תגובה
קודם כל, אני בכלל לא בטוח שאתה לא פרובוקציה של דו"צ, אל תשכח שחיילים קרביים לא השתתפו באופן פעיל בפינוי, אלא רק במשימות בט"ש סביבו. שנית, אל תשכח שכל חייל בגולני שלא רצה, יכל לעשות במקום זאת משימות אחרות במקום אחר, ארז צוקרמן היה חכם מספיק כדי לא לחסל את חטיבתו. להלן התייחסותי למה שכתבת: "קוראים לי רועי ואני חייל בסדיר."- מרגש. "ואחרי סוכות אני מתחיל קורס קצינים. הדעות הפוליטיות שלי הן מרכזיות ביותר." - רק מחזק את הטענה שאתה פרובוקציה של דו"ץ, להראות כאילו "איזה גבר" אתה, גם קורס קצינים וגם דעות מרכזיות... "עד כאן הכל רגיל? הנקודה למענה נכנסתי לפה היא שלקחתי חלק פעיל בהתנתקות כסגן מפקד באחד הצוותים. פיניתי 3 התנחלויות ומטעמים אישיים לא אכתוב שמות. גם לא אכתוב מה היה שם, כי בשביל זה לא צריך אותי." - אני אגיד לך מה היה שם, טיהור אתני וביזוי הדמוקרטיה הישראלית. "רק רציתי שתנסו להבין כיצד מרגיש הצד המפנה, הצד של לובשי המדים." - עברתם שטיפת מוח נוראית, ברור שתרגישו "קורבנות". "אז רק רציתי שתדעו, כואב לנו." - ביצעת טיהור אתני, פשע מלחמה... מה אתה רוצה, שלא יכאב? "גם כי פונו אנשים ללא רצונם, וגם כי הצלחתם במשימה ופצעתם אותנו פצעים שלעולם לא יגלידו." - מה שפצע אותך זה לא אדם זה או אחר, אלא הסיטואציה בה אתה הורס לאנשים את החיים. אני לא יודע לכמה אנשים אישית את הרסת את החיים, צה"ל הרס בסה"כ ל10 אלפים איש את החיים. "רק רציתי שתדעו, אני ולובשי מדים רבים שמרנו על מאחזים והתנחלויות." אז מה, גם על הצפון שמרת, זה אומר שאם תבוא לטרנספר את שלומי התושבים יקבלו אותך באהבה ובהבנה??? "רק רציתי שתדעו, רבים הם החיילים, שמתנגדים לכך, אבל לעולם לא סירבו." היו 63 מקרי סרבנות בצה"ל, שמתוכם 59 היו חיילים בסדיר. פשוט גנרל חלוץ הציניקן ידע טוב מאוד שאנשי קבע יפחדו על המשרות שלהם, ולכן לא יסרבו, בעוד שחיילי הסדיר בחלקם הגדול(משהו כמו חצי) היו מסרבים. אם היו נותנים לחיילי סדיר לבצע את הפקודה הבלתי חוקית בעליל הזאת, היא לא היתה מתבצעת... "רק רציתי שתדעו, נשבענו אמונים למדים שלנו ולצה"ל, ולכן אין ביכולתנו לבחור פקודה." - אין דבר כזה, שמקבלים פקודה שמבחינתך היא בלתי חוקית בעליל, צו המצפון קודם לכל... אני לא רוצה להזכיר לך מקרים קודמים שבהם נטען "רק מילאנו פקודה"... "רק רציתי שתדעו, המשפחה של סבי נספתה בשואה ולעולם לא תבינו את הכאב שבניצול אירוע השואה." מעניין, כשהשמאל קרא לחיילי צה"ל נאצים וחיילי SS, כשטומי לפיד אמר שהסבתא מרפיח מזכירה לו את סבתא שלו מהשואה, אז זה לא הפריע לך חתיכת צבוע... "רק רציתי שתדעו, מילים כואבות הרבה יותר ממעשים." - ממש ממש לא. שיגרשו אותך מביתך תבין שחווית העקירה, הטיהור האתני, קשה יותר מכל קללה זו או אחרת. יש דבר כזה חופש ביטוי, אנחנו(עדיין) לא ברוסיה הסובייטית של סטאלין... "רק רציתי שתדעו, שהכאבתם לנו מעל ומעבר לכל דימיון. " - בולשיט, האנשים האלה לא פגעו בכם פיזית למרות שביצעתם נגדם פשע מלחמה לפי כל האמנות הבן-לאומיות. לאנשים האלה אחדות העם היתה חשובה יותר מאחדות הארץ, אפילו מביתם, למרות שבוצע נגדם פשע מחריד. אם אנשים אלה היו רוצים, הם היו יכולים לדאוג לכך שלא תחזור בחיים. תגיד תודה שהם רק הביאו בפנייך את רגשותיהם הכנים והציגו בפניך מראה של עוולתך... "רק רציתי שתדעו, שבעוד אני כותב מכתב זה, אני מתמלא דמעות." - איפה היו הדמעות שלך כשגירשת מביתם אנשים שחטפו אלפי פצמ"רים כדי להגן עליך ועלי?? זה ההגדרה שלי ל"דמעות תנין". "אבל מי אני שירצה? אני רק חייל שלא סירב פקודה." - גבר גבר, כשיתנו לך את הפקודה לחסל מפגיני שמאל שקוראים להחליף את שרון גם כן תמלא פקודה?? להזכירך, ברוח צה"ל כתוב "חייל לא ישתמש בנשקו בכוחו כנגד אוכלוסייה בלתי לוחמת". "אם אפשר, יש לי רק בקשה אחת, תגידו שאתם כועסים, תגידו שאתם שונאים, אבל אל תגידו שלא פגעתם. " - הם לא פגעו בך, רק הציבו בפניך מראה. מצטער אם אני בוטה, אבל זה מה שאני מרגיש...