גימלאים יוצאים לדרך - השם מחייב

ערכ טוב, גם אני מוכנה להצטרף

לכל טיול שיוצע, ושאמצא בו ענין. אין לי בעיה של זמן. קרא אם תרצי לבוא לתל-אביב לסיור, אוכל לטייל איתך, ולהראות לך מקומות יפים, חשוב מה את אוהבת לראות, כי תל-אביב מאוד גדולה ויש הרבה מה לראות בה. קראתי הכל, הדברים מאוד מהנים, לא אוכל להגיב על הכל,על רוב הדברים כבר הגיבו כל כך יפה ולעינין. כתבתם כמה אתן נהנות מכלב בבית, לי היתה כלבת קוקר ספניאל, היה לי די קשה, כי באותה תקופה עבדתי וגרתי בקומה 3, צריכים להוריד אותה 3-4 פעמים ביום, גם בקיץ וגם החורף, גם כשקר וגשום בלילה, להגיד שזה פיקניק, לא!!!!! היו לי הרבה בעיות איתה, פה דלקת עיניים, ודלקת אוזניים, לרחוץ אותה ולנקות אחריה, והיא עברה אצלי גם המלטה, זה לא קל, היום לא הייתי לוקחת על עצמי לטפל בבעל חיי, היום אני רוצה לקנות כנרי,זכר שהיא ציפור שיר, הרבה יותר קל. היה לי כנרי הרבה שנים, אהבתי אותו, גם בו צריכים לטפל, אבל לא כל כך הרבה.

cara13

New member
../images/Emo51.gifלאה שלום על ההזמנה,כשיהיה

בחוץ יותר קריר אקרא לך לדגל.וגם את מוזמנת לבוא לחיפה, יש מקומות יפים וטיילת נהדרת על שפת הים וכפרים דרוזיים ציוריים ועוד כל מיני.

קארא, תודה, מקבלת ברצון את הזמנתך

אין לי שום בעיה להגיע יום אחד לחיפה לטיול, באותה הזדמנות אוכל לבקר גם את אממי.לתפוש שתי ציפורות במכה אחת, חה חה חה!!!!!!

bimbo.

New member
לאה שלום, על מה תליני? הרי הודות

לכלבתך יש לך פיגורה כזו....

בימבו אמרו לך שאת נהדרת??? אני

בטוחה שכן, לידיעתך! לבתי היה כלבה פיקנז טיבטי, שהוא הסתובב הרבה מאוד בביתי, הוא היה רגיל אלינו מאוד, כי כשהוא היה קטן, ועשה בעיות בבית, היא היתה מביאה אותו לנופש אלי למרפסת הגדולה אצלינו, או כשהיא נסעה לחופשה עם כל המשפחה. הוא נפטר בשיבה טובה לפני כשנה, ועד היום הנכדה מתגעגעת אליו, כי הוא היה ישן לידה, בלילה הוא היה סוחב לה חלק מהשמיכה ומתקרבל בה. ככה היה נראה בקוקר ספניאל שלנו

bimbo.

New member
ננה, הכלבות שלך שמעו שהדשא אצל

השכן ירוק יותר.... ובמקרה שלהן, המיטה אצל השכנה נוחה יותר ובצלחת אוכל טעים יותר....

נֵנָה

New member
בימבוש, את בודאי זוכרת את המשל

המפורסם על הכלב שמצא עצם וראה את דמותו במים... אצל כלבים זה תמיד כך. אשר לדשא של השכן, זה כנראה החלק הכלבי שבנו, בני האדם...
אם את זוכרת את הסיפור המפורסם, איך חילק אלוהים שנות חיים לכל החי עלי אדמות...
הנה למשל, כבר עכשיו גי'פסי נמצאת במיטתה של בייבי, ובייבי במיטה של ג'יפסי...
למען האמת, ביבי היא זו שבדרך כלל עוברת למיטתה של ג'יפסי וג'יפסי מחוסר ברירה מקבלת על עצמה את הדין לא עוררין ונכנסת למיטתה של בייבי. כרגע היא יושבת בה עם הראש על השוליים ונראית לי משום מה קצת מדוכאת... או אולי סתם ישנונית...
שתיהן מתגוררות ב"חדר" גדול משלהן שהוא למעשה המרפסת הגדולה שלנו, כמובן שסגורה היטב עם תריסים, ובחורף אנחנו מתקינים להן את המכסים של הכלובים ומרפדים אות ם במצע יותר עבה וחם... התמונה צולמה ממש ברגע זה...

cara13

New member
ננה,ממש כדאי להיות כלב אצלכם,

מלון 5 כוכבים.משום מה נזכרתי כרגע בהומלסים בניו יורק שמתכסים בקרטונים.

bimbo.

New member
ננוש, אין לי ספק שהכלבות שלך נהנות

מחיי תפנוקים (כמו הכלב שלי...)

מנורה

New member
אודו המון בריאות כאבי גב מכה ../images/Emo7.gif

ומי כמוני יודעת לפני 13 שנה עברתי ניתוח ומאז חיי השתנו. כ"מומחית" לנושא פרטים במסר כאן לא פורום לתחלואים

אפי 7

New member
אין לי כלב - לא היה לי כלב -

גדלתי בבית עם כל כך הרבה ילדים - שרק כלב היה חסר לנו. אולם בני גידל כלבה 13 שנה והרדימו אותה לא מזמן בגלל מחלה. נזכרתי - ילדיי ביקשו ממני כלב - קניתי להם כלב גזעי עם תעודות - הבאנו אותו הבייתה - והייתה שמחה גדולה - וכעבור זמן מה מצאתי עצמי - מבשלת אוכל לכלב (אז לא היה דוגלי) - בוקר וערב יוצאת עמו - כי ילדיי רק רצו לשחק איתו כמה דקות ביום - ולרוץ לשחק בחוץ עם חברים כמו שהיה נהוג אז. עם כל הצער שבדבר - הכלב נמסר למשפחה שכלבם נדרס והם היו עצובים - וידעתי בפירוש ששם לכלב יהיה טוב. אגב, מי יודע מאין נובע הביטוי - כל כלב בא יומו? ולמה משייכים את עניין הנקמה לכלב שהיא חיית מחמד? ערב נעים אפי

אנימו

New member
חברים - חזרתי וראיתי שאתם מתארגנים

לטיול! זה יהיה גיבוש יוצא מן הכלל. הצעה מצויינת. מי מרים את הכפפה ומארגן ? נראה לי שכדאי לחשוב על בחירת וועד לפורום...
נראה שעבודתו תהיה קלה כי הדיירים מעולים ונוחים!

מה פתאום פני-מלאך אנימו? אין לי

מושג מי זה טורי-טורי. ושכתבתי שהרמתי את הכפפה התכוונתי שאני מוכנה להצטרף לטיולים ולאו דווקא לארגן אותם.... אבל אם יהיה צורך, טיולים בצפון מוכנה לארגן בכיף. נדמה לי שטורי-טורי (זה הוא או היא??) התכוון/התכוונה לארגן את הקבוצה. טורי-טורי - השמיע/השמיעי קול
דוגמית לטיול בראש-הנקרה מצורפת כאן

למעלה