גלעד שלנו, מה אפשר לעשות למענך?

שיבא2

New member
ראובן

אמרתי "תפקיד בכיר"- עדיף להגזים ולהחמיא מאשר להקטין בן אדם. בכל אופן אני מתכוונת לכתוב מכתבים לסרקוזי, אובמה ובוש. זה המון עבודה. אבל הכל למען שליט עד שישוב אלינו בעזרת השם.

קמנצינד

New member
ומה עם מקיין ?

הבחירות בארה"ב הן עוד מספר חודשים, ואי אפשר לדעת מי יזכה. אם את שולחת מכתב לאובמה, כדאי שתשלחי גם למקיין. אם הוא יזכה, יכול להיות שהוא יעלב או משהו. בגלל זה הוא עלול לעשות 'דוקא', ולא להחזיר את גלעד שליט וחבל.

שיבא2

New member
הסיכוי שמקיין יבחר קלוש

הוא זקן והאמירקאים מתייחסים למראה חיצוני הוא בגד באשתו כשהיה בשבי, והעם האמריקאי לא סולח לו על זה ויצא עם אישה שצעירה ממנו ב 20 שנה אבל אכתוב גם לו צריכה לזה זמן, כי יש לי ילדה קטנה ואיתה אי אפשר לעשות כלום רק לטפל בה בשבת בעלי יהיה איתה ואני אארגן מכתבים תודה על העיצה שיבא

קמנצינד

New member
לא ידעתי שמקיין בגד באישתו כשהוא היה בשבי

דוקא שמעתי שהוא נחשב לגיבור משום שכשיכל להשתחרר, בחר להישאר בשבי, על מנת שחיילים אחרים יוכלו להשתחרר לפניו. עכשיו אני מבין למה. אבל זה לא משנה. אל תשכחי שגם קלינטון בגד באישתו, ועוד שיקר לפני כל האומה לגבי זה. מה שלא הפריע לו להבחר פעמיים. למרות שנידמה לי שקלינטון, כשניבחר, היה יותר צעיר ממקיין. וחוץ מזה הוא גם מנגן על סקסופון.

שיבא2

New member
מקיין והבגידות

אדון מקיין עזב אישה חולה זה ההבדל והנשיא רייגן לא סלח לו על הבגידה הזו בה היא היתה חולה בסרטן, נדמה לי. וננסי רייגן גם לא סלחה לו. למקיין הזקן. והעם באמריקה דתי. לכן, שמקיין יחפש את הקול האמריקאי. הוא גם מדבר לא יפה לאומנים. ואומנים שם צוחקים עליו שהוא זקן. סנילי. עבר זמנו. בטח שהוא יתן לאחרים להשתחרר לפניו מהשבי.... אחרי שהתחתן עוד בשבי, עם אישה שצעירה ממנו ב 20 שנה. גם אני הייתי נשארת בשבי, אחרי עיסקה כזאת. תחשוב!!!!! וקלינטון בגד עם יהודיה , שמנה ומכוערת אז מגיע לו מידת חסד. ואשתו של קלינטון גאון מהלך על שתיים. היא שמה את לוינסקי בכיס הקטן עם השכל שלה. וגם קלינטון נראית הרבה יותר טוב ממוניקה לוינסקי הפרה. אז תלמד לקרוא רכילות בין השורות. שלך , שיבא

קמנצינד

New member
באמת לא ידעתי לקרוא את כל זה בין השורות

אבל עדיין אני חושב שאם את כותבת לאובאמה, אז כדאי שתכתבי גם למקיין.

שיבא2

New member
אני יעשה את זה

זה המון עבודה כיי צריכה לקרוא את הביוגרפיה של כל אחד מהם ועוד באנגלית לנסח מכתב רגיש ונוגע לכל אדם לתרגם לאנגלית להקליד ולשלוח חתיכת עבודה אבל בשביל גלעד אעשה גם את זה

לדעתי יש לגייס עוד אנשים למשימה

אני מציע להתארגן ולהכניס הודעות בכל הפורומים של תפוז שכל מי שיש לו קשרים או קרובים בחו"ל יפעיל אותם כדי שיכתבו למנהיגים ולארגוני זכויות אדם לפעול עבור גלעד. גם אם לא כולם תומכים בישראל המינימום זה לדרוש ביקור הצלב האדום אצלו ועל זה לא צפויות להיות מחלוקות.

שיבא2

New member
ראובן היקר

אני כותבת לבד לא צריכה שיכתבו איתי יש לי יכולת כתיבה גבוהה בעלי ישמור על הילדה ובשבת אחרי הניקיונות אני מתלבשת על המשימה ותראה שאני אצליח.

Shira Esther

New member
בבקשה למחוק.

השורה האחרונה היא פשוט גועל נפש, ללא קשר לדעה מסויימת.

Shira Esther

New member
אנחנו חיים במזרח התיכון,

והמנטליות של שכנינו אחרת משלנו. הם אכן רואים באנשים סחורה.

קמנצינד

New member
למה להתפלל, ולמה 'בעיקר' ?

במדינת ישראל, אפשר לסמוך בעיניים עצומות על המדינה, הממשלה,המערכת, צה"ל, ואנשי המקצוע שתפקידם לעסוק בדברים כאלו, כמו שאפשר לסמוך עליהם בעינייים עצומות בכל נושא. הם יעשו מלאכתם נאמנה בין אם נתפלל ובין אם לא. ממש לא יעזור גם אם נתפלל. להפך. החמאס בוחן אותנו כל הזמן, ובגלל שהוא רואה שאת ושכמותך מתפללים, הוא מעלה את המחיר ! איפה את חיה ?

Shira Esther

New member
לא אולמרט עוסק בזה.

יש אנשים במשרד הביטחון שזה תפקידם, ואני חושבת שבהחלט ניתן לסמוך עליהם, מכיוון שהם מוסמכים לעבודה כזאת.

קמנצינד

New member
בודאי !

כמו שאמרתי, במדינת ישראל ניתן לסמוך על כל מי שמוסמך לעבודתו ! את, כמובן, מדברת מנסיון.

Shira Esther

New member
למה לא ניתן לסמוך?

אני שונאת את ההכפשות האלה על 'הישראלי'. כן, אני סומכת על מי שמוסמך לנהל את המו"מ. מה הקשר לניסיון, בדיוק? אני שמחה שמעולם לא היה במשפחתי מקרה חטיפה, ומתפללת שלא יהיה. אבל עצם היותך בקלחת לא מבטיח את הבנתך מה בדיוק קורה בה.

למעלה