גימלאים יוצאים לדרך - השם מחייב

נֵנָה

New member
BKF פלומיטה, תמיד מוכנה לעזור ולפשר

העיקר שתהיה אווירה טובה, חברית ומפרגנת בין כולם ונהנה ביחד מהפורום הנפלא שלנו

נֵנָה

New member
פרטים שגיליתי בכרטיס האישי ../images/Emo121.gif

כשאתם נכנסים לכרטיס האישי של כל אחד מהחברים, בצד שמאל מופיעים תחומי העניין שלו (באם מילא אותם כמובן). בד"כ עם פתיחתהכרטיס מופיעים רק כמה תחומים ראשונים שנרשמו, אבל אם תלחצו על ה-v הקטן שמופיע ליד הרשימה, תתגלה לכם רשימת כל תחומי העניין במלואה. לחיצה על כל אחד מתחומי העניין, תעלה לך רשימה של כל החברים התפוז שמתעניינים באותו תחום... דבר אחד עוד לא עשיתי, אבל מתכננת לבדוק זה, איך מוסיפים רקע צבעוני לכרטי האישי. אני כבר הולכת לחקור ולבדוק... תודה לכל אלה שעוררו את סקרנותי לגבי הכרטיסים האישיים וגרמו לי לבדוק ולגלות דברים חדשים שעוד לא ידעתי... חבר'ה, זה ממש מומלץ, נחמד ומעניין...
כמובן שיש עוד דברים נחמדים שניתן להוסיף לכרטיס האישי, אבל כל דבר בזמנו...

נֵנָה ו- p a l o m a - עידכון פרטים

הבנתי והפנמתי ועידכנתי את הכרטיס שלי לבקשתכן. אינני שושו, אני שומשום א גיט יום טוב

p a l o m a

New member
מנורה הוצאת לי את המילים מהמקלדת

יופי, סוף סוף גם השרון על המפה.

Big Hammer

New member
הרשמה לקבוצת מטיילי הפורום

ובכן מה דעתכם על " גימלאיטורס " ? מדבורים יפים בלבד לא נתקדם. הצעתי היא להתחיל להרשם בבקשה ולאשר בכך הסכמה לתאריך ולמסלול הטיול. התאריך המוצע : 22.11.2005 יום שלישי נקודת מפגש : פארק שוני על יד בינימינה (הנחת היסוד שלכולם יש רכב ) שעה : 10:00 התכנסות , הכרות , ארוחת בוקר משותפת ( כל אחד מביא מהבית לעצמו) לאחר ארוחת בוקר נסיעה לכוון זכרון יעקב , יערות הכרמל והכפרים הדרוזיים.אם ישאר זמן אפשר להגיע לחיפה. סיום משוער בשעה 17:00 .(באזור חיפה ) ניתן לאשר ע"י מסר למחבר. מצפה להענותכם ליוזמה, כל הערה או רעיון חיובי יתקבלו בשמחה. חג שמח, BIG HAMMER .

למעלה