גלעד שלנו, מה אפשר לעשות למענך?

שיבא2

New member
גלעד שלנו, מה אפשר לעשות למענך?

הייתי בעצרת בכיכר רבין, כתבתי מכתב לראש הממשלה, והוא החזיר לי תשובה לגבי גורל גלעד. וזה חימם מאוד את ליבי. צלצלתי למדי כהן , ממושב קדרון, צלצלתי לבית ספר שלו, לקחתי הטלפון של שמשון- זה שמארגן העצרות לגלעד לקחתי את הטלפון של שירה, הבחורה שמארגנת את מטה המאבק- והיא טרם יצרה עימי קשר על פעילות למען גלעד שליט. שלחתי צ'ק למשפחת שליט, ונועם שליט לא רוצה לפדות הצק. רציתי שהצק יגיע רק לגלעד שליט ולמען שיחרורו, אבל כנראה גורל הצק הזה להיות בפח האשפה.. מה אפשר עוד לעשות? תליתי פוסטר בחזית הבית שלי, של גלעד שליט. מתה לעשות משהו, ומרגישה שכאילו לא רוצים לעשות משהו למענו, למעשה. או שעושים הכל בחשאיות , כמו שכתב ראש הממשלה אליי במכתב. *** אם למישהו יש רעיונות עשייה שיקדמו ולו במילימטר את שיחרורו. אשמח לעשות ולתרום. די נמאס לי לרדוף אחרי אנשים כדי לעשות משהו למען גלעד. זו הרגשתי, בכל אופן, שאני רודפת ומאמציי לשווא. זה כואב לי, אבל די, אין לי כוח לזה יותר. אשמח לתגובות שבת שלום.

אני יגיד לך מה צריך לעשות,תקראו גם כל השאר יש

צריך לעשות עצרת המונית מול בית הממשלה בירושלים. לא בכיכר רבין אלא בבית הממשלה בירושלים, לגרום לכך שיום סדר רגיל לא יהיה לאנשים האלה. ולא רק פרסום העצרת פה בפורום אלה באתרים רבים ובעיתונות. אתם לא יודעים כמה מנהלי מערכות של עיתונאות מוכנים לעשות פרסום כזה ללא כסף רק בגלל מטרה להחזיר את הילד הביתה. נדבר עם שמעון מנהל המאבק...נדבר עם נועם שליט..עם מי שצריך..אפילו נקרצץ להם עד שנקבל תשובה חיובית..רק כדי לקבל אור ירוק ונפעל למען מימוש הרעיון שנעלה כאן ביחד. אז בואו בבקשה נפסיק פה לעקוץ ולא לדבר יפה אחד לשני, לכולנו יש מטרה אחת פה לגרום לכך להחזיר את גלעד הביתה לכל אחד מכם יש כוח להשפיע אז בואו נתאחד יחדיו ונפסיק עם הזילזול וחוסר הכבוד כלפי כל אחד בפורום. מישהו לא דיבר אליכם יפה?התנשא?התעלמו!אתם אנשים בוגרים ואנשים כאלה שמזלזלים באחרים לא יקבלו פה "במה" תתעלמו. (כי למרות הכל לכל אחד יש פה את הכוח והזכות להביא את דעתו) אז בואו נתחיל לחזור לדבר על גלעד שכולנו אוהבים ורוצים שיחזור מהר חי בריא ושלם כי אני מאמינה באמונה שלמה שאותו ניראה חוצה את הגבול על רגליו ועם חיוכו המבוייש והמקסים. אז שתחזרו באמת לדבר על גלעד ונתחיל לגבש רעיונות להחזרתו - אני יחזור לפורום הזה. כי בתקופה האחרונה מה שעשיתם פה היה בזבוז זמן של אנרגיה במקום להשקיע אותה על מאמצים לגיבוש רעיונות ולעשייה הוצאת את זה על "להחזיר" "להתשתיק" "ללמד" ועוד...

רגב ת

New member
מה צריך לעשות למען גלעד?

צריך להיות קשובים לנועם שליט ולסמוך את ידינו עליו שהוא ידע מתי כדאי לשתוק ומתי לפעול יש הרבה רגישויות בנושא שאנו לא מודעים אליהם ולהתפלל-ערב ט' באב לשלומו של גלעד ולכול העוסקים במלאכה שה' ייתן להם את התבונה להחליט נכון בזמן הנכון

שיבא2

New member
אתה אח של אלדד רגב???

אוי הנושא הזה כואב קורע את הלב. היתה לי שיחה עם חבר ילדות של אודי גולדווסר ונדמה לי שאתה אח של אלדד, לפי השם והכתובת בסוף ההודעה. אני באופן אישי לא מסיכמה עם דרכו של נועם שליט אבל מצד שני, מה אני כבר יכולה לעשות למען גלעד שלנו? הייתי מתה לצאת לרחובות , לשאוג נמשיך לדבר. כרגע הילדה חזרה הביתה . צריכה לטפל בה שבוע טוב. ואשמח אם תגיד לי אם אתה אחיו של אלדד

שיבא2

New member
למי היא נשואה?

לעופר- זה שהציג המשפחה בתקשורת? ויש בני ועוד אח, אם אינני טועה. הנה, היום במעריב, כתוב שאנשי השב"כ והמוסד בעד שיחרורו של שליט יש אלוהים והוא לצידי. חייבת ללכת!!!!!! ביי

Shira Esther

New member
אף אחד לא *נגד* שחרורו

וזאת אחת מאי ההבנות שלדעתי עומדות במרכז המחאה.

קמנצינד

New member
באמת ?

אם את לא *נגד* שחררו, אז למה אמרת שצריך "להתפלל בעיקר" ? ואם זו 'אחת' מאי ההבנות שלדעתך עומדות במרכז המחאה, מהן שאר אי ההבנות שלדעתך עומדות במרכז המחאה ?

Shira Esther

New member
בגלל שיש דברים שהם לא מתפקידי.

מאוד חצוף מצידך לרמוז שאני לא רוצה בשחרורו של גלעד שליט, ואני מאוד מקווה שלא לכך התכוונת, כי זה פוגע מאוד. לא אמרתי שיש כמה אי הבנות, אמרתי שאחת מהדברים המרכזיים במחאה הוא אי ההבנה הזאת. עם כל הכבוד, אני לא מוכנה שתדבר אלי בטון הזה.

קמנצינד

New member
מצטער מאוד, שירה אסתר

אני לא סומך על האנשים שזה תפקידם, שיעשו משהו, אם לא נילחץ עליהם. אם את סומכת עליהם, ואת לא חושבת שאת צריכה לעשות משהו- בבקשה.

שיבא2

New member
תפרטי בבקשה

אף אחד לא נגד שחרורו של מי? של שליט? ולמה שתהיה התנגדות? למה התכוונת?

Shira Esther

New member
כתבו שאנשי השב:כ והמוסד

בעד שחרור שליט, ואני כתבתי שזה ברור- הרי סביר להניח שכולם בעד שחרורו. השאלה היא הדרך.

שיבא2

New member
מה ברור בזה כל כך????

שליט הוא שבוי לא מביאים שבוי בכל מחיר !!!!! מה זה ברור? הם פשוט אנושיים אנשי השב"כ שלנו. יהודים. ככה זה יהודים. קדושת החיים. לא כמו הערבים שמקדשים את המתים. ישמעאל, אין מה לעשות

קמנצינד

New member
תיראי, זה לא כזה מסובך....

כשכתבו שהשב"כ והמוסד בעד שיחרור שליט, התכוונו שהם בעד עיסקה עם החמאס שתכלול שיחרור מחבלים. הבנת ?

שיבא2

New member
גבירתי הנכבדה

יש לך את כל הכוח שלי איתך אני לא יודעת מה אנשים פה עוסקים בשטויות אני חדשה בפורום הזה. משיחה עם שירה, שהיא ראש המטה למען שחרורו של גלעד שליט עושה רושם שהכל רדום מה זה רדום? שינת דוב בחורף קשה הנה, עכשיו פגשתי מישהו ברחוב וביקשתי ממנו שיתלה שלט בבית שלו. אארגן לי כמה שלטים מאירגון הבנים. *** לי יהיה קשה להגיע לירושלים, כי אני אמא לילדה קטנה אבל אעשה כל מאמץ וכשנגיע לגשר נחצה אותו לי יש הרגשה שמשפחת שליט מרדימה כל ניסיון לעשות משהו למען גלעד. היתה לי שיחה גם עם נועם שליט. אבל, הוא לא מבין שגלעד הוא נושא ציבורי. לא רוצים רון ארד 2 שבוע טוב

יונה1

New member
האם גלעד הוא נושא ציבורי?

שמעתי הערב ראיון מקומם ומרתיח בקול ישראל, עם אחת "האמהות" מעמק הירדן. קבוצת נשים שכל שבת עומדת בצומת צמח ומחלקת סרטים צהובים לנהגים. המסר הכי חשוב בדבריה, היה כי הן חלילה לא מוחות נגד איש!!! לדבריה, הן עומדות שם כבר כמה שבועות אך ורק בכדי להראות "לנועם ואביבה" שהם אינם לבד. לדבריה, עשייה זו קיבלה את בירכתו של נועם שליט ואף את התרגשותו. נו באמת! כבר יוצאת סוף סוף לרחובות קבוצה של אזרחים. ראשית, למה להדיר גברים מהעניין הזה ולהדגיש את "האמהות"? שנית, כבר יצאו מהבית, שיואילו בטובן כן למחות וכן לכעוס למען גלעד. כמה שנים עוד נדרשות לחייל האומלל הזה במרתפים בכדי שהציבור יתחיל להתרגז ולמחות למענו? ומה הפלא שהפוליטיקאים שלנו בזים לנו אפילו יותר משאנו בזים להם?

שיבא2

New member
יונה הנפלאה באדם

ראש הממשלה שלנו פועל לגלעד שליט, הוא אדם רגיש ביותר אסור שהוא ילך הביתה לפני שיחזיר את גלעד שלנו הביתה. כמו שהוא החזיר את רגב וגולדוווסר. היום היה מאמר במעריב ראשי השבכ והמוסד לטובת החזרת שליט. קניתי מייד את העיתון כשראיתי הכתבה אוכל לשלוח לך את זה בפקס. תראי, אולי השקט משתלם למה לחמאס הנבלות האלה יש דרישות ואחרי עיסקת רגב - גולדווסר התאבון שלהם רק נפתח.... יונה, את שאר השיח נעשה בנינו, בצורה אישית. את נשמעת לי אישה אמיצה ומיותר להגיד, מבריקה. שלך שיבא.

יונה1

New member
תודה חביבתי

כבר קראתי את זה ב-NRG http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/771/323.html ותודה רבה על המחמאה!! זה משונה, כי כבר כמעט התרגלתי להיות המנוולת של הפורום הזה. עוד תקלקלי אותי....

שיבא2

New member
יונה יונה

תלמדי משהו , יונה המתוקה, אנשים חכמים תמיד קל לשנוא בעבר אפילו הרגו אנשים שהעזו לחשוב אחרת, כמו גלילאו גליליי תמיד האיכות יהיה במיעוט. לכן מעט אנשים קוראים עיתון "הארץ" ומעט אנשים מצביעים למר"צ כי אלה מקומות שופעים באיכות. אז שימי פס, יקרה שלי. אמא שלי אומרת משהו גס אבל נכון- היא אומרת- יש לי תחת, שכולם יכנסו לשם. תהיי חזקה ובאמונתך. אשתדל להתקשר בקרוב. לי את עושה טוב את מצחיקה אותי כהוגן עם המסרונים שלך לתפוז. יישר כוח, מתוקה שיבא

יונה1

New member
ודאי שאני שמה פס

למזלי הרב, יש לי כאבי ראש פרטיים משלי, שאינם קשורים כהוא זה לגלעד שליט או לנושא שבויים בכלל. בנוסף - למרבה השמחה, האתגרים האינטלקטואלים והאקדמיים שלי אינם מבוססי פורומים או טוקבקים של אינטרנט. יש לי במות אחרות. אם בכלל, אז אני בסיפור הזה רק בבחינת מעניקת אוכל לציפורים. ירצו יאכלו, לא ירצו, לא יאכלו (אבל מן הסתם את צעירה מכדי להכיר את הבדיחה הזו.)

למעלה