מאותה סיבה שאת לא?
E Euterpe New member 26/9/06 #220 אני רגועה, אבל למה ומודע אתם אוהבים כ"כ את קרן פלס? ז"א, היא מוכשרת והכל, יש לה לחנים טובים והיא מנגנת בפסנתר (שזו נקודה טובה ) אבל וזה אבל גדול... היא לא יודעת לשיר חביביי. היא שרה בפשטות כ"כ מעצבנת... טוב, על טעם ועל ריח בלה בלה בלה
אני רגועה, אבל למה ומודע אתם אוהבים כ"כ את קרן פלס? ז"א, היא מוכשרת והכל, יש לה לחנים טובים והיא מנגנת בפסנתר (שזו נקודה טובה ) אבל וזה אבל גדול... היא לא יודעת לשיר חביביי. היא שרה בפשטות כ"כ מעצבנת... טוב, על טעם ועל ריח בלה בלה בלה
א אני צילה New member 26/9/06 #222 לא יודעת מי זה אוהבים אבל אני אוהבת כי יש לה קול יפה בעיני והיא מנגנת מעולה בפסנתר ויש לה לחנים מיוחדים ואם על טעם ועל ריח בלהלבה למה בכלל כתבת את ההודעה הזאת? קיצר, שמעת אביתר?
לא יודעת מי זה אוהבים אבל אני אוהבת כי יש לה קול יפה בעיני והיא מנגנת מעולה בפסנתר ויש לה לחנים מיוחדים ואם על טעם ועל ריח בלהלבה למה בכלל כתבת את ההודעה הזאת? קיצר, שמעת אביתר?
E Euterpe New member 26/9/06 #227 ממ תראי צילה ../images/Emo3.gif (../images/Emo6.gif) קול יפה- אולי... לא משו לדעתי. מעולה בפסנתר- כן לחנים מיוחדים- כן שתמשיך להלחין ולא, לא שמעתי אביתר ... כתבתי את ההודעה הזאת כדי להביע את הטעם והריח שלי, לא בשביל להתווכח על זה
ממ תראי צילה ../images/Emo3.gif (../images/Emo6.gif) קול יפה- אולי... לא משו לדעתי. מעולה בפסנתר- כן לחנים מיוחדים- כן שתמשיך להלחין ולא, לא שמעתי אביתר ... כתבתי את ההודעה הזאת כדי להביע את הטעם והריח שלי, לא בשביל להתווכח על זה
ג גינגימניה New member 25/9/06 #88 איזה הבדל מהשיר הקודם שלה את הסגנון הזה אני אוהבת אצל כריסטינה אגילרה.