גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

מגורשת

New member
המשך...

ולצערי חייל, הגענו למצב שבו כל האנשים הטובים והצדיקים, שהיו מוכנים למסור את נפשם בשביל המולדת יושבים בכלא. והפושעים הכי גדולים מסתובבים ברחובות, מוצאים אנשים מהבתים, מכים אותם, וזורקים אותם לרחוב. והפושע הכי גדול שבזכות הגרוש לא פתחו לא תיקים שהיו אמורים להיפתח, הוא יושב על כסא שם למעלה ומנהל את המדינה.. כך שמי שרוצה להישאר ישר והגון,ולשמור על כללי מוסר בסיסים, מוצא את עצמו בכלא....

Tomak20

New member
עצה שלי

תתבעו את ממשלת ישראל וצה"ל בהאג על פשע מלחמה(טיהור אתני הוא פשע מלחמה). כך תשפילו גם את ישראל על העוול הנוראי שביצעה כנגדכם, וגם תשפילו את "העולם הנאור" שצריך להודות שזה פשע...

מוכנים למסור את עצמם בשביל המולדת??

חחחחחחחחחחחחחח, כמה מהבנות שישבו בכלא לא יתגייסי בכלל?

מגורשת

New member
אפאחת לא תתגייס.

כי צבא זה לא לבנות. אנחנו תורמים לעם ולארץ בכל שניה מהחיים שלנו שאנחנו גרים במקומות מסוכנים. אנחנו אפ]ילו מסכימים למות בשביל זה. אנחנו עושים כל יום אחה"צ המון דברים בהתנדבות. בזמן שהנוןער שלכם יושב מול הטלוויזיה או מול המחשב. ובנות דתיות עושות במקום שנתיים צבא שנתיים שרות לאומי.

צבא זה לכולם,

וכל החיילות הגיבורות שלנו שוות מאה פעם אותך ואת כול מי, שאומרת: "צבא זה לא לבנות".

מגורשת

New member
ראיתי את החיילות הגיבורות שלכם

אחת ביקשה מהמפקד לא לגרש בשביל שלא יישברו לה את הציפורניים. אני ראיתי את זה בעניים שלי. זה הדבר היחיד שמפריע לה. מה שאנחנו עושים ביום אתם לא עושים כל החיים. אפאחד לא משלם לנו על מה שאנחנו עושים. ואנחלנו גם לא עושים את זה בשביל שלא נצטרך לשבת בכלא. אנחנו עושים הכל באמונה שלמה למען ארץ ישראל. לפי התורה אסור לבנות להיות בצבא. נקודה.

רולדההה

New member
בטח. לפי הצבא בנות ../images/Emo98.gif

הן רק מכונות ילודה שצריכות לנקות את הבית. את באמת משהו מיוחד, את יודעת? לבוא ולדבר ככה אל חייל שמוכן להקריב את החיים שלו בשביל להגן על קבוצת פושעים שהאדמה יותר חשובה לה מחיי בניה. את מוכנה להקריב את חייך בשביל החול הזה? שיהיה לך בסבבה. אבל כשאת הולכת לגור שם את גם רוצה שיבוא כוח לשמור עלייך מכל הפצ'מרים, כי אלוהים, מה לעשות, כוחו מוגבל. אם היינו עושים בשכל ומשאירים את כל ההתנחלויות שם, נותנים תאריך יציאה של צה"ל מגוש קטיף ואומרים שלום, כולכם הייתם בורכים. לבכות על גירוש כשיש פשעים כל כך הרבה חמורים? עברתם דירה. זהו. חבל שאין לך יותר ערך לחיים שלך. שאת בטוחה שהאדמה שה' נתן שווה את כל זה. אני שמחה שהוציאו אותך מהבית. אני שמחה שאת וכל שאר הפנאטים כבר לא שם. חשפתם את הפרצוף שלכם מול העולם וכל מה שקיבלתם מגיע לכם. בנות מקומן לא בצבא. זבל. אף אחד לא צריך היה למות על הגנת ה"מולדת" בעזה, היכן שישנם שני מליון ערבים. אף אחד לא היה צריך להגן עלייך.

spoop

New member
רולדה

אני מאחלת לך לעבור גם דירה. שיביאו את האדמה שלך למי שרצח את אבא שלך. שיוציאו את אבא שלך מהקבר,ויפריעו למנוחתו. שיוציאו אותך בכוח,ובלי רחמים מהבית שבנית בשתיי ידיים. הרי כולנו יודעים שאף אחד לא אוהב שמכריחים אותו לעשות דברים. אפילו שיכריחו אותי להסתפר אני לא אהיה מוכנה.

מגורשת

New member
לא. החלום שלנו היה להישאר בלי צבא

ביקשנו לא פעם מהצבא לצאת מהגוש. להשאיר את העניין לטיפולינו. לא פעם נפתחה אש לעבר יהודים. והצבא לא יירה על מנת לפגוע. המון פעמיםן הם העדיפו שאנחנו נפגע. העיקר שהערבים ייצאו בריאים ושלמים... אנחנו היינו מגיבים ביד חזקה וגומרים את הטרור. עזה זה ארץ ישראל. שווה למות בשבילה.

רולדההה

New member
הו, בטח. ../images/Emo98.gif

ואז הייתם עושים עליהום על הכפרים וטובחים בכולם.שמענו על דרך התורה שלכם, פנאטים.

מגורשת

New member
נכון..

דרך התורה שנו זה להרוג את מי שמרים יד על עם ישראל ותורת ישראל.. בונה ממכם אנחנו לא בוגדים. אנחנו לא מתרפסים בפיני האוייב ומציעים לו פרחים ומתנות תמורת דם יהודי. אהנחנו לא רוצים לתת מדינה לאוייב. אנחנו לא רוצים לום עם האוייב. ואנחנו לא נוותר על שום חלק מהארץ הקדושה שלנו. אנחנו נגיב , ננקום, ונכבוש!

למעלה