מה שבסופו של דבר אתם רוצים זה כסףףףףףףףףףףףףף!!!! "...אף מתיישב ביהודה ושומרון (אולי כמה עשרות חרדים שגרים בעימנואל ) שחיי על חשבון המדינה !! ..." - ומה עם ההקלות במיסים?
ומה עם העלויות הנמוכות של הדיור?
ומה עם כוחות הצבא האדירים שמופקדים על בטחונם של המתנחלים (ללוות ילדים לחוג שחמט זה לא בדיוק אחד מהתפקידים הקלאסיים של צה"ל).
ומה עם התשתיות האדירות שהושקעו לצורך סלילת "כבישים עוקפים..." זה הכל כסףףףףףףףףףףףף!!!!!!

יוטו

New member
אתם השמאלנים - פשוט זבל של אנשים ..

תאמין לי שברגע שלגור בישובי השומרון זה יהיה כמו לגור בת"א - לא יהיה שום הבדל !! . למה לא התבחיינתם שהעלויות הדיור בקרית שמונה בזמן הטילים היו נמוכות ? אתה יודע - אתה מוזמן לעבור לגור פה (כמו שכתבתי מתגוררים פה גם שמאלנים לצערי ) ואז תראה את " החיים הטובים " שאנחנו חיים .. ואני מדבר איתך על הישוב שלי שהוא בין השקטים (אם לא הכי שקט ) בשומרון ... כמו שלנו מגיע הקלות , גם לשדרות מגיע , ובקרוב גם לרוב ערי השרון יגיע ..

אז רק חיזקת את טענתי

כל הכעס שלך והתסכול שלך נובע מהחשש שהכיס ייפגע
לא אלוהים, לא היהדות, לא ארץ ישראל - הכיס
אתה יודע מה, למה שלא תגור בקרית שמונה
מה, שם זה לא "ארץ ישראל"
שם אתה לא יכול להיות יהודי טוב, מאמין ומגשים את חזון הציונות
שם לא צריך להתיישב ולפתח
וכן, גם לשדרות מגיעות הקלות
אבל הם לא קיבלו. אתה יודע למה
כי נגמר הכסף
הוא נגמר בהתנחלויות
כי להם אין את הלובי הפוליטי שיש לכם
זה למה
אז אולי, עכשיו, אחרי ההתנתקות, גם תושבי שדרות יוכלו לקבל משהו
ואני אגיד לך למה אני לא אלך להתיישב ביישוב שלך, "...שהוא בין השקטים (אם לא הכי שקט ) בשומרון ...", כי אני לא רוצה שיפנו אותי משם, יום אחד.

יוטו

New member
אתם המיליונרים השמאלנים מת"א לעולם

לא תתרמו אגורה אחת עבור המדינה .... יודעים רק לדבר .. לגבי קרית שמונה (בנתיים ) אין סכנה שיבואו לפנות , לכן לא צריך ל"הפציץ " את העיר באנשים .. תאמין לי - ברגע שתהיה סכנה הכי קטנה שיפנו את העיר - לא , כמובן שלא השמאלנים הם אלה שיבואו לחזק את העיר , אלה המתיישבים והיהודים ... לגבי הישוב שלי - ברגע שיפנו אותו , יפנו גם את ת"א - תאמין לי ... זה לא ישוב מבודד או קטן .. ואם חלילה יקום חולה נפש חדש שינסה לפנות אותו - דווקה השמאלנים שפה יפגעו בחייילים או במי שיבוא לפנות אותם ....

תסביר לי דבר אחד..

מה הקטע הזה שלך עם תל-אביב????????????? מה, תל-אביב זה לא ארץ ישראל??????????? אין יותר ערים במדינת ישראל??????????? מה עם נתניה, הרצליה (פיתוח?
), חיפה, אשדוד, אשקלון, שדרות, חדרה, קיסריה, אור-יהודה, יהוד, רמת-השרון, רעננה....... שם אין שמאלנים???? ולא הבנתי עוד משהו "...לגבי קרית שמונה (בנתיים ) אין סכנה שיבואו לפנות , לכן לא צריך ל"הפציץ " את העיר באנשים .. ", כאילו מה, אתם מתיישבים רק במקומות שלגביהם יש סכנת פינוי?????????
אז למה אתם מקטרים?????
הרי זה מה שאתםה מחפשים!!!!!!!!!! אתם רודפים אחרי הפינוי!!!!!!!!!!!! מה שמחזיר אותי למה שאני אומר כל הזמן - מה שמעניין אתכם זה הכסףףףףףףףףףף מהפיצויים!!!!!!!!!!!!!

יוטו

New member
אתה פשוט טמבל ... לגבי ת"א - היא

מוגדרת (לפחות בתקשורת ) כעיר הבירה של השמאלנים ... אני לא גר בקרני שומרון בגלל שיש סכנה של פינוי כי הרי הישוב שלי מוגדר כאחד מ"גושי ההתנחליות הגדולות " שבשום הסכם לא יפונה . כנראה שלא הבנת - כשאמרתי להפציץ את העיר \ ישוב באנשים התכוונתי כמו בגוש !! אם לא שמת לב באו לשם אנשים גם מערים אחרות בארץ ולא רק מהשומרון ... ודי לחשוב שאנחנו רוצים כסף כשאתה חיי בטירה ששווה כמו כול הבתים בייחד בישוב שלי !

הפוסל במומו פוסל.....

קודם כל, טוב לדעת שאני גר בעיר בירה
. אגב, ידוע לך מה התפלגות השמאלנים בהרצליה? ברעננה? ברמת השרון? (אגב, אגלה לך בסוד שגם אני לא גר בתל-אביב, אבל ניחא). אז אתה גר בקרנ"ש ונהנה מבית גדול במחיר מגוחך (יש לי חברים משם, דוקא לא שמאלנים, ואני יודע כמה הם שילמו על הבית), ואם ככה, אתה יודע מה? כשה"טירת שלשה חדרים" שגרים בה 5 נפשות (כי אין מקום ליותר) שלי תיראה כמו הבית "צמוד הקרקע" שלך, אזמין אותך אלי הביתה. עד אז אני מתבייש להראות לך את הבית שלי (לא משהו, ההורים חיים ממשכורת של שכיר, האחיות לומדות ולי יש רק משכורת צבאית). אז אם הבית שלך נראה אפילו דומה לבתים של גוש קטיף - אל תבוא להטיף לי מי המיליונר בין שנינו ("... הזהרו בבני עניים שמהם תצא תורה..."). ועל כסףףףףףףףףףף דיברנו כבר?

אבל בדבר אחד אתה צודק

יש מצב שאתה שילמת על הבית השלם "צמוד קרקע" שלך, לא יותר מאשר שילמו הורי על דירת 3 החדרים שלהם בבית המשותף - תשאל למה?? כי המדינה העניקה למתנחלים "מתנות" בדמות הלוואה עומדת, משכנתא הולכת, ופטורים וזיכויים ממסוי ועוד כהנא וכהנא. על חשבון מי אתה חושב שזה בא???? ודיברנו כבר על זה שכל האידיאולוגיה שלכם, בסופו של דבר, נמדדת בכסףףףףףףףףףףףףף??????

רולדההה

New member
הוא צודק. ../images/Emo98.gif

האפסים האמיתיים הם אלה אשר מחבלים בציוד צה"ל, דבר שעלול לגרום לסיכון חיי חיילים, רק כי הם רוצים לנקום על מהלך דמוקרטי שלא נראה להם. במדינות מתוקנות היו זורקים אותם להרכב בכלא, פה נוהגים בהם ביד רכה.

הוא לא

אבל כנראה אנחנו לא מדברות על אותו אדם (יוטו, במקרה שלי) הלא זה הוא שהכריז בגאון שהוא יהרוס כלי רכב שיבוא להרוס את ביתו (ויותר מכך<!>) וכיאלו זה אל מספיק הוסיף ש"המתיישבים(מי אמר מתנחלים?) לצערי התנהגו יותר מידי במתינות כלפי מי שגירש אותם מהבית" איך אמרת? לכלא לכשנהיה מדינה מתוקנת אמן.

רולדההה

New member
הו, אני מתנצלת. ../images/Emo98.gif

התכוונתי כמובן לכך שכותב ההודעה הראשית צודק. בהחלט לזרוק לכלא כל מי שמכריז בגאון על כך שהוא רוצה לחבל בציוד צה"ל.

למעלה