גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

יוטו

New member
ברור , היום חייל אמיתי זה אצלכם מי

שהרס ליהודים את החיים . עדיף לא לשרת ולא לעשות את מה שהוא עשה מאשר לשרת 50 שנה ולעשות את הפשע שהוא עשה ..

spoop

New member
אני תמיד ידעתי שגם החיילים הם קורבן

כי שאני חושבת על זה,נתנו להם פקודה לבצע,והם היו הרגישו מחוייבת לצבא,כי הרי זה הצבא שלנו,ולא היה נראה להם שהוא ישלח אותם למשהו שהוא לא מוצרך. זה כמו להרעיב אריות או משהו,ואז לזרוק לשם מישהו שיעביר אותם כלוב או לא יודעת מה. מה שעשו למתנחלים זה עוול נורא,הם היו במצב נפשי מטורף,ולשם שלחו את החיילים. תסלחו לי את האשמים אני לא רואה במתנחלים,ולא בחיילים,אלא בהוגי התוכנית ותומכיה הנלהבים.

spoop

New member
בהחלט

הוא אשם במצב הנפשי של המתנחל(אני לא מדברת על מתנחלים שאלימים תמיד,אלא על כאלה שעולמם חרב עליהם) והוא הביא לשם את החיילת,אז באופן ישיר הוא אשם.

spoop

New member
אני אנסה להביא לך דוגמא

ילד מוכה בסדר? הוא גודל ונהיה עבריין ורוצח מישהו. אז בעולם שום תירוץ לרצח הזה אני מסכימה! אבל ההורים אשמים. לא האשמים היחידים,אבל הם אלו שהתחילו הכל,אז הם האשמים העיקריים.

A L1

New member
תגובה...

הסכמת לעשות מהלך שהוא גירוש יהודים, שספגו קסאמים במשך שנים. ונתינת השטח לאותם מחבלים, שהפגיזו אותם עם קסאמים, וביצעו פיגועים בארץ. ורוצים שאתה ואני לא ניהיה קיימים בגלל שאנחנו יהודים. ובקשר להשוואת השואה לעיניין הפינו: תגידו, מה אתם מפגרים או משהו? העיפו אנשים מהבתים שהם בנו במו ידיהם, עסקו בחקלאות, והשקיעו הרבה מאמצים בשטח, בזמן שהם סופגים קסאמים על הראש, במקום שאשקלון וערים אחרות יספגו קסאמים. אז באים ופשוט מעיפים אותם מהבתים, ונותנים את השטח לרוצחים שהעיפו עליהם קסאמים!!!! אפשר להשתגע מרק לחשוב על זה!!! אז ניפלט להם שזה דומה לשואה, מרוב שהם איבדו תקווה, אפשר לחשוב מה קרה?! אני כועס, אני שונא, ואני פגוע ממך.

לך תלמד מה היה בשואה

כי שם לא פינו אנשים לא לקראוילות ולא לאוהל, רק לתאי גזים! תאמין לי, השנאה שלך לא מזיזה לו את ה... הוא שווה פי אלף מזה, כי בלעדיו ובלעדי אחרים כמוהו אתה לא הייתה חי! אבל כשחושבים על זה, אתה בן 14, אין לך טיפת מושג על כיבוד מדים ופקודה, אז יאללה ביי.

כשניצול שואה שהיה בחומש אמר את זה-ה

הבנתי. ומה שה"ילד בן 14 שלא מבין..." (אבל לפחות אכפת לו מהארץ שלו, לא כמו ילד חילוני בגיל שלו שכל היום מד שמעניין אותו זה טלויזיה ומחשב או מה היא אמרה עליו...) אמר תחשוב שאני, ילד בן 17 שעוד שנה ,אפילו פחות, מתגייס, ולדבר הכי קרבי, לשמור כמה שיותר על יהודים ולהרוג כמה שיותר ערבים, אמרתי.

yellow6

New member
למה אתם עושים כזה כבוד לצה"ל?

כמעט כל ילד בן 18 מתגייס היום לצבא והוא דווקא לא חושב "איזה יופי אני אשרת את המדינה שלי ואעשה הכל למענה". לא כל אדם שלובש מדים צריך לכבד או לאהוב רק בגלל שהוא משרת בצבא. אז יופי לו הוא בגולני והוא משתתף בעוד מבצעים חוץ ממבצע הגירוש אבל למה אני צריכה לכבד אותו אם הוא מצד אחד מחסל פלשתינים ומצד שני מגרש אנשים מביתם ונותן את הבתים שלהם לאותם פלשתינים שהוא אמור להרוג?

yellow6

New member
אני לא מדברת בשמם

יש כאלה שלא חושבים ככה ורוב החיילים שאני מכירה הם כאלה. אני לא אומרת שלא צריך לכבד אותם בכלל אלא שיש הרבה חיילים שמכבדים אותם והם לא ראויים לאותו כבוד.

למעלה