..../images/Emo190.gif|פיס|
אין לי כח לפתוח פלייליסט של אביב לבד.. אני פותחת פלייליסט ענקקק עם כל השירים הטובים, והלא טובים שיש לי במחשב.. [לא רק שירים שלי..] איך העולם רואה אותי? Beautiful boy [Darling Sean]-Jhon Lennon [בן!?..=\] האם יהיו לי חיים מאושרים? Always-Bon Jovi [כן, ברור.] מה אנשים באמת חושבים עליי? אחרי הכל את שיר- שלמה ארצי [
] האם אנשים חושקים בי בסתר? Welcome To Paradise-Green Day [שיהיה] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? את לא כמו כולם-משינה מה אני צריך לעשות עם חיי? Only You- Elvis Presley [אלביסס
אבל מה הקשר?] עצה טובה בשבילי: Wind Of Change-Scorpions [וואי. לגמרי. ברצינות] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Yellow-Coldplay [דווקא לא] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Till There Was You-The Beatles [נחמד דווקא] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יונתן ואביב-הנסיך הקטן [רק שתדעו שאני באמת אשים שירים כאלה] ובהלוויה שלי?Love Hurts-Bon Jovi איזה סוג גבר אני אוהב?Goodbye My Lover- James Blunt איך יהיה לי מחר? Wait For Me- Sean Lennon למה אני כאן? More Then Words - Eric Clapton בתור מה אנשים יזכרו אותי? Something- The Beatles איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אביב-נשל הנחש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I Will Remember You- Sara Mclachlan איך תהיה השנה הזו?Tears And Rain- James Blunt
אין לי כח לפתוח פלייליסט של אביב לבד.. אני פותחת פלייליסט ענקקק עם כל השירים הטובים, והלא טובים שיש לי במחשב.. [לא רק שירים שלי..] איך העולם רואה אותי? Beautiful boy [Darling Sean]-Jhon Lennon [בן!?..=\] האם יהיו לי חיים מאושרים? Always-Bon Jovi [כן, ברור.] מה אנשים באמת חושבים עליי? אחרי הכל את שיר- שלמה ארצי [