גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

yellow6

New member
תיכנס שוב לתגובה שלי ותבדוק אם נעשו

הכללות, אוקיי? ורק להארה- כשאומרים "רוב" ו"יש כאלה" זה אומר שלא מתכוונים לכולם(לא נעשתה כאן הכללה) מקווה שהבהרתי את עצמי

yellow6

New member
מה זה משנה? זאת לא הנקודה

יש חיילים שבאמת משרתים את המדינה שלנו בצורה הטובה ביותר ויש כאלה שסתם מבזים את צה"ל ואת זה אפשר לראות בכל מקום שבו יש חיילים.

NAS00

New member
אין דבר כזה

בצבא "הסכמת". יש פקודה וצריך לבצע. ואני אומר לך את זה בתור אחד שמתנגד להתנתקות.

A L1

New member
אבל יש גבול

המפקד יגיד לך קפוץ מהגג - כן המפקד יש דברים שפשוט אסור לעשות... אני חושב שאם הייתי בצבא והמפקד היה אומר לי לפנות יהודים לטובת המחבלים הייתי אומר שאני הולך לכלא. כי איך אפשר לחיות עם המחשבה שעזרת לאירגוני טרור שרוצים להשמיד אותך???

לומר לחייל לקפוץ מהגג

זה פקודה לא חוקית לפי חוקי צה"ל. לומר לחייל לבצע את ההתנתקות זה פקודה חוקית. אתה בן 14, מאיפה לך מה תעשה בצבא??????.

A L1

New member
אני כבר בן 15

בני אדם גודלים שכחת?! גם כשאני אהיה בן 18 תגיד שאני בן 14?

One Echoe

New member
אתה כנראה לא למדת על השואה.

ואין לך שום טיפת כבוד לשואה. בשואה לא לקחו אנשים מהבתים, הובילו אותם כמו כלבים אל המוות הכ"כ מיוחל של הנאצים. התייחסו אליהם לא פחות ולא יותר - יותר גרוע משמתייחסים לחיות.(שזה עצוב) אתה יודע, היו נאצים שאחרי שהם חזרו מה " עבודה ", הם ליטפו את החתול שלהם ונתנו לו לאכול. אתה צריך להתבייש לך.

איך אתה מעיז

לדבר איתי בכלל על השואה אה?!?!?! אני יגיד לך משהו סבתא שלי בת 86 נצולת שואה אז אל תבלבל לי את השכל שאני לא יודע מה זה שואה אם כבר אתה לא יודע ואתה צריך להתבייש לך!!! כי את הסיפורים אני שמעתי בהבית ולא הייתי צריך לראות טלויזה בשביל זה כל יום זכרון

אבל בכל זאת

גרשו אנשים מהבית שלהם בשביל מה??? זה לא כמו ימית בשביל שלום פה מדובר בשביל סתם אם הייתי יודע בלב שלם שהמהלך הזה יביא פרות ויהיה סוף סוף שלום לא כמו אסון אוסלו אז הייתי מסכים עם המהלך הזה אבל לצערי אני מכיר טוב את הנפשות הפועלות ועד שהם לא הגרשו אותנו לים אז לא יהיה שקט

אבל בכל זאת

גרשו אנשים מהבית שלהם בשביל מה??? זה לא כמו ימית בשביל שלום פה מדובר בשביל סתם אם הייתי יודע בלב שלם שהמהלך הזה יביא פרות ויהיה סוף סוף שלום לא כמו אסון אוסלו אז הייתי מסכים עם המהלך הזה אבל לצערי אני מכיר טוב את הנפשות הפועלות ועד שהם לא הגרשו אותנו לים אז לא יהיה שקט

../images/Emo60.gif אוקי

אני התלבטתי אם להגיב או לא אבל בגלל שטרחת וכתבת הודעה אני אגיב. טוב אז ככה ברור שגם לחיילים יהיה קשה, אף אחד לא חשב שזה יהיה קל. אבל תסלח לי אם אני לא רואה את הצד שלך בעניין ואת הצער שלך כי עדיין כואב לי אולי בעוד כמה זמן אני אראה גם את הכאב שלך אבל עכשיו זה מוקדם מדי. אבל בדבר אחד אני מסכימה איתך כבר עכשיו כל השוואה לשואה היא לא במקום! ועוד משו אני ממש מעריכה את כל מה שעשית למען בטחון המדינה ובטחון המתנחלים אבל לאנשים קשה לראות או להפגין את זה עכשיו.

למעלה