גילה ולולי, ברוכות הבאות!

אז בקיצור

רק מה שאתם אוהבים זה מה שמותר לעשות כאן. זה בסדר לפתוח שרשור לתוכניות מסויימות ולמלא אותו בשטויות אבל כשמישהו כותב על מישהו שהוא אוהב לשמוע (כמו אסף שדרן העל למשל) אתם ישר יורדים עליו ולא נותנים לו להתבטא. זה לא הוגן במיוחד. הפורום מלא בהודעות לא רלוונטיות על דברים שלא קשורים בכלל לגלגלצ ושכותבים משהו שכן קשור מתעצבנים עליך. חוץ מזה למה לתוכניות מסויימות אתם פותחים שרשור ולתוכניות אחרות לא?

RJlake

New member
זה בכלל לא ככה...את מוזמנת לכתוב

על מה שבאלך אבל בצורה סבירה... לא לפתוח 5 פעמים ביום הודעות כמו "אסף הוא השדרן הכי כוסון והכי מתוק בעולם ואאא אני מאוהבת.." זה לא באמת מעניין פה מישו וזה סתם מוציא אותך מוזרה.. חוץ מזה שהוא קורא פה ומגיב פה לפעמים ולא יודעת עד כמה הוא יעריך את זה שילדה מוזרה חושבת שהוא כוסון וחרמנית עליו. נקודה למחשבה זה הכל....

אבל אני פתחתי שרשור אחד

ואתם גלגלתם את זה הלאה והוספתם הודעות וירדתם עליי רק בגלל שכתבתי הודעה על אסף (שדרן העל).

limors2

Active member
אז סליחה..../images/Emo54.gif

ביחד עם ההודעות של לולי ושלך זה פשוט התנפח ליותר מידי סגידה, וזה פשוט לא נעים לנו מהשדרנים.. לא משהו אישי נגדך!

דוגריי חן מה הבעיה שלך=\

כאילוו וואווו.. חח אולי היא מקנאת שאת לוקחת לה את אסף=] ק=נ=א=ה=

עעקיצר אל תשתיקי את גילהה ואותיי

זכותנו לאהוב להעריץץ ועעקיצר אומרים פה שאת מזיינת את השכלל על אסף אז אוקצור אין לך זכות דיבורר גונבים לך את אסף......בעעסה

חח מאמי עוד שניה את גוממרתת פהה

אני לא יודעת מיזהה אסף אני יודעת מזה עמריי וזה הבנאדם הכי מושלםם אבררררררררררררררררררררררר

מותק מה זה הדיבורים האלה

את קטינה מאמי לא צריך להשתמש במילים כמו גומרת בגיל שלך (למרות שכשזה מגיע לאסף במקרה שלי...). לא נורא את עוד תלמדי מי זה אסף צ'רנילס כוסון העל.

yhaa hi

New member
ליאורה!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

בבקשה בבקשה תגידי לשירה וגילה להפסיק אני לא מסוגלת יותר!

מה קרה מותק

כל הפורום הזה מלא סגידה לתוכניות בגלגלצ ושדרנים וכשאני נכנסת וכותב על אסף המאמי (שזה מה שכולם עושים) אתם יורדים עליי. זה מאוד מעליב. ככה מקבלים חברים חדשים?

כאילוו מה עשיתיי

אמרתי שאני אוהבת את עמרי כאילו מהה עשיתיי עוקצורר למנהלת של הפורום הציק לך סבבה אני יפסיק אבל לפחות תגידי לי מה הבעיה שלך איתי ולמה זה כל כך הפרריע לך למה אני לא רואה פה שאמרתי משוו לא פסדרר כפרה דבריי ולגילה אין מה לעשות את אוהבת את האסף הזה שלך אני את עמרי טובב??? את לא תכריחי אותי את מי לאהוב מה לעשות עעקיצר ירדי

limors2

Active member
אוקצור אז ככה../images/Emo54.gif

באמת שאין לי שום בעיה איתך, יש לי רק בעיה עם יותר מידי הודעות סגידה. זה לא נעים. לא לנו ולא לשדרנים. אז כל מה שאנחנו מבקשים זה שתמתני אותן, אוקיי?
אני בכלל לא עצבנית. תראי איך אני מחייכת
.

tkuihehr

New member
אוהו השרשור שלך ענק

וואי, אנחנו פתאום יודעים לקבל חדשים??

למעלה