ראובן היקר!
מה אתה מודה לי על מכתביי אליך? אתה לא פחות מרתק !!!!! ואם .... אתה חושב שתיפטר ממני כל כך מהר?????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה טועה! אני אמשיך לדבר איתך, אם תרצה לדבר איתי, כמובן. ולגופו של עיניין תראה, אני מאוד התנגדתי לעיסקת רגב- גולדווסר. אבל מה ראש הממשלה יכל לעשות? ההיא ישבה לו על הצוואר, כמו לא רוצה להגיד מה.... (אם אתה מגדל כלבים, אתה יודע כמו מה...) ושיגע אותי שהיא (קרנית) תיעתעה בתקשורת ובנו כציבור. בי בכל אופן. היא הצליחה לגרום לי לחשוב שאולי באמת אודי שלה בחיים....\ אבל אחרי שהיא קיבלה רוב של שרי הממשלה, היא אמרה שהיא בעצם נלחמת להיות אלמנה.... אז איפה כאן קו רציונלי אחיד? וצבועים אני לא אוהבת, ראובן ולא שקרנים. וגברת גולדווסר השלימה תואר שני בהצטיינות בהמהלך המאבק, אז כוחות אגו יש לה, ברוך השם. ותאמין לי , ראובן, אתה מדבר עם בחורה שעברה חיים קשים מנשוא. ומאבקים קשים מגיל אפס. לא כמוה- מגיל 29- כשאודי שלה נישבה..... קרנית לא תספר לי מה זה סבל בחיים. כשהיא ליקקה גלידה כילדה , אני חייתי בעולם דמיוני ובמחשבות איך לשפר את חיי- נדמה לי שאני והיא בנות אותו גיל בערך.... אולי אני קצת יותר מבוגרת. החשיבה הלא תבונית והצביעות שלה הרסו אותי ונתנו לי דחף עז לפעול למען שליט כי בשם האלוהים, שליט בחיים. וצה"ל והשב"כ והמוסד לא ישקרו לה סתם שאודי שלה מת... והיא עוד פנתה לחסן נסראללה ונשיא אירן (אחמדיניגאד...) ולמי לא? מה, הם הפכו פתאום לאוהבי ישראל? ציונים? מה זה ההתנהגות הזאת???? מצד שני, אני מאמינה גדולה באלוהים, ובדת היהודית המופלאה שלנו. והחרדים לא מקדשים עיסקה בכל מחיר על חיי גלעד שלנו. אז אמרתי לחבריי החרדים, בצ'טים, שיש לי ויכוח איתם ועם היהדות, אבל כשמדובר בהנמקה היהודית, אני קדה קידה. לכן, אעשה הכל למען שליט. אכתוב מכתבים לראש הממשלה ומקווה שמופז יבחר ובטח אכתוב גם לו מכתב. ואכתוב בפורום ואדבר עם יונה ואתרום כסף, אם יהיה לי לאן.... ואולי גם אכתוב מכתב לנשיא צרפת. גלעד הוא אזרח צרפתי גם. ונראה, אלוהים בשמים שומר עליו. בזה אני בטוחה. תכתוב לי. ביי. *****ואם אני מרגיזה את אחד מבני משפחות גולדווסר - רגב, עמכם הסליחה מקרב הלב. אבל כשיוצאים למאבק שכזה, צריך לקחת בחשבון גם ביקורת ודיעות אחרות בעם. מותר לנו לחשוב אחרת. זה מדינה דמוקרטית, יש פה חופש ביטוי, וכל עוד הוא נעשה לפי הכללים, אין מניעה "לסתום פיות". ומי שיצא למאבק שכזה צריך להיות בוגר לספוג גם ביקורת. אבל לכבוד המתים- נעשה את זה ברוח מכובדת. גם הם חללי צה"ל שנהרגו במילוי תפקידם לשמור על המולדת. שיבא