גלו את עצמכם בעזרת השירים

2shahar

New member
ואת פשוט לא באת..

איך העולם רואה אותי? אל תדאג האם יהיו לי חיים מאושרים? זוהרים מה אנשים באמת חושבים עליי? הולך קדימה האם אנשים חושקים בי בסתר? האם להיות בך מאוהב איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?בום בום :-* מה אני צריך לעשות עם חיי?לילה טוב עצה טובה בשבילי:אמש מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?פרופיל 97 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?לילות לבנים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?חדר קטן ובהלוויה שלי?התאבדות :-O איזה סוג גבר אני אוהב?אילנה
איך יהיה לי מחר?תבלע את הכדור למה אני כאן? חלולים בתור מה אנשים יזכרו אותי?עכשיו מעונן איזה שיר יתקע לי בראש מחר?במילים אחרות האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?קנאה איך תהיה השנה הזו?חלומות גדולים

Simple Sam

New member
אני אנסה אבל בקושי יש לי שירים על המחשב..../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי?הנסיך הקטן האם יהיו לי חיים מאושרים?פרופיל 97 מה אנשים באמת חושבים עליי?יום עובר האם אנשים חושקים בי בסתר?הסתכלו לשמיים איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?יומן מסע מה אני צריך לעשות עם חיי?שחור לבן עצה טובה בשבילי:עטור מצחך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?מחוץ לתחרות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?גן החטאים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?נשל הנחש ובהלוויה שלי?הדרכים הידועות איזה סוג גבר אני אוהב?גלויית שנה טובה משוש המתאבדת [ג'ינג'ייםם
איך יהיה לי מחר?רוקנרול. בטח. למה אני כאן?שומקום בתור מה אנשים יזכרו אותי?שדות הבתולים לנצח
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אתה פה חסר לי [למרות שבטח יתקע לי שדות הבתולים] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?התאבדות איך תהיה השנה הזו?סוף לאהבה יצא לי קקה!

hagzi

New member
גלוית שנה טובה../images/Emo99.gif איזה שיר אלוהי../images/Emo29.gif

hagzi

New member
אין לי אותו על המחשב../images/Emo29.gif

ואין לי איסיקיו... אבל בא לך להתחדש באיזה דיסק- שירה בלי ציבור של יהונתן גפן... יש שם עוד שירים טובים

InnocenceLost

New member
../images/Emo41.gif להלה :)

איך העולם רואה אותי? חלולים :| האם יהיו לי חיים מאושרים? תמונה לשעת ערביים מה אנשים באמת חושבים עליי? בואי אלי האם אנשים חושקים בי בסתר? זוהרים איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? קרחונים נמסים חחחח מה אני צריך לעשות עם חיי? where is my love? עצה טובה בשבילי: עכשיו מעונן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? השכבת אותי בעשר
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? רגעים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? רוצה לשכב איתך
ובהלוויה שלי? miss u איזה סוג גבר אני אוהב? אילנה חחח איך יהיה לי מחר? אני שונא למה אני כאן? הכי קרוב לבד בתור מה אנשים יזכרו אותי? פרופיל 97 חח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? עונות -בעע האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עניין איך תהיה השנה הזו? על הכנרת בזריחה חלק יצאו מבדרים :)

Miss Triple H

New member
אוקיי הנה:

איך העולם רואה אותי? שיר הסמרטוטים האם יהיו לי חיים מאושרים? אני שונא מה אנשים באמת חושבים עליי? הכל מתפורר האם אנשים חושקים בי בסתר? הכל נרשם איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? סוף העולם מה אני צריך לעשות עם חיי? שיר התקווה עצה טובה בשבילי: מלאך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? צלקות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? גשם כבד עומד ליפול איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עכשיו מעונן ובהלוויה שלי? אמש איזה סוג גבר אני אוהבת? שתיקה איך יהיה לי מחר? משוררים למה אני כאן? הכי קרוב לבד בתור מה אנשים יזכרו אותי? לילות לבנים איזה שיר יתקע לי בראש מחר? קבעתי עם האושר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עצוב בלעדייך איך תהיה השנה הזו? אקדחים שלופים

../images/Emo11.gif

איך העולם רואה אותי?
יש לך אותי. האם יהיו לי חיים מאושרים?
חלומות גדולים. מה אנשים באמת חושבים עליי?
עניין. האם אנשים חושקים בי בסתר?
שלכת. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
ועם הזמן. מה אני צריך לעשות עם חיי?
המכתב. עצה טובה בשבילי:
אל תדאג. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
חלומות גדולים. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
בשבילך. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
האם להיות בך מאוהב. ובהלוויה שלי?
חלומות גדולים. איזה סוג גבר אני אוהב?
שאלה טובה :] איך יהיה לי מחר?
יומן מסע. למה אני כאן?
עונות. בתור מה אנשים יזכרו אותי?
חלומות גדולים. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
הולך לאיבוד. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
השקט הרועש. איך תהיה השנה הזו?
לילות לבנים.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאני ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי?עכשיו מעונן האם אנשים חושקים בי בסתר?אתה פה חסר לי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?מה הם רוצים מאביב מה אני צריך לעשות עם חיי?יומן מסע עצה טובה בשבילי:גשם כבר עומד ליפול מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?זה רק הלב שכואב לך מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מטוסים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אל תדאג! (כל כך!!!! DDDD: ) ובהלוויה שלי?משיח לא בא ( >< ) איזה סוג גבר אני אוהב?איש הכמעט איך יהיה לי מחר?אוהב אותה למה אני כאן?הכי קרוב לבד בתור מה אנשים יזכרו אותי? רכבת העמק/סוף העולם איזה שיר יתקע לי בראש מחר?שיר עצוב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?חצר המלך איך תהיה השנה הזו?רוצה לשכב איתך

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאעעע שכחתי את השאלות הראשונות!:(

מחדש
איך העולם רואה אותי?עכשיו מעונן (אוף הרנדומלי שלי לא באמת רנדומלי.): ) האם יהיו לי חיים מאושרים?אני שונא (או שכן..
) מה אנשים באמת חושבים עליי?לילות לבנים האם אנשים חושקים בי בסתר?שלכת איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?עטור מצחך מה אני צריך לעשות עם חיי?עונות D: עצה טובה בשבילי:מחר כבר לא יבוא (><) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?יומן מסע (
) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?הכי קרוב לבד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?כבוד (לא נכון, יתנגן אל תדאג!) ובהלוויה שלי?רוצח משוגע (><) איזה סוג גבר אני אוהב?אל תדאג! DD:: איך יהיה לי מחר?מיליארד טועים למה אני כאן?לילה בתור מה אנשים יזכרו אותי?אתה פה חסר לי איזה שיר יתקע לי בראש מחר?רגעים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אלפי אנשים (
) איך תהיה השנה הזו?הנסיך הקטן

topkp

New member
עונה =]

איך העולם רואה אותי? נשל הנחש-אביב גפן האם יהיו לי חיים מאושרים? מתים משעמום-אביב גפן מה אנשים באמת חושבים עליי? נערי החוף-אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? משוררים-אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לפעמים-אבי גפן מה אני צריך לעשות עם חיי? השכבת אותי ב10-אביב גפן עצה טובה בשבילי: השיר שלנו-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הילדים-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? במילים אחרות-אביב גפן ובהלוויה שלי? ממנטו מורי2-אביב גפן [יצא יפה] איזה סוג גבר אני אוהב? מחר כבר לא יבוא-אביב גפן איך יהיה לי מחר? עצוב בלעדייך-אביב גפן למה אני כאן? הולך קדימה-אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי? בוקר טוב איראן-אביב גפן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אופק ילדותי-אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אבדון-אביב גפן איך תהיה השנה הזו? בוכה על הקבר-אביב גפן

אני../images/Emo192.gif

איך העולם רואה אותי? 'קרן אור' האם יהיו לי חיים מאושרים? 'עם הזמן' מה אנשים באמת חושבים עליי? 'חבר' האם אנשים חושקים בי בסתר? 'רוצה לשכב איתך' איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 'על הכנרת בזריחה' מה אני צריך לעשות עם חיי? 'אבדון' עצה טובה בשבילי: 'אל תכעסו' מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 'למיואשים יש רק גורל' מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 'זוהרים' איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 'אולי' ובהלוויה שלי? 'זה רק הלב שכואב לך' איזה סוג גבר אני אוהב? 'איש הכמעט' איך יהיה לי מחר? 'מחר כבר לא יבוא' למה אני כאן? 'מגיפה' בתור מה אנשים יזכרו אותי? 'עניין' איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 'נערי החוף' האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 'אלפי אנשים' איך תהיה השנה הזו? 'המלחמה הבאה'

galush29

New member
גמאני=]]]

איך העולם רואה אותי?בוכה על הקבר
האם יהיו לי חיים מאושרים?צלקות מה אנשים באמת חושבים עליי?השיר שלנו האם אנשים חושקים בי בסתר?עניין איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?אלימות
מה אני צריך לעשות עם חיי?בום בוםXD עצה טובה בשבילי:זה בא והולך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?קרן אור מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?פרופיל 97 איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?רוצה לשכב איתך OMG
ובהלוויה שלי?אם מתים עדיף למות בסתיו..חחחחח מגנייב יצא טובXD איזה סוג גבר אני אוהב?חלוליםXDDD איך יהיה לי מחר?אקדחים שלופים למה אני כאן?לאן את הולכת בתור מה אנשים יזכרו אותי?שלכת איזה שיר יתקע לי בראש מחר?שומקום האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?סוף העולם איך תהיה השנה הזו?חלומות גדולים

Hosh17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהלוויה יצא טוב

איך העולם רואה אותי? שוב החושך האם יהיו לי חיים מאושרים? ממנטו מורי..סעמק מה אנשים באמת חושבים עליי? לפעמים האם אנשים חושקים בי בסתר? הכל מתפורר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אני שונא מה אני צריך לעשות עם חיי? קרן אור עצה טובה בשבילי: חדר קטן... כפרה על אביבבבבבבבבבבבבבב איזה שיר...עכשיו לא בא לי להעביר לשאלה הבאה. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? רוקנרול מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? חלומות גדולים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שומקום ובהלוויה שלי? אמאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר כבר לא יבוא חחחחחחחחח איזה סוג גבר אני אוהב? גן החטאים איך יהיה לי מחר? אל תדאג למה אני כאן? התירוץ בתור מה אנשים יזכרו אותי? משוררים איזה שיר יתקע לי בראש מחר? גשם כבד האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לאן את הולכת :|:| איך תהיה השנה הזו? מלאך חחח זה מצחיק

מעכבת

New member
../images/Emo122.gif

איך העולם רואה אותי? אל תכעסו. האם יהיו לי חיים מאושרים? בואי אלי. מה אנשים באמת חושבים עליי? גנרל. האם אנשים חושקים בי בסתר? סוף העולם. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? זה בא והולך. מה אני צריך לעשות עם חיי? אילנה. עצה טובה בשבילי: שוב פעם. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? התאבדות. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? גן החטאים. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? כבוד. ובהלוויה שלי? האם להיות בך מאוהב. איזה סוג גבר אני אוהב? עניין! איך יהיה לי מחר? מטוסים. למה אני כאן? זוהרים. בתור מה אנשים יזכרו אותי? יומן מסע. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האמת. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שיר תקווה. איך תהיה השנה הזו? לא יכולתי להציל אותך.

למעלה