גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

קודם כל, חשוב לי שידעו אני לא נוהג לכתוב בפורומים, ובמיוחד לא על נושא רגיש כל כך. אבל זה היה חשוב לנדב, אז הסכמתי. אני רוצה להתחיל בלספר לכם על עצמי: קוראים לי רועי ואני חייל בסדיר. אני משרת בגולני, ואחרי סוכות אני מתחיל קורס קצינים. הדעות הפוליטיות שלי הן מרכזיות ביותר. עד כאן הכל רגיל? הנקודה למענה נכנסתי לפה היא שלקחתי חלק פעיל בהתנתקות כסגן מפקד באחד הצוותים. פיניתי 3 התנחלויות ומטעמים אישיים לא אכתוב שמות. גם לא אכתוב מה היה שם, כי בשביל זה לא צריך אותי. רק רציתי שתנסו להבין כיצד מרגיש הצד המפנה, הצד של לובשי המדים. אז רק רציתי שתדעו, כואב לנו. גם כי פונו אנשים ללא רצונם, וגם כי הצלחתם במשימה ופצעתם אותנו פצעים שלעולם לא יגלידו. רק רציתי שתדעו, אני ולובשי מדים רבים שמרנו על מאחזים והתנחלויות. רק רציתי שתדעו, רבים הם החיילים, שמתנגדים לכך, אבל לעולם לא סירבו. רק רציתי שתדעו, נשבענו אמונים למדים שלנו ולצה"ל, ולכן אין ביכולתנו לבחור פקודה. רק רציתי שתדעו, המשפחה של סבי נספתה בשואה ולעולם לא תבינו את הכאב שבניצול אירוע השואה. רק רציתי שתדעו, מילים כואבות הרבה יותר ממעשים. רק רציתי שתדעו, מילות השנאה לא ישכחו. רק רציתי שתדעו, שלא שכחנו ולא סלחנו. רק רציתי שתדעו, שהכאבתם לנו מעל ומעבר לכל דימיון. רק רציתי שתדעו, שבעוד אני כותב מכתב זה, אני מתמלא דמעות. אבל מי אני שירצה? אני רק חייל שלא סירב פקודה. אם אפשר, יש לי רק בקשה אחת, תגידו שאתם כועסים, תגידו שאתם שונאים, אבל אל תגידו שלא פגעתם.

כתבת מהר אז אני אתקן אותך

*ארצה, לא נורא אחי אתה בלחץ. בכל מקרה, תודה אני מת עליך

One Echoe

New member
כ"כ מבין אותך איש יקר../images/Emo24.gif

אני יכול להזדהות איתך כ"כ בקלות... אני כ"כ מבין את הכאב שבהשוואות השואה..זה נושא כ"כ רגיש, והם ככה משווים. כ"כ מבין אותך. תהיה חזק, כולנו איתך!!!

כואב לי לכתוב את זה אבל...

מי זה "כולנו"? אני עדיין פוחד שרוב הפורום יתקוף אותו. אגב, ההזדהות היא לא רק בניצול השואה נכון?

One Echoe

New member
לא...זה בהכל!

הוא חייל שלנו!!! הוא אח שלי והוא שמר עלינו! וכולנו זה כל האנשים השפויים...

../images/Emo24.gif

אין לי מה לומר, ריגשת אותי עד דמעות. אני מקווה בשבילך שקיצוני הימין של הפורום הזה לא יגיבו לך ואני מקווה בשבילם, ובשביל המדינה הזאת, שהם יבנו גם אתכם. מעריכה אותך מאד, כל הכבוד לך. עשית את המעשה הנכון.

Rotema3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo39.gif

ממש מרגש, ועצוב. אני מקווה שעם הזמן הפצעים ייתאחו, שתדע להשלים עם שהיה, שתבין שאתה יצאת בסדר גמור ושאין לך שום סיבה להרגיש רע עם עצמך. כל המילים הקשות ששמעת מהם לא כוונו אליך באופן אישי, הם פשוט היו כואבים ולא חשבו יותר מדי. תרגיש טוב

אני ארשה לעצמי להגיב בשם חבר

ולבקש ממך לא להוריד מהם את האשמה. אני גם הוסיף לדבריו שהוא בעצמו אמר לי אחרי ההתנתקות: "הם ידעו שזה לא יעזור, הם עשו את זה כדי לפגוע".

Rotema3

New member
אני לא מורידה את האשמה, אני פשוט

מבינה אותם. מבינה-לא מבכימה. שים לב טוב טוב להבדל. כואב לי עליהם, וכואב לי החיילים, כל אחד מהם עבר דברים קשים. אי אפשר לשים לב לסבל של אחד, ולהתעלם מהאחר. שיהיה לחבר שלך רק טוב.

בואי נאמר

שאם אדם היה שודד בנק בגלל שאין לו מספיק כסף לטיסה לחו"ל, לא הייתי מרחם עליו. המתנחלים ברובם, פגעו כי לא קיבלו את מבוקשם, ואני לא ארחם עליהם. בכל מקרה, תודה בשמו.

אני מתנגד עם חלק מהדברים

אבל עם תגובות כמו של אדריכל אני מעדיף לא להגיב כי אני לא מתווקח עם טיפשים

והנה לכם הימין הקיצוני

במקום לומר לחייל ששומר עליך שאתה איתו, אתה מעדיף להכנס לויכוח! אל בקיצור אל תרשום תגובה להודעה שלי (!) אני לא אהפוך את השרשור שלו למלחמה שלך.

להזכיר לך

גם אני שרתתי 3 שנים שאותו חייל עדיין לא ידע מה זה צבא כי אני התגייסתי בדצמ' 00 אז אל תבלבל לי את המוח וכמה חבל לך שאני לא מקשיב לך אני יגיב למי שאני רוצה ואיך שאני רוצה

להזכיר לך

גם אני שרתתי 3 שנים שאותו חייל עדיין לא ידע מה זה צבא כי אני התגייסתי בדצמ' 00 אז אל תבלבל לי את המוח וכמה חבל לך שאני לא מקשיב לך אני יגיב למי שאני רוצה ואיך שאני רוצה

למעלה