רק מה שאתם אוהבים זה מה שמותר לעשות כאן. זה בסדר לפתוח שרשור לתוכניות מסויימות ולמלא אותו בשטויות אבל כשמישהו כותב על מישהו שהוא אוהב לשמוע (כמו אסף שדרן העל למשל) אתם ישר יורדים עליו ולא נותנים לו להתבטא. זה לא הוגן במיוחד. הפורום מלא בהודעות לא רלוונטיות על דברים שלא קשורים בכלל לגלגלצ ושכותבים משהו שכן קשור מתעצבנים עליך. חוץ מזה למה לתוכניות מסויימות אתם פותחים שרשור ולתוכניות אחרות לא?
על מה שבאלך אבל בצורה סבירה... לא לפתוח 5 פעמים ביום הודעות כמו "אסף הוא השדרן הכי כוסון והכי מתוק בעולם ואאא אני מאוהבת.." זה לא באמת מעניין פה מישו וזה סתם מוציא אותך מוזרה.. חוץ מזה שהוא קורא פה ומגיב פה לפעמים ולא יודעת עד כמה הוא יעריך את זה שילדה מוזרה חושבת שהוא כוסון וחרמנית עליו. נקודה למחשבה זה הכל....
כל הפורום הזה מלא סגידה לתוכניות בגלגלצ ושדרנים וכשאני נכנסת וכותב על אסף המאמי (שזה מה שכולם עושים) אתם יורדים עליי. זה מאוד מעליב. ככה מקבלים חברים חדשים?
אמרתי שאני אוהבת את עמרי כאילו מהה עשיתיי עוקצורר למנהלת של הפורום הציק לך סבבה אני יפסיק אבל לפחות תגידי לי מה הבעיה שלך איתי ולמה זה כל כך הפרריע לך למה אני לא רואה פה שאמרתי משוו לא פסדרר כפרה דבריי ולגילה אין מה לעשות את אוהבת את האסף הזה שלך אני את עמרי טובב??? את לא תכריחי אותי את מי לאהוב מה לעשות עעקיצר ירדי