גימלאים יוצאים לדרך - השם מחייב

../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif טורי-טורי. אמנם עברו

כבר ימי הסליחות, אבל אנא, סלח לי עוד זו הפעם ו... די.
גיליתי שאתה גבר
רציתי לצרף תמונה של תרנגול=גבר, אבל אין לי מושג מה רמת חוש ההומור שלך...........
קח במקום חתיך מצוי.

אנימו

New member
ג'וד-פספסתי כנראה איזו הודעה. ראיתי

שהזכיר את זמך אז עשיתי אחד +אחד ...יצא לי שלוש

לא פלא, אנימו, שיצא לך שלוש../images/Emo6.gif

טורי טורי פנה אלי כאל היחיד jud. לי לא יצא 1+1=3 אלא , טוב, לא משנה מה

ToryTory

New member
jud תנסי אותי, חוש ההומור שלי

ללא גבולות, אבל בפרופורציות חיוביות (ללא גסויות).

ToryTory

New member
איזו חבורה נהדרת

במקרה שוטטתי להנאתי (נו מה יש כבר לגימלאי לעשות?), ונפלתי (חיובית כמובן) לפורום הזה. כל כך מתאים לי. ראיתי את השירשור בנושא ת"א, ורמת ידע מדהימה של כמה מהמשתתפים כמו גם זו של המנהלת החביבה אנימו. כחובבת טיולים וידיעת הארץ הבריקה במוחי המחשבה שיש עם מי לטייל, ומכאן ההמשך. חברים יקרים, איזה כייף לראות את ההענות הזו שלכם. אם אינני טועה, פינזו הוא מורה דרך ומרצה בידיעת הארץ, כך רשום בכרטיסו האישי. לכן פינזו, תן לנו כמה פרטים עליך (ברשות מנהלת הפורום כמובן), וכן רעיון לטיול לגימלאים צעירים ברוחם. ואנימו המנהלת תחליט מי יוציא את הטיול הראשון. מסכימים?

אנימו

New member
טורי -טורי - תודה על המחמאות.

אני מבינה שיש כבר מתחרים על הכושר הטיולי והספורטיבי שלנו
למרות שיש לי דמיון די פרוע
.....לא תארתי לי שנהווה מוקד משיכה כזה להפעלת שרירי ההליכה וכבר לאחר 4 -5 ימים נתארגן עם מקל ותרמיל ונתחיל לצעוד בשבילי הארץ.... אז הרעיון יפה , אבל אנא תנו לנו עוד כמה וכמה ימי חסד ואז נתחיל בצעדה...וגם אז - אנא , במסרים ולא בהצעות על גבי המסך.

ToryTory

New member
אנימו היקרה

כמו שאמרתי בהודעההאחרונה, שוטטתי ומצאתי חבורה נהדרת. אני גם מבינה מרוח ההודעות שרובכם מכירים כך ששילבתי מתימטיקה פשוטה וגילית להפתעתי ש 2=1+1 והצעתי את מה שהצעתי. הערב כאשר נכנסתי שוב לפורום גיליתי לתדהמתי הענות פנטסטית להצעתי. כמובן שאת המנהלת ואת המחליטה על כל מה שקורה כאן במסגרת הפורום, זה מאד ברור. תודה לכולכם Tory

p a l o m a

New member
אנימו, את צודקת, למרות שטיולים../images/Emo20.gif

זה סם החיים (בעיניי..) נראה לי שהפורום עדיין בחיתוליו, ועדיף קודם להתגבש , לראות מי מה לאיפה וכמה.. ואז מתקדם הלאה, מה דעתכם?

אנימו, מאחר ואין לי הכרות

כה מעמיקה עם החברים כפי שיש לך ולרבים מהפורום. עצתי על כן, תבקשי/תשאלי מאחד החברים שאת מכירה להרים את הכפפה ובא לציון גואל, וחסר סדר כעסים וחשדנויות. חג שמח

p a l o m a

New member
שומי היחיד/ היחידה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואתה שושואיסט? :-

p a l o m a

New member
חברים הצילו!! מישו מוכן לעזור לי

להסביר למה התכוונתי? תגידו
אני מקלאוד? אני איירונסייד? אני דגליש? אני פלומבו??? אני?? אני בסך הכל רוצה להגיע הביתה בשלום.... נו, איפה אתם? מישו?

נֵנָה

New member
../images/Emo121.gif מנסה להבין ולהסביר ../images/Emo6.gif

הבנתי את עניין ה"שווושווו..." אבל לא את עניין האינקוגניטו... אנסה להסביר את מה שהבנתי ואולי מישהו אחר יד להסביר את החלק השני
אז שומי, העניין הוא ככה... היו לא מעט הודעות בפורום בהן דובר על מסירה או אי מסירת פרטים בכרטיס האישי. חברים ביקשו וטענו, שמן הראוי שחברים שמצטרפים לפורום יכתבו בכרטיסם לפחות פרטים כלליים מינימליים, כגון אזור מגורים, אולי גם מצב משפחתי או שם פרטי (בסה"כ עפ"י שם פרטי ללא שם משפחה לא ניתן לזהות במציאות מישהו שאינו מעוניין בכך), או תחביבים, או מוטו מסוים שמאמינים בו, או עיסוק שעוסקים בו. לא חייבים כמובן לפרט הכל, אבל מעט פרטים לא יזיקו כדי לעורר אמון. ככל שהאדם יותר גלוי, הוא מעורר יותר אמון. מה לעשות? ככה זה בחיים... אמנם כל חבר חדש מתקבל במאור פנים ואנו בהחלט מעודדים הצטרפות של חברים חדשים כדי להגביר את העניין והגיוון בפורום, אבל יותר קל לנהל שיחה נעימה בפורום ולהרגיש שהאדם שממולם מוכר ולא במעט. קשה לנהל דו שיח עם מישהו אלמוני שהוא רק ניק ותו לא. אולי האשמה היא בנו, הותיקים שמכירים אחד את השני כבר זמן רב גם במציאות ורגילים לשוחח כחברים ותיקים ומוכרים ואני אישית מתנצלת על כך בפני כל החברים החדשים. גם לי לוקח זמן עד שאני מרגישה חופשיה לדבר עם מישהו שלא היה מוכר לי לפני כן וככל שהוא יותר אלמוני, הדבר קשה לי יותר... אחר ואחת החברות כינתה את תופעת האנונימיות הזאת ללא מסירת פרטים מינימליים בכרטיס האישי, כמישהו שנוהג ב"שו... שו..." כלאמר בסודיות יתרה, ולפי מה שהבנתי לזאת התכוונה גם חברתנו פלומה. אנא פלומה יקרה, תקני אותי אם טעיתי, אחרי כל ההסבר הארוך שטרחתי לכתוב

p a l o m a

New member
ננה ,אני בעצמי לא הייתי|חיבוק |../images/Emo6.gif|

מסבירה זאת טוב יותר. תודה לך שבאת לעזרתי....

למעלה