גימלאים יוצאים לדרך - השם מחייב

ToryTory

New member
גימלאים יוצאים לדרך - השם מחייב

יוצאים לדרך זה גם טיולים. וכאחד שלא מפסיק לטייל, מה טוב יותר מאשר לטייל בתקופה הזו, לא חם ולא גשום קררררררררר. אז מה דעתכם ליצור במסגרת הפורום קבוצת מטיילים, לטיולים שיתאימו לכל הגימלאים הצעירים ברוחם.

אנימו

New member
סבאורי-אני יכולה רק להסתכל עליהם

כמו על נרות שבת
לא בטוח שמתאימים למימדים שלי......

cara13

New member
../images/Emo45.gifטוריטורי(מאיפה הניק?)ממש שמחתי

על הרעיון של יצירת קבוצת מטיילים,אני אישית מ ת ה על טיולים אבל יוצא לי מעט מאוד לטייל,ואם כבר,אז לא בתוך העיר אלא יותר באתרים שמחוץ לעיר. אני ממש מקנאה באלה שמכירים את תל אביב מלפני הרבה שנים,יכולתי כמובן לקחת ספר על תולדות תל אביב ולהתחיל ללכת ממקום למקום אבל זה נראה לי קצת מסובך ומעייף. אז אם יש עוד אוהבי טיולים,אפשר להתארגן ולהפגש כדי לברר העדפות ומסלולים.

ToryTory

New member
יופי, באמת הזדמנות לשלב

הכרות עם חברי הפורום הצעירים, וחוויות מהשטח. מי שמעוניין להצטרף ל- cara13, אל היחיד הjud ואלי, מוזמן להצטרף לשירשור. אני מאמינה שמנהלת הפורום היקרה תצטרף אלינו, כך התרשמתי מידיעותיה הרחבות, נכון אנימו? ולך פינזו, שמתי לב שאתה מורה דרך (כך ראיתי בכרטיס האישי שלך), תרים את הכפפה ותראה לנו מה אתה יודע. מי יודע, אולי עוד נחכים ממך?

מנורה

New member
תורי תורי ../images/Emo47.gifעל הרעיון וג'וד../images/Emo47.gif

שהרמת את הכפפה התרמיל שלי מוכן אז קדימה

נֵנָה

New member
היי חבר'ה, איזו רוח ספורטיבית ../images/Emo6.gif

גם אני אשמח להצטרף לקבוצת המטיילים, ברישולים, בתל-אביב ובכל רחבי הארץ
ובהזדמנות זו, ניסיתי לצלם את הכלבות שלי. ג'יפסי זזה כל הזמן ורוצה להתקרב אלי ולכן קשה לי לצלם תמונות חדות וברורות יותר כי אני ממהרת ללחוץ על הלחצן לפני שהיא תתחיל לזוז ואז הפוקוס לא מתמקד היטב. לעומתה בייבי פשוט נעלמת ובורחת ישר למיטה, כי היא מפחדת פחד מוות מהמצלמה, או יותר נכון מהפלש, אבל עכשיו גם כשאני רוצה לצלם אותה בלי פלש, היא נזכרת ובורחת. כשאני מכוונת אליה את המצלמה היא מורידה את ראשה ומחביאה אותו בין הרגליים... וזה מה שהצלחתי להוציא למרות הכל... ראשונה בתור ג'יפסי כלבת הפאג המתוקה

נֵנָה

New member
זאת בייבי הזקנה-סליחה הגימלאית ../images/Emo8.gif

תוך כדי התחמקות ומנוסה לעבר המיטה ...

נֵנָה

New member
וכאן במיטה, מרימה את ראשה ממקום

מחבואו ומציצה בחשש כדי לראות אם אני עדיין אורבת לה שם... ארבתי כמובן וזה מה שיצא ...
מיטתה צמודה למיטה של ג'יפסי והן מקיימות יחסי שכנות טובה למופת ואפילו מתחלפות ביניהן כל פעם במיטה, כי לכל אחת נדמה תמיד שהמיטה של השנייה יותר נוחה... שלא לדבר על צלחות האוכל...

נֵנָה

New member
אודו, הרשה לי להרגיע אותך ../images/Emo107.gif

כלב הפאג הוא הכלב הכי מתוק, הכי רגוע והכי נוח לגידול בבית ובעיקר עם ילדים. גם אם תנסה להרגיז אותו בכל האמצעים, לא תצליח... מהה שכן, הוא יוצא מגדרו כשמגיעים אורחים, או כשהוא נפגש אם אנשים שמוכנים להתיחס אליו, אבל רק מרוב שמחה והתלהבות, שהנה מגיע עוד מישהו שיפנק אותו...

p a l o m a

New member
תסלחו לי על החוצפה.. לא נראה לכם

שהרבה יותר נעים שבכרטיס האישי יהיו איזה פרטים בסיסיים על הבנאדם? מלבד "ניקו"? אני מאד נבוכה, כי איני יודעת עם אני מתכתבת עם ילד ילדה וכו' וכו'.. ברצינות לפחות מ ש ה ו .. רק אני מתלוננת על זה, או שיש עוד כמה שחושבים כמוני? לפחות איזור מגורים, גיל "פחות או יותר", אז מה אתם אומרים? אני צודקת, או שאני צודקת?....
(השאלות מתיחסות לגברים ונשים כאחד...)

נֵנָה

New member
פלומוש, מסכימה אתך לגבי רוב הפרטים

לפחות שנדע מאיזה אזור הוא/היא בארץ, עיסוקים וכו'. בקשר לגיל, אני חושבת שזכותו של כל אחד שלא לכתוב את גילו... הנה גם אני בסה"כ בת 5 בכרטיסי האישי...

למעלה