גלו את עצמכם בעזרת השירים

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

אין לי כח לפתוח פלייליסט של אביב לבד.. אני פותחת פלייליסט ענקקק עם כל השירים הטובים, והלא טובים שיש לי במחשב.. [לא רק שירים שלי..] איך העולם רואה אותי? Beautiful boy [Darling Sean]-Jhon Lennon [בן!?..=\] האם יהיו לי חיים מאושרים? Always-Bon Jovi [כן, ברור.] מה אנשים באמת חושבים עליי? אחרי הכל את שיר- שלמה ארצי [
] האם אנשים חושקים בי בסתר? Welcome To Paradise-Green Day [שיהיה] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? את לא כמו כולם-משינה מה אני צריך לעשות עם חיי? Only You- Elvis Presley [אלביסס
אבל מה הקשר?] עצה טובה בשבילי: Wind Of Change-Scorpions [וואי. לגמרי. ברצינות] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Yellow-Coldplay [דווקא לא] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Till There Was You-The Beatles [נחמד דווקא] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יונתן ואביב-הנסיך הקטן [רק שתדעו שאני באמת אשים שירים כאלה] ובהלוויה שלי?Love Hurts-Bon Jovi איזה סוג גבר אני אוהב?Goodbye My Lover- James Blunt איך יהיה לי מחר? Wait For Me- Sean Lennon למה אני כאן? More Then Words - Eric Clapton בתור מה אנשים יזכרו אותי? Something- The Beatles איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אביב-נשל הנחש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I Will Remember You- Sara Mclachlan איך תהיה השנה הזו?Tears And Rain- James Blunt

moriboy666

New member
זו מיה :)

איך העולם רואה אותי?יום עובר האם יהיו לי חיים מאושרים?פרופיל 97 מה אנשים באמת חושבים עליי?אמא תראי האם אנשים חושקים בי בסתר?אוהב אותה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?האם להיות בך מאוהב מה אני צריך לעשות עם חיי?עצוב בלעדיך עצה טובה בשבילי:משהו בין שנינו מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?יש לך אותי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אופק ילדותי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?יומן מסע ובהלוויה שלי?הולכת על המים איזה סוג גבר אני אוהב?מחר איך יהיה לי מחר?קבעתי עם האושר למה אני כאן?ממנטו מורי בתור מה אנשים יזכרו אותי?זיגוטה איזה שיר יתקע לי בראש מחר?הרואין האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אני פרפר איך תהיה השנה הזו?התירוץ יצא לי מעפן :/

למעלה