גלו את עצמכם בעזרת השירים

תמרוש5

New member
יאללה:)

איך העולם רואה אותי?איש הכמעט האם יהיו לי חיים מאושרים?עצוב בלעדייך מה אנשים באמת חושבים עליי?זוהרים האם אנשים חושקים בי בסתר?אני שונא
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?אמא תראי מה אני צריך לעשות עם חיי?לא יכולתי להציל אותך עצה טובה בשבילי:גן החטאים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?חבר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?רכבת העמק איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?למיואשים יש רק גורל ובהלוויה שלי?התירוץ איזה סוג גבר אני אוהב?הכי קרוב לבד איך יהיה לי מחר?אין זמן תחת השמש למה אני כאן?משל בתור מה אנשים יזכרו אותי?רגעים איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אהבנו האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?השיר שלנו איך תהיה השנה הזו?זה בא והולך

liorrrr9

New member
........

איך העולם רואה אותי?מתים משיעמום האם יהיו לי חיים מאושרים?פלוגת הצער\-: מה אנשים באמת חושבים עליי?סופרסטאר (-: האם אנשים חושקים בי בסתר?התאבדות איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?דיכאון \-: מה אני צריך לעשות עם חיי?אבדון \-: עצה טובה בשבילי:אלימות מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אור הירח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?איש הכמעט איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?הכל מתפורר חחח ובהלוויה שלי?המלחמה הבאה איזה סוג גבר אני אוהב?אל תדאג איך יהיה לי מחר?אהבנו למה אני כאן?רומיאו יולילה בתור מה אנשים יזכרו אותי?אני שונא איזה שיר יתקע לי בראש מחר?ממנטו מורי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?האם להיות בך מאוהב איך תהיה השנה הזו?משוגע

אמאלה

איך העולם רואה אותי? הולך לאיבוד האם יהיו לי חיים מאושרים? pain מה אנשים באמת חושבים עליי? במילים אחרות האם אנשים חושקים בי בסתר? epidemic איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ממנטו מורי מה אני צריך לעשות עם חיי? מחוץ לתחרות עצה טובה בשבילי: סוף לאהבה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? רוקנרול מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שחור לבן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שדות הבתולים ובהלוויה שלי? אולי איזה סוג גבר אני אוהבת? מלח הדמעות איך יהיה לי מחר? מגיע לך יותר למה אני כאן? יש לך אותי בתור מה אנשים יזכרו אותי? המלחמה הבאה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ועם הזמן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אלפי אנשים איך תהיה השנה הזו? אם מתים עדיף למות בסתיו

bati77

New member
סבבה [=

איך העולם רואה אותי? שוב החושך האם יהיו לי חיים מאושרים? כבוד מה אנשים באמת חושבים עליי? זה בא והולך האם אנשים חושקים בי בסתר? לילה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אולי מה אני צריך לעשות עם חיי? פרופיל 97 עצה טובה בשבילי: האם להיות בך מאוהב מהו שיר הנושא שלי? עצוב בלעדייך מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? חלולים חחח איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הכי קרוב לבד חחחחחחחחחח ובהלוויה שלי? אל תדאג?! איזה סוג גבר אני אוהב? לבכות לך.. חחחח איך יהיה לי מחר? אני שונא למה אני כאן? קרחונים נמסים בתור מה אנשים יזכרו אותי? מחוץ לתחרות? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יש לך אותי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? משוררים איך תהיה השנה הזו? אילנה?? יצא לי דיי מעפן.. חח

גדול!!

איך העולם רואה אותי? סופרגראס- אולרייט (מקווה) האם יהיו לי חיים מאושרים? נירוונה- און א פליין (יכול להיות, בדרך לאיזה מקום חדש) מה אנשים באמת חושבים עלי? אלג'יר- האדמה תיפתח (לא יודעת מה הקשר) האם אנשים חושקים בי בסתר? דה דורס- לוב מי טו טיימס (יפה יפה...) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ACDC- לט דר בי רוק (יפה מאוד..) מה אני צריך לעשות עם חיי? סלין דיון- אול ביי מי סלף (נכון) עצה טובה בשבילי: אלג'יר- פעמוני המאה (יכול להיות...) מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? אביב גפן - אור הירח. (אולי לפני כמה שנים טובות...) מהו שיר הנושא של לדעת אחרים? בוב דילן- מר. טמבורין מאן (צריכה לחשוב על זה) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אביב גפן- מצטערים ( לא מתאים לחתונה אבל ללוויה שלי כן) ובהלוויה שלי? דיוהד- פלנט טלקס (אממ אוקי...) איזה סוג גבר אני אוהב? לד זפלין- הארט ברקר (או מיי גד... זה נכון) איך יהיה לי מחר? ACDC- רוף סטאף (אוקי...) למה אני כאן? דיוויד בואי- ספייס אודיטי (טוב...) בתור מה אנשים יזכרו אותי? לד זפלין- האסס אוף דה הולי (טוב........) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ג'ון לנון- איימ לוסינג יו (וואייי זה הצילצול של הפלאפון שלי!!!) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אריק ברמן- המתוקות האחרונות (וואו...) איך תיהיה השנה הזו? נוער שוליים- ציירי לך שפם (לא אני לא!)

הרוב יצא מעניין

איך העולם רואה אותי?" יש בך " החברים של נטאשה האם יהיו לי חיים מאושרים?"מודדת" ירמי קפלן מה אנשים באמת חושבים עליי?"זה הקיץ האחרון" האם אנשים חושקים בי בסתר?,עכשיו מעונן" איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?"בדד" זהר ארגוב מה אני צריך לעשות עם חיי?"אימפריות נופלות" עצה טובה בשבילי:"מאיה" שלום חנוך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "ירח" שלמה ארצי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?"סקס" ד"ר קספר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?"הכוכבים דולקים " משינה ובהלוויה שלי?"שדות של אירוסים " ארצי איזה סוג גבר אני אוהב?"מנגב לך את הדמעות" ארצי איך יהיה לי מחר?"כמה יוסי" למה אני כאן?"התאבדות" אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי?"הדרכים הידועות" חנוך איזה שיר יתקע לי בראש מחר?"צליל מיתר " אייל גולן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?השיר של מימי -רייכל איך תהיה השנה הזו?"מלטף ומשקר" עברי

hagzi

New member
עונהנהנה../images/Emo29.gif

איך העולם רואה אותי? שומקום האם יהיו לי חיים מאושרים? מקסיקו מה אנשים באמת חושבים עליי? חלולים האם אנשים חושקים בי בסתר? הכל נהיה לא רגיל איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? עכשיו מעונן מה אני צריך לעשות עם חיי? ממנטו מורי 2 עצה טובה בשבילי: אל תדאג מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הו אילנה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? עליסה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אני שונא ובהלוויה שלי? צלקות איזה סוג גבר אני אוהב? אהבנו איך יהיה לי מחר? סופרסטאר למה אני כאן? עונות בתור מה אנשים יזכרו אותי? אמש איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שנינו שווים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מיליארד טועים איך תהיה השנה הזו? שיר הסמרטוטים יצא מעפאן... לא נורא

Garden of Sin

New member
שלי..

איך העולם רואה אותי?לילה טוב האם יהיו לי חיים מאושרים?אתה פה חסר לי מה אנשים באמת חושבים עליי?התאבדות האם אנשים חושקים בי בסתר?השכבת אותי בעשר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?הילדים מה אני צריך לעשות עם חיי?פלוגת הצער עצה טובה בשבילי:שיר עצוב מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אבדון מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?כבוד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?זיגוטה ובהלוויה שלי?חבר איזה סוג גבר אני אוהב?משוגע איך יהיה לי מחר?זאת אהבה למה אני כאן?יומן מסע בתור מה אנשים יזכרו אותי?הכי קרוב לבד איזה שיר יתקע לי בראש מחר?בית נבנה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אות?once איך תהיה השנה הזו?גן החטאים

אהבתי את הרעיון:)

איך העולם רואה אותי? פלוגת הצער. האם יהיו לי חיים מאושרים? אמש. מה אנשים באמת חושבים עליי? זה בא והולך. האם אנשים חושקים בי בסתר? שיר עצוב. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? עצוב בלעדייך. מה אני צריך לעשות עם חיי? הילדים. עצה טובה בשבילי: זה רק הלב שכואב לך. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אל תדאג O: מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הרואין. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? על הכנרת בזריחה. ובהלוויה שלי? אני פרפר. איזה סוג גבר אני אוהב? הולך לאיבוד. איך יהיה לי מחר? משהו בין שנינו. למה אני כאן? כבוד. בתור מה אנשים יזכרו אותי? יום עובר. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? רוצה לשכב איתך. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אלימות. איך תהיה השנה הזו? יש לך אותי.

Bambi di

New member
וואו ../images/Emo12.gif

איך העולם רואה אותי? התאבדות
האם יהיו לי חיים מאושרים? שלכת מה אנשים באמת חושבים עליי? בום-בום. אוי על הפנים
האם אנשים חושקים בי בסתר? אוהב אותה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אור הירח מה אני צריך לעשות עם חיי? אולי עצה טובה בשבילי: אהבנו מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עכשיו מעונן :-O מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הולך לאיבוד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? כבוד...
ובהלוויה שלי? מלאך... איזה סוג גבר אני אוהב? תבלע את הכדור
איך יהיה לי מחר? לילה טוב למה אני כאן? מתים משיעמום. פאק. אין יותר נכון מזה...
בתור מה אנשים יזכרו אותי? האם להיות בך מאוהב איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שיר הסמרטוטים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מקסיקו
איך תהיה השנה הזו? דיכאון. יואו. זה לא נורמאלי הכל כאן כמעט מתאים בדיוק...על הפנים

רק משירים של אביב

איך העולם רואה אותי?
אלוהים שיכור האם יהיו לי חיים מאושרים?
למיואשים יש רק גורל מה אנשים באמת חושבים עליי?
אם מתים עדיף למות בסתיו האם אנשים חושקים בי בסתר?
אופטימי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
יש לי אמון בך מה אני צריך לעשות עם חיי?
לפעמים עצה טובה בשבילי:
הכל נהיה לא רגיל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אוהב להיות עצוב מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? השכבת אותי בעשר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אהבנו ובהלוויה שלי? נשל הנחש איזה סוג גבר אני אוהב? המנון לאדישות איך יהיה לי מחר? תשומת לב למה אני כאן? מחר כבר לא יבוא בתור מה אנשים יזכרו אותי? אור הירח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אבדון האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? בואי אלי איך תהיה השנה הזו? ברלין

מ... לא משהו

איך העולם רואה אותי? קבעתי עם האושר האם יהיו לי חיים מאושרים? פרופיל 97 מה אנשים באמת חושבים עליי? עכשיו מעונן האם אנשים חושקים בי בסתר? אין מלאכים בגן עדן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אל תכעסו מה אני צריך לעשות עם חיי? עליסה עצה טובה בשבילי: סוף העולם מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הכי קרוב לבד מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סופרסטאר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אל תדאג ובהלוויה שלי? התירוץ איזה סוג גבר אני אוהב? מטוסים איך יהיה לי מחר? האם להיות בך מאוהב למה אני כאן? בוכה על הקבר בתור מה אנשים יזכרו אותי? מרד הדמעות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כבוד האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מחר כבר לא יבוא איך תהיה השנה הזו? לאן את הולכת

LostSoul1

New member
...

איך העולם רואה אותי? הכי קרוב לבד האם יהיו לי חיים מאושרים? פלוגת הצער מה אנשים באמת חושבים עליי? לילה טוב האם אנשים חושקים בי בסתר? הכל מתפורר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? רוצה לשכב איתך מה אני צריך לעשות עם חיי? אל תדאג עצה טובה בשבילי: פרופיל 97 מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? יומן מסע מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תצא מהמחשב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לבכות לך [אמאלה
] ובהלוויה שלי? אהבנו איזה סוג גבר אני אוהב? אין זמן תחת השמש איך יהיה לי מחר? אילנה למה אני כאן? מה הם רוצים מאביב בתור מה אנשים יזכרו אותי? בוכה על הקבר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אין מלאכים בגן עדן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? קבעתי עם האושר איך תהיה השנה הזו? מקסיקו

moriboy666

New member
כבר היה כזה פעם.. זה אדיר.!!

איך העולם רואה אותי? This Mortal Coil - Song to the Siren האם יהיו לי חיים מאושרים?מיטות חולות מה אנשים באמת חושבים עליי?The Kinks - Sunny Afternoon האם אנשים חושקים בי בסתר?Pete Yorn - Ever Fallen In Love איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Blackfield - Christenings מה אני צריך לעשות עם חיי?Cranberries - 10 - I Will Always עצה טובה בשבילי:Michelle Featherstone - God Bless The Child מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Jet - Look What Youve Done מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Alanis Morissette - The Collection - 01 - Thank You איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, Johnny Cash - Sixteen Candles ובהלוויה שלי?A-HA - Forever Not Yours איזה סוג גבר אני אוהב?Bruce Springsteen - The River איך יהיה לי מחר?Keane - We Might As Well be Strangers למה אני כאן?Eva Cassidy - Autumn Leaves בתור מה אנשים יזכרו אותי?\Alanis Morissette - The Collection - 07 - Princes Familiar. יזה שיר יתקע לי בראש מחר?\Rachel Furner - I Tried האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?עד שתעזוב. ריטה איך תהיה השנה הזו?kent - If You Were Here אי אפשר לזייף שיש פלייליסט כזה גדול על זה עם השירים של אביב אני אענה אחרי הצבא

moriboy666

New member
עונה באביב גפןיות

עכשיו גמ קראתי את השאלות. איך העולם רואה אותי?אבדון האם יהיו לי חיים מאושרים?השיר שלנו מה אנשים באמת חושבים עליי? מצטערים חחחחחחחח!!!! אוי חמודים אני יודע..וזה בסדר האם אנשים חושקים בי בסתר?כבוד איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?שתיקה ..חח גדול גדול!! מה אני צריך לעשות עם חיי?תבלע את הכדור עצה טובה בשבילי:השכבת אותי בעשר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?קרחונים נמסים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?לאן את הולכת איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אם את תבואי אלי ובהלוויה שלי?סוף העולם איזה סוג גבר אני אוהב?מחר איך יהיה לי מחר?על הכנרת בזריחה למה אני כאן?ממנטו מורי בתור מה אנשים יזכרו אותי?עצוב בלעדייך איזה שיר יתקע לי בראש מחר?הולכת על המים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אין זמן תחת השמש איך תהיה השנה הזו?אלפי אנשים

o0oSlipKnoTo0o

New member
אמג זה כ"כ נכון במיוחד עם מה אני צכה לעשות...

בחיי חחחחחחחח וגם בהלוויה איך העולם רואה אותי? זה רק הלב שכואב לך האם יהיו לי חיים מאושרים? זוהרים מה אנשים באמת חושבים עליי? אהבנו האם אנשים חושקים בי בסתר? hello איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? עליסה מה אני צריך לעשות עם חיי? האם להיות בך מאוהב עצה טובה בשבילי: סוף העולם מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שלכת מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אור הירח איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שיר עצוב ובהלוויה שלי? אם מתים עדיף למות בסתיו איזה סוג גבר אני אוהב? לא יכולתי להציל אותך איך יהיה לי מחר? גשם כבד עופד ליפול למה אני כאן? עכשיו מעונן בתור מה אנשים יזכרו אותי? מלאך איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אין מלאכים בגן עדן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שתיקה איך תהיה השנה הזו? לילות לבנים

אלכסהה

New member
AND THE WINNER IS

איך העולם רואה אותי? הכל נהיה לא רגיל. האם יהיו לי חיים מאושרים? עליסה. מה אנשים באמת חושבים עליי? אור הירח. האם אנשים חושקים בי בסתר? שיר הסמרטוטים. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אופק ילדותי. מה אני צריך לעשות עם חיי? יש לך אותי. עצה טובה בשבילי: הסתכלו לשמיים. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? חלומות גדולים. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אמש. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שלכת. ובהלוויה שלי? יום עובר (כמה אירוני?). איזה סוג גבר אני אוהב? אלפי אנשים. איך יהיה לי מחר? עורי עור. למה אני כאן? לאן את הולכת. בתור מה אנשים יזכרו אותי? גנרל. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? רכבת העמק. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אם את תבואי אלי (וואו). איך תהיה השנה הזו? זוהרים.

למעלה