בוא נעמיד דברים על דיוקם
אני לא יודעת עם מי אני מדברת עם הניק הזה אם אח של רגב גיסתו אבל עם כל הכבוד לך ושנשמתו של רגב תהיה מנוחתו בגן עדן אבל יש לך עסק עם בחורה שהשכול אכל כל פינה בלב שלי 1. דוד של אבא שלי נהרג במלחמת השחרור, סבתא של אבא שלי ניסתה להתאבד כמה פעמים. ומשו אותה מהים. 2.חבר של בעלי נהרג באסון צאלים ב' . בחור יפה תואר. יפה כמו שרק אלוהים רוצה אליו בשמים. והייתי ילדה בת 18 כשזה קרה. מיותר לציין כמה שנים לקח לי לעכל את המוות שלו, ועד היום אני מדממת את מותו. 3.בעלי במילואים ,בואדי חראמייה, היה תחת אש התופת. במקרה בעלי היה ב 8 שעות הפסקה, כשהמפגע הנתעב רצח את חבריו- אבי עזרא זכרונו לברכה בגן עדן והקצין, דייוייד דיימלין. אז בבקשה ממך לא להטיף לי על שכול. וזו דעתי. כן, עיסקת גולדווסר - רגב, מטרפדת את העיסקה לשליט. ופעילותי למען שליט עולה לי דמים פוגעת בבריאותי ופוגעת במשפחתי אבל בעזרת השם, אלוהים יחזיר לנו את גלעד שליט. אעשה הכל כדי שהוא יחזור. ויש לי קשרים בעולם החרדי. אז לא להטיף לי על מה התורה וההלכות אומרות. אני יודעת בעצמי. אני כועסת עלייך!!!!!! את לא תקראי לי ולבעלי משתמטים!!!!!! תתביישי לך!!!!!! וראובן הוא בתפקיד בכיר בצבא. סיכן את חייו יום יום למען נוחיותך האישית..... שתביאי ילדים לבית רבן. אז בבקשה, לא להגיד מילה!!! לא עליי לא על ראובן ובטח לא על יונה. הסכינאות שלכם זרה לשיח התרבותי שיבא ואני כועסת עלייך מאוד!!!! וגם בעלי- הוא על הקו וזועם עלייך!!!!